maksiu 30.08.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 cos ciasno troche gdzie??? no na 4-tym miejscu popiszcie jeszcze troszke to zrobi sie luzniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jeszcze 17 postów i strzeli mi 6000 ciekawe o czym ja tyle mogłam napisac??? hihi o budowaniu! w koncu budujesz juz 5-ty rok!!!!!!!! wiesz, że masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jeszcze 17 postów i strzeli mi 6000 ciekawe o czym ja tyle mogłam napisac??? ja tez sie zastanawiam o czym mogle tyle nastukac i zawsze jakos brakuje pomysłow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 maksiu ty to czajnik jestes ......... Maksiu to nawet nie czajnik, to samowar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 cos ciasno troche gdzie??? no na 4-tym miejscu popiszcie jeszcze troszke to zrobi sie luzniej :D ja już idę spać, paaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 maksiu ty to czajnik jestes ......... Maksiu to nawet nie czajnik, to samowar... Dziekuje Prezesie za słowa docenienia i obiecuje publicznie ze nie spoczne na laurach aby z samowaru awansowac na kocioł parowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobry wieczór aktualnie biegnący zajączek 34. Jolana, Zaba_gonia - po 1 wstyd.... niektórzy mogliby przykładać się do pisania rankingów, uwzgledniając nicki, bedąc nie byle kim na tym zacnym Forum a nie tylko cykać stronki Jolana -> jolana Zaba_gonia -> zaba_gonia swojego czasu Prezes prosił o poprawne pisanie nicków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jeszcze 17 postów i strzeli mi 6000 ciekawe o czym ja tyle mogłam napisac??? ja tez sie zastanawiam o czym mogle tyle nastukac i zawsze jakos brakuje pomysłow oprócz pifff, pafff oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 MONIS gdzie ty? odpowiedz nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobry wieczór aktualnie biegnący zajączek 34. Jolana, Zaba_gonia - po 1 wstyd.... niektórzy mogliby przykładać się do pisania rankingów, uwzgledniając nicki, bedąc nie byle kim na tym zacnym Forum a nie tylko cykać stronki Jolana -> jolana Zaba_gonia -> zaba_gonia swojego czasu Prezes prosił o poprawne pisanie nicków... facio.. coś ty się taki skrupulatny ostatnio zrobił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 niektorzy ostrzegaja nas przed rounupem -ze moze nam nie rosnac przez kilka lat!!!!! ((((( Roundup przestaje działać chyba po jakichś dwóch-trzech tygodniach. Ile ja zeszłej jesieni pryskałem, a teraz zielone tam rośnie po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobry wieczór aktualnie biegnący zajączek 34. Jolana, Zaba_gonia - po 1 wstyd.... niektórzy mogliby przykładać się do pisania rankingów, uwzgledniając nicki, bedąc nie byle kim na tym zacnym Forum a nie tylko cykać stronki Jolana -> jolana Zaba_gonia -> zaba_gonia swojego czasu Prezes prosił o poprawne pisanie nicków... kontrola jakości Cześć Facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobry wieczór aktualnie biegnący zajączek 34. Jolana, Zaba_gonia - po 1 wstyd.... niektórzy mogliby przykładać się do pisania rankingów, uwzgledniając nicki, bedąc nie byle kim na tym zacnym Forum a nie tylko cykać stronki Jolana -> jolana Zaba_gonia -> zaba_gonia swojego czasu Prezes prosił o poprawne pisanie nicków... facio.. coś ty się taki skrupulatny ostatnio zrobił??? ostatnio?? taki jestem ZAWSZE, ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a czy ktos z Was myslal o kuchni murowanej?tzn o meblach murowanych +drzwiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Monis ale same blaty proponujesz na 70 czy szafki tez glebsze? No ja bede miala szafki 70 cm, tyle ze u mnie wszedzie beda szuflady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dobry wieczór aktualnie biegnący zajączek 34. Jolana, Zaba_gonia - po 1 wstyd.... niektórzy mogliby przykładać się do pisania rankingów, uwzgledniając nicki, bedąc nie byle kim na tym zacnym Forum a nie tylko cykać stronki Jolana -> jolana Zaba_gonia -> zaba_gonia swojego czasu Prezes prosił o poprawne pisanie nicków... facio.. coś ty się taki skrupulatny ostatnio zrobił??? ostatnio?? taki jestem ZAWSZE, ten typ tak ma to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a czy ktos z Was myslal o kuchni murowanej? tzn o meblach murowanych +drzwiczki szczerze pisząc: ten typ... kuchni najmniej mnie rajcuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Monis ale same blaty proponujesz na 70 czy szafki tez glebsze? No ja bede miala szafki 70 cm, tyle ze u mnie wszedzie beda szuflady.... tez bede miala duzo szuflad! najpraktyczniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 niektorzy ostrzegaja nas przed rounupem -ze moze nam nie rosnac przez kilka lat!!!!! ((((( Roundup przestaje działać chyba po jakichś dwóch-trzech tygodniach. Ile ja zeszłej jesieni pryskałem, a teraz zielone tam rośnie po pachy Prezesie nic tylko sie cieszyc (ze rosnie oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a czy ktos z Was myslal o kuchni murowanej? tzn o meblach murowanych +drzwiczki to chyba w kuchni rustykalnej, a ja chcę nowoczesną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts