Sonika 30.08.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Moniś, napisz jeszcze o tych szerokich blatach. Dlaczego takie wygodne? A jak z wyjmowaniem z szafek - nie za głęboko trzeba sięgać? I z czego te blaty? Ja bym chciała z granitu Ach no to tak jak ja wbrew pozorom kamien nie jest juz taki strasznie drogi, a co do szerokosci, tpo duzo wygodniej pracuje sie na takim szerokim blacie, nie przeszkadzaja stojace gadzety (a tych sie nie da uniknac niestety), co do glebokosci szafek, to nie zauwazylam roznicy. Teraz wynajmujemy mieszknaie z "normalnymi" blatami i wiecznie brakuje mi miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać jasne-ale przez daw dni naharowalam sie i wybralam zaledwie z 4m2 !!!!! a mam do przerobienia 600!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać jasne-ale przez daw dni naharowalam sie i wybralam zaledwie z 4m2 !!!!! a mam do przerobienia 600!!! Jak sie bede widziala z ludzmi od ogrodu, to moge zapytac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? perz to dziadostwo.. ojciec walczy z nim od dwoch lat.. chwilami wydaje sie ze juz perz padl.. a on skubaniutki z drugiej strony wylazi.. to bylo na pocieszenie? ależ skad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać jasne-ale przez daw dni naharowalam sie i wybralam zaledwie z 4m2 !!!!! a mam do przerobienia 600!!! Jak sie bede widziala z ludzmi od ogrodu, to moge zapytac.... BEDE WDZIECZNA ZE HOHO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Moniś, napisz jeszcze o tych szerokich blatach. Dlaczego takie wygodne? A jak z wyjmowaniem z szafek - nie za głęboko trzeba sięgać? I z czego te blaty? Ja bym chciała z granitu Ach no to tak jak ja wbrew pozorom kamien nie jest juz taki strasznie drogi, a co do szerokosci, tpo duzo wygodniej pracuje sie na takim szerokim blacie, nie przeszkadzaja stojace gadzety (a tych sie nie da uniknac niestety), co do glebokosci szafek, to nie zauwazylam roznicy. Teraz wynajmujemy mieszknaie z "normalnymi" blatami i wiecznie brakuje mi miejsca Cieszę się, że o tym napisałas, bo nie przyszłoby mi go głowy robić blatów na 70cm, a tak to sobie to przemyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 pif-paf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Monis ale same blaty proponujesz na 70 czy szafki tez glebsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 streszczenie: przybyłem, strescilem, puściłem zajączka... (zpacyfikowanego przez Prezesa)Prezes przyznal medalea nastepnie było o wiecznym perzu i parapetachi sie skończyła strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 aktualnie biegnący zajączek 1. kze - 87 2. Whisper - 85 3. fizyk - 57 4. Sonika, kasztanka, maksiu - 46 7. Majka - 36 8. Moniś - 34 9. Joanna i Janusz, SławekD-żonka - 32 11. Teska - 31 12. badi - 30 13. Jezier - 24 14. Aga J.G - 22 15. Olkalybowa, Monka - 21 17. Andrzejka - 15 18. Agniesia - 14 19. Joola - 12 20. Jane - 10 21. Wojty, Funia - 9 23. facio - 7 24. Markus_Gdynia - 6 25. verunia, Janussz, ania - 5 28. Ewuś - 4 29. damiangajda - 3 30. Daria, Baba_budowniczy, Paty, Jacek69 - 2 34. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Jolana, Zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 maksiu ty to czajnik jestes ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja odkrylam poklady PERZU w swoim ogrodzie ale same klacza- liscie przysypalismy humusem spod fundamentow (tzn gorke rozplantowalismy) i nie wiem co z nim zrobic! z tym perzem! MASAKRA!!!!!!!!! macie sposob? Moze wlasnie Rundapem je potraktowac????? nie ma szans -nie maja lisci! jak masz kłącza to może je widłami wygrzebywać jasne-ale przez daw dni naharowalam sie i wybralam zaledwie z 4m2 !!!!! a mam do przerobienia 600!!! Jak sie bede widziala z ludzmi od ogrodu, to moge zapytac.... BEDE WDZIECZNA ZE HOHO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja rozmawiałam kiedyś z koleżanką, która juz ma ogród o mówiła zeby Roundapem, potem poczekać trzy tygodnie aż znowu odbije, potem znowu Roundapem i jak wszystko padnie wygrzebywać widłami. Dlatego trzeba zacząć na wiosnę, żeby mieć na to wszystko czas, ale może da się i inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 cos ciasno troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Monis ale same blaty proponujesz na 70 czy szafki tez glebsze? dobre pytanie Moniś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 cos ciasno troche gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 maksiu ty to czajnik jestes ......... ależ skąd.. akurat przechodziłem obok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jeszcze 17 postów i strzeli mi 6000 ciekawe o czym ja tyle mogłam napisac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 cos ciasno troche gdzie??? no na 4-tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jeszcze 17 postów i strzeli mi 6000 ciekawe o czym ja tyle mogłam napisac??? hihi o budowaniu! w koncu budujesz juz 5-ty rok!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts