maksiu 30.08.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie No nie zawsze w Szczecinie jest port a nie ma morza A jak nie byłeś to czas się wreszcie wybrać Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie No nie zawsze w Szczecinie jest port a nie ma morza A jak nie byłeś to czas się wreszcie wybrać Zapraszamy ja raz kiedyś byłam, tylko chwilę. Dłużej trochę w Trzebieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Parę fotek na zachętę http://www.ga.com.pl/foto17/07185x.jpg http://www.ga.com.pl/foto17/07200x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. Jak juz Ci koleżanki wytłumaczyły jedno nie wyklucza drugiego... ale pociesze Cię... 70% polaków jest przekonanych ze Szczecin lezy nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski No tak, ale to na zawodników Pogoni Szczecin mówia portowcy, a nie na innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. Jak juz Ci koleżanki wytłumaczyły jedno nie wyklucza drugiego... ale pociesze Cię... 70% polaków jest przekonanych ze Szczecin lezy nad morzem No to jestem wśród większości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski No tak, ale to na zawodników Pogoni Szczecin mówia portowcy, a nie na innych... BO W SZCZECINIE JEST PORT I STOCZNIE m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski No tak, ale to na zawodników Pogoni Szczecin mówia portowcy, a nie na innych... BO W SZCZECINIE JEST PORT I STOCZNIE m. A w Gdańsku, Gdyni to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. Jak juz Ci koleżanki wytłumaczyły jedno nie wyklucza drugiego... ale pociesze Cię... 70% polaków jest przekonanych ze Szczecin lezy nad morzem kiedyś ciocia ze Śląska koniecznie chciała do nas przyjechać żeby pobyć trochę nad morzem bardza się zdziwiła jak się dowiedziała że do morza jest 100 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski No tak, ale to na zawodników Pogoni Szczecin mówia portowcy, a nie na innych... BO W SZCZECINIE JEST PORT I STOCZNIE m. A w Gdańsku, Gdyni to co? Zarząd Portów Szczecin-Świnoujście był przez długie lata głównym sponsorem klubu Pogoń Szczecin, czy teraz jasne dlaczego portowcy? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski No tak, ale to na zawodników Pogoni Szczecin mówia portowcy, a nie na innych... BO W SZCZECINIE JEST PORT I STOCZNIE m. A w Gdańsku, Gdyni to co? NO TEŻ JEST !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tak jak Łódz i Wawa... Ale chociaż Koszalin i Szczecin leżą nad morzem. Nie jestem pewien, ale chyba oba miasta są w Zachodniopomorskim, tak? oj znajomością geografi Polski to kolega nie grzeszy... z Koszalina nad morze w lini prostej jest jakies 7 km... a ze Szczecina...100km :D To czemu na piłkarzy Pogoni Szczecin mówia Portowcy? Jakoś tak Szczecin kojarzy mi się z portem. A jak port to morze... No nic, nie byłem w Szczecinie, a w Koszalinie byłem. Z geografii miałem 3. kze, są także porty rzeczne Ze Szczecina faktycznie daleko do morza, ale za to ma zalew szczeciński. Rzuć okiem na mapkę http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalew_Szczeci%C5%84ski No tak, ale to na zawodników Pogoni Szczecin mówia portowcy, a nie na innych... BO W SZCZECINIE JEST PORT I STOCZNIE m. A w Gdańsku, Gdyni to co? Zarząd Portów Szczecin-Świnoujście był przez długie lata głównym sponsorem klubu Pogoń Szczecin, czy teraz jasne dlaczego portowcy? m. No tak... To wszystko tłumaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Szczecin jest bardzo ładny, choć mocno zaniedbany ....... a możnaby z niego zrobić perełkę architektoniczną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Szczecin jest bardzo ładny, choć mocno zaniedbany .... ... a możnaby z niego zrobić perełkę architektoniczną .... Tylko, że 100km od morza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Szczecin jest bardzo ładny, choć mocno zaniedbany .... ... a możnaby z niego zrobić perełkę architektoniczną .... eee ... trochę się czuję speszony, że po moi poście taka cisza .... czyżbym kogoś uraził opinią o Szczecinie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Szczecin jest bardzo ładny, choć mocno zaniedbany .... ... a możnaby z niego zrobić perełkę architektoniczną .... Tylko, że 100km od morza... to nie jest wcale wada - mają blisko jezioro Dąbie i Zalew Szczeciński .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Szczecin jest bardzo ładny, choć mocno zaniedbany .... ... a możnaby z niego zrobić perełkę architektoniczną .... eee ... trochę się czuję speszony, że po moi poście taka cisza .... czyżbym kogoś uraził opinią o Szczecinie???? 3min to cisza? No to ładnie wszyscy przyzwyczaili się do tempa RW.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts