Aga J.G 30.08.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Szczecin jest bardzo ładny, choć mocno zaniedbany .... ... a możnaby z niego zrobić perełkę architektoniczną .... Tylko, że 100km od morza... to nie jest wcale wada - mają blisko jezioro Dąbie i Zalew Szczeciński .... A co to jest wada? To cecha o negatywnym zabarwieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Cześć Aga J.G. popołudniowo..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Cześć Aga J.G. popołudniowo..! Ahoj Ago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Cześć Aga J.G. popołudniowo..! Ahoj Ago Jak tam pogoda popołudniowa w Jeleniej Górze. Tam to ja nigdy nie byłem ... a ponoć szkoda, bo ładnie tam jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Pogoda jest cieplutko tylko słonko schowało się za chmurki Ale jak na tegoroczne lato to aura sprzyjająca Coż Jacku powiem tak ładnie to u nas jest tylko tak jak napisałeś o Szczecinie trochę to wszystko zaniedbane, choc musze przyznac że jest coraz lepiej. Zapraszam do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Cześć Aga J.G. popołudniowo..! Ahoj Ago Jak tam pogoda popołudniowa w Jeleniej Górze. Tam to ja nigdy nie byłem ... a ponoć szkoda, bo ładnie tam jest .... W Wawie goraco i słonecznie. W Jelenie chyba raz byłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze co to jest raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze co to jest raz No kiedyś z kumplem podróżowaliśmy stopem i przejechalismy jednego dnia Myśliborza do Bolesławca. Bolesławiec to chyba w Twoich okolicahc.. tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 i co sam jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Cześć Aga J.G. popołudniowo..! Ahoj Ago Jak tam pogoda popołudniowa w Jeleniej Górze. Tam to ja nigdy nie byłem ... a ponoć szkoda, bo ładnie tam jest .... W Wawie goraco i słonecznie. W Jelenie chyba raz byłem.. W Gorzówku też ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Cześć Aga J.G. popołudniowo..! Ahoj Ago Jak tam pogoda popołudniowa w Jeleniej Górze. Tam to ja nigdy nie byłem ... a ponoć szkoda, bo ładnie tam jest .... W Wawie goraco i słonecznie. W Jelenie chyba raz byłem.. W Gorzówku też ładnie No tam mnie jeszcze nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.08.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wiecie co spadam na angielski... Mam go o 17.30, a musze jeszcze dojechać... PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tam mnie jeszcze nie było.. Nie ma czego żałować perełka architektoniczna to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Kze co to jest raz No kiedyś z kumplem podróżowaliśmy stopem i przejechalismy jednego dnia Myśliborza do Bolesławca. Bolesławiec to chyba w Twoich okolicahc.. tak? W moich w moich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tam mnie jeszcze nie było.. Nie ma czego żałować perełka architektoniczna to nie jest ale może ma inne zalety ... miłych mieszkańców na ten przykład .... ... to zwykle ważniejsze niż najpiękniejsze pałace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Że ma miłych mieszkańńców to już wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 No tam mnie jeszcze nie było.. Nie ma czego żałować perełka architektoniczna to nie jest ale może ma inne zalety ... miłych mieszkańców na ten przykład .... ... to zwykle ważniejsze niż najpiękniejsze pałace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 30.08.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Że ma miłych mieszkańńców to już wiemy a wkrótce będzie ich jeszcze więcej .... ... ale, ale .... przecież Funiowie uciekają z Gorzowa gdzieś poza przedmieścia ..... pamiętam, że tamci sąsiedzi to nie byli nadzwyczajnie życzliwi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Że ma miłych mieszkańńców to już wiemy a wkrótce będzie ich jeszcze więcej .... ... ale, ale .... przecież Funiowie uciekają z Gorzowa gdzieś poza przedmieścia ..... pamiętam, że tamci sąsiedzi to nie byli nadzwyczajnie życzliwi .... trzeba będzie sie przyzwyczaić - a wtedy może i sąsiedzi staną się przystępniejsi jak nas będą znać to i może psoty ich dzieci się skończą - a przecież i my przestaniemy im "asfalt brudzić gliną" nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts