Gość 30.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 To widzę, że bedzie niezła zabawa... wg zasady, że do lasu nie zabiera sie drzewa... Lepiej sama bym tego nie napisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 To widzę, że bedzie niezła zabawa... wg zasady, że do lasu nie zabiera sie drzewa... Lepiej sama bym tego nie napisala Skąd ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wlasnie szukam jakiegos hotelu w Sopocie...... ciezka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Co to koniec strony zbliża się i wszyscy czajnikuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wlasnie szukam jakiegos hotelu w Sopocie...... ciezka sprawa Pole namiotowe? Łatwiej zawiera się znajomosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wlasnie szukam jakiegos hotelu w Sopocie...... ciezka sprawa Pole namiotowe? Łatwiej zawiera się znajomosci... Pole namiotowe dobre jest latem... teraz w nocy potrafi byc 6 stopni, wiec dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 770? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Zaraz czy już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witajcie Cześć fizyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wlasnie szukam jakiegos hotelu w Sopocie...... ciezka sprawa Pole namiotowe? Łatwiej zawiera się znajomosci... Pole namiotowe dobre jest latem... teraz w nocy potrafi byc 6 stopni, wiec dziekuje bardzo To wszysko zależy od tego jakie ma się śpiwory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze - długo czekałem na Twoje cześć Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie:- Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze- Maksiu jedzie do Szczecina- Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem- Kze też nie podoba się podpis Olimp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze - długo czekałem na Twoje cześć Gratulki Pewnie wiesz dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze - długo czekałem na Twoje cześć Gratulki Dzieki. Co słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie: - Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze - Maksiu jedzie do Szczecina jakoś nie zauważyłem zebym sie tam wybierał.... - Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem - Kze też nie podoba się podpis Olimp no cóż nie każdy jest prezesem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie: - Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze - Maksiu jedzie do Szczecina jakoś nie zauważyłem zebym sie tam wybierał.... - Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem - Kze też nie podoba się podpis Olimp no cóż nie każdy jest prezesem :D OK Koszalina. Niezauważyłem... Ale to chyba blisko siebie (Koszalin i Szczecin)... No i nie każdy ma podpis "nie z urzędu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Własnie do mnie zadzownili z gminy, że juz mogę odbierać PnB w okienku nr 17... A jak jutro przyjdę z żoną i dowodami to nawet będziemy mieli uprawomocnione... Hurrra!! Juz nie mogę doczekac się jutrzejszego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie: - Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze - Maksiu jedzie do Szczecina jakoś nie zauważyłem zebym sie tam wybierał.... - Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem - Kze też nie podoba się podpis Olimp no cóż nie każdy jest prezesem :D OK Koszalina. Niezauważyłem... Ale to chyba blisko siebie (Koszalin i Szczecin)... No i nie każdy ma podpis "nie z urzędu"... Szczecin-Koszalin jakies 160km... pewnie ze blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Streszczenie: - Kze chce postawić na jesieni ściany fundamentowe, ale nie wie co jeszcze - Maksiu jedzie do Szczecina jakoś nie zauważyłem zebym sie tam wybierał.... - Moniś do Sopotu i nie zabiera drewna do lasu oraz nie chce spac pod niamiotem - Kze też nie podoba się podpis Olimp no cóż nie każdy jest prezesem :D OK Koszalina. Niezauważyłem... Ale to chyba blisko siebie (Koszalin i Szczecin)... No i nie każdy ma podpis "nie z urzędu"... Szczecin-Koszalin jakies 160km... pewnie ze blisko No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts