monka 30.08.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wow! Dzięki Maksiu Medal Kukurydziany takiego nie mam w kolekcji nikt takiego jeszcze nie ma.. jestes pierwsza jaki by nie był, biorę bez marudzenia no i poduszeczka powoli się zapełnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ooooo Prezes stracił palmę! i znowu się zacznie .... palme stracil... ale zyskal cos lepszego, ciekawe kto pierwszy zaskoczy co takiego zyskal Prezes m. Whisper Prezesum Recordum Brawo Monka... przyznaje Ci w nagrodę medal http://www.cornyation.org/images/Cornball-2004-medal.jpg A skąd wziął się taki pomysł? Mi tam też nie podoba się podpis Olimp.. Ale prezesem nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A może lepiej wsyać ten piach, żwir itp ale nie wylewąć? Wtedy wszystko by osiadło przez zimę.. Zresztą nie jestem pewien.. Muszę Twój pomysł przedyskutować z moim architektem... zasypac fundementy piachem jak najbardziej.. niech sobie naturalnie osiada... to lepsze jak mechaniczne zageszczanie pozdr m. Czyli sugerujecie, by po wybusowaniu i ociepleniu ścian fundamentowych wypełnić fundamenty piachem i zostawić na zimę..? Nie myślałęm o tym, ale skoro takie rozwiązanie jest lepsze niż zostawienie samych ścian bez wypełnienia to będe musiał pomysleć o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! szczęściara znaczy się że znajdujesz czas na coś innego niż budowanie No to trzeba będzie Cię w telewizorni wypatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Baaardzo krotki.... a poza tym nie jade odpoczywac, wrecz przeciwnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Baaardzo krotki.... a poza tym nie jade odpoczywac, wrecz przeciwnie.... Moniś????wyobraźnie mi pracuje tylko nie wiem czy w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! szczęściara znaczy się że znajdujesz czas na coś innego niż budowanie No to trzeba będzie Cię w telewizorni wypatrywać Calkowity sponton.... w niedziele z siostra stwierdzilysmy, ze koncertu Simpy Red nie odpuscimy i od wczoraj walczylam o bilety.... i trafily nam sie baaaardzo blisko sceny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Baaardzo krotki.... a poza tym nie jade odpoczywac, wrecz przeciwnie.... Moniś????wyobraźnie mi pracuje tylko nie wiem czy w dobrym kierunku Chyba w dobrym........ jedziemy same..... bez zadnych ogonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Baaardzo krotki.... a poza tym nie jade odpoczywac, wrecz przeciwnie.... To jak tam zamierzacie niepracować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Baaardzo krotki.... a poza tym nie jade odpoczywac, wrecz przeciwnie.... Moniś????wyobraźnie mi pracuje tylko nie wiem czy w dobrym kierunku Chyba w dobrym........ jedziemy same..... bez zadnych ogonow I pracować ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Baaardzo krotki.... a poza tym nie jade odpoczywac, wrecz przeciwnie.... Moniś????wyobraźnie mi pracuje tylko nie wiem czy w dobrym kierunku Chyba w dobrym........ jedziemy same..... bez zadnych ogonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Baaardzo krotki.... a poza tym nie jade odpoczywac, wrecz przeciwnie.... Moniś????wyobraźnie mi pracuje tylko nie wiem czy w dobrym kierunku Chyba w dobrym........ jedziemy same..... bez zadnych ogonow I pracować ???? Z praca to nie bedzie mialo nic wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czesc Monka!!!! Hej Moniś Co tam u ciebie? A dziekuje!! Wszyscy zdrowi.... Wlasnie zdobylam ostatnie bilety na Sopot i strasznie sie ciesze!!!!!!!!!! Znaczy jedziesz na krótki urlopik nad morze... Baaardzo krotki.... a poza tym nie jade odpoczywac, wrecz przeciwnie.... Moniś????wyobraźnie mi pracuje tylko nie wiem czy w dobrym kierunku Chyba w dobrym........ jedziemy same..... bez zadnych ogonow I pracować ???? Z praca to nie bedzie mialo nic wspolnego To się troszkę gubię i u mnie tez wyobraxnia pracuje (może nie w tym kierunku co potrzeba.. ): nie odpowczywać i z pracą to nie będzie miało nic wspólnego oraz bez ogonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Co wszyscy pouciekali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze jada same kobitki, plany mamy iscie imprezowe, wiec jak tu odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze jada same kobitki, plany mamy iscie imprezowe, wiec jak tu odpoczac Jak tu jak odpocząć? W pociagu, samochodzie, w drodze powrotnej... To widzę, że bedzie niezła zabawa... wg zasady, że do lasu nie zabiera sie drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Co wszyscy pouciekali?? Pewnie wszyscy teraz szykują się do Sopotu .. spotkać Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts