facio 30.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 kontrola jakości Cześć Facio Witaj Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a czy ktos z Was myslal o kuchni murowanej? tzn o meblach murowanych +drzwiczki U nas bedzie normalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.08.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... Zjebkę (pardąsik) taką od facia zebrałem w Komentarzach że hej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a czy ktos z Was myslal o kuchni murowanej? tzn o meblach murowanych +drzwiczki to chyba w kuchni rustykalnej, a ja chcę nowoczesną Sonika jeszcze jedno: a na jakies wysokosci bedziesz miala blat????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 kontrola jakości Cześć Facio Witaj Sonika jeszcze raz: cześć facio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czy można się przywitać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... Zjebkę (pardąsik) taką od facia zebrałem w Komentarzach że hej... Uuuuuu Facio tak Prezesa op........ - nie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... Zjebkę (pardąsik) taką od facia zebrałem w Komentarzach że hej... Prezesie... młody jeszcze jest.. nie wie co czyni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a czy ktos z Was myslal o kuchni murowanej? tzn o meblach murowanych +drzwiczki to chyba w kuchni rustykalnej, a ja chcę nowoczesną Sonika jeszcze jedno: a na jakies wysokosci bedziesz miala blat????? tutaj niestety nie mogę poszaleć, bo okno nas blokuje, ale zmieści się chyba 93cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czy można się przywitać? Dawaj!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja tez chce normalna nie murowana -tak tylko zapytalam a jakie sa zasady projektowania kuchni? musze obmyslec to dokladnie zlew kolo zmywarki lodowka kolo czego piec itp...... wie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... ojjjj bo poprawiam maksia i Whispera ?? podobno na forum, można pisać co się chce a tym bardziej na RW hmmm czyżbym miał skończyc jak AGA444? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a czy ktos z Was myslal o kuchni murowanej? tzn o meblach murowanych +drzwiczki to chyba w kuchni rustykalnej, a ja chcę nowoczesną Sonika jeszcze jedno: a na jakies wysokosci bedziesz miala blat????? tutaj niestety nie mogę poszaleć, bo okno nas blokuje, ale zmieści się chyba 93cm No to juz jest dobra wysokosc wygodniejsza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Czy można się przywitać? witajmy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam wszystkich baaaaardzo serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... ojjjj bo poprawiam maksia i Whispera ?? podobno na forum, można pisać co się chce a tym bardziej na RW hmmm czyżbym miał skończyc jak AGA444? Admin z Aga444 obszedl sie łagodnie w porównaniu z tym co my z kolega Prezesem możemy Tobie przygotowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... ojjjj bo poprawiam maksia i Whispera ?? podobno na forum, można pisać co się chce a tym bardziej na RW hmmm czyżbym miał skończyc jak AGA444? czyli jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam wszystkich baaaaardzo serdecznie . Czesc Janussz!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam wszystkich baaaaardzo serdecznie . witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... ojjjj bo poprawiam maksia i Whispera ?? podobno na forum, można pisać co się chce a tym bardziej na RW hmmm czyżbym miał skończyc jak AGA444? czyli jak? Czyli usunieciem z forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts