Whisper 30.08.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Prezesie... na to pytanie odpowiedziała juz Monka -> link Wiem, ale odrabiałem zaległości chronologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Monis ale masz sliczne drzwi Moniś, masz takie sliczności w domku i się nic nie chwalisz!!!!!! Z jakiej firmy? Są piękne Czesc Sonika!!! Chwalilam sie, chwalilam ....... Wiesz co, ze nawet nie wiem jaka to firma - chyba Drewax.... pomagal nam w tym Stary i Jareko i stad to "chyba" Bardzo mi się podobają. A co teraz się dzieje w Twoim domku? Jaki następny etap? Od wrzesnia zaczyna sie mlyn ....bedzie po kilka ekip na raz. Z zewnatrz dzialac beda tynkarze, dekarze i ogrodnicy....a w srodku zaczna dlubanie od ocieplenia poddasza i sufitow g-k, potem caaaalaaaa reszta. Sonika a jak kolorki scian???? Juz zaczelas malowanie???? To trzymam mocno kciukasy za dobre tempo i JAKOŚĆ prac!!! Malowanie zaczyna się jutro. Kolor będzie jasniutki - taka morelkowa brzoskwinka lub na odwrót A może to jaśniutki beżyk , już sama nie wiem. A co będziesz robić w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Aaaaa... to co innego Masz maksiu -- dekoruję Cię medalem za nieugięte stanowisko w negocjacjach i łechtaniu.Medal jeden, ale za to o sile 20 kiloton... http://www.awardmedals.com/award/images/nuclear/nuclear-medal-reverse.jpg no to co innego... odrazu Prezes zyskał dodatkowy blask w moich oczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.08.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Prezesie... w kwestii formalnej... czym sie różni twoj Ranking RW od moje aktualnie biegnącego zajączka Tytułem. I tym, że nie zauważyłem zajączka - chyba biegł zbyt szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Monis ale masz sliczne drzwi Moniś, masz takie sliczności w domku i się nic nie chwalisz!!!!!! Z jakiej firmy? Są piękne Czesc Sonika!!! Chwalilam sie, chwalilam ....... Wiesz co, ze nawet nie wiem jaka to firma - chyba Drewax.... pomagal nam w tym Stary i Jareko i stad to "chyba" Bardzo mi się podobają. A co teraz się dzieje w Twoim domku? Jaki następny etap? Od wrzesnia zaczyna sie mlyn ....bedzie po kilka ekip na raz. Z zewnatrz dzialac beda tynkarze, dekarze i ogrodnicy....a w srodku zaczna dlubanie od ocieplenia poddasza i sufitow g-k, potem caaaalaaaa reszta. Sonika a jak kolorki scian???? Juz zaczelas malowanie???? To trzymam mocno kciukasy za dobre tempo i JAKOŚĆ prac!!! Malowanie zaczyna się jutro. Kolor będzie jasniutki - taka morelkowa brzoskwinka lub na odwrót A może to jaśniutki beżyk , już sama nie wiem. A co będziesz robić w ogrodzie? No to juz mi sie podoba.... u nas tez beda jasniutkie sciany A co do ogrodu, to chcemy go skonczyc do polowy pazdziernika. Projekt juz jest, teraz tylko szukamy 3 mlodych, silnych do nasadzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Monis ale masz sliczne drzwi Moniś, masz takie sliczności w domku i się nic nie chwalisz!!!!!! Z jakiej firmy? Są piękne Czesc Sonika!!! Chwalilam sie, chwalilam ....... Wiesz co, ze nawet nie wiem jaka to firma - chyba Drewax.... pomagal nam w tym Stary i Jareko i stad to "chyba" Bardzo mi się podobają. A co teraz się dzieje w Twoim domku? Jaki następny etap? Od wrzesnia zaczyna sie mlyn ....bedzie po kilka ekip na raz. Z zewnatrz dzialac beda tynkarze, dekarze i ogrodnicy....a w srodku zaczna dlubanie od ocieplenia poddasza i sufitow g-k, potem caaaalaaaa reszta. Sonika a jak kolorki scian???? Juz zaczelas malowanie???? To trzymam mocno kciukasy za dobre tempo i JAKOŚĆ prac!!! Malowanie zaczyna się jutro. Kolor będzie jasniutki - taka morelkowa brzoskwinka lub na odwrót A może to jaśniutki beżyk , już sama nie wiem. A co będziesz robić w ogrodzie? No to juz mi sie podoba.... u nas tez beda jasniutkie sciany A co do ogrodu, to chcemy go skonczyc do polowy pazdziernika. Projekt juz jest, teraz tylko szukamy 3 mlodych, silnych do nasadzen. A co z chwastami? . Nie będzie Roundapa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobranoc Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobranoc Państwu Pa Andrzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A co z chwastami? . Nie będzie Roundapa? Bedzie.... wlasnie zamierzamy sie z nimi rozprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.08.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Przelotne dobry wieczór i spadam do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Prezesie... w kwestii formalnej... czym sie różni twoj Ranking RW od moje aktualnie biegnącego zajączka Tytułem. I tym, że nie zauważyłem zajączka - chyba biegł zbyt szybko. jak to zajączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobranoc Państwu Dobranoc Andrzejko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzieale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem!MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Moniś, napisz jeszcze o tych szerokich blatach. Dlaczego takie wygodne? A jak z wyjmowaniem z szafek - nie za głęboko trzeba sięgać? I z czego te blaty? Ja bym chciała z granitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 niektorzy ostrzegaja nas przed rounupem -ze moze nam nie rosnac przez kilka lat!!!!! ((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? perz to dziadostwo.. ojciec walczy z nim od dwoch lat.. chwilami wydaje sie ze juz perz padl.. a on skubaniutki z drugiej strony wylazi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Przelotne dobry wieczór i spadam do jutra Pa, pa Funiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? perz to dziadostwo.. ojciec walczy z nim od dwoch lat.. chwilami wydaje sie ze juz perz padl.. a on skubaniutki z drugiej strony wylazi.. to bylo na pocieszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts