facio 30.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... Zjebkę (pardąsik) taką od facia zebrałem w Komentarzach że hej... przeprosiłem.... mogę już więcej komentarzy nie pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja tez chce normalna nie murowana -tak tylko zapytalam a jakie sa zasady projektowania kuchni? musze obmyslec to dokladnie zlew kolo zmywarki lodowka kolo czego piec itp...... wie ktos? lodówka, zlew, kuchenka, a zmywarka podobno pomiędzy zlewem, a kuchenką u mnie nic tak nie będzie umiejscowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... ojjjj bo poprawiam maksia i Whispera ?? podobno na forum, można pisać co się chce a tym bardziej na RW hmmm czyżbym miał skończyc jak AGA444? czyli jak? Czyli usunieciem z forum.... dokładnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... ojjjj bo poprawiam maksia i Whispera ?? podobno na forum, można pisać co się chce a tym bardziej na RW hmmm czyżbym miał skończyc jak AGA444? czyli jak? Czyli usunieciem z forum.... upsss a z jakiego powodu? nie znam sytuacji -prosze o przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja tez chce normalna nie murowana -tak tylko zapytalam a jakie sa zasady projektowania kuchni? musze obmyslec to dokladnie zlew kolo zmywarki lodowka kolo czego piec itp...... wie ktos? lodówka, zlew, kuchenka, a zmywarka podobno pomiędzy zlewem, a kuchenką u mnie nic tak nie będzie umiejscowione U mnie prze przypadek jest ta kolejnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A dlaczego maksiu z małej, a Whisper już poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Co tak zamilknęliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 pif-paf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wstyd Wam teraz, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 eee ja sie tak nie bawie... ide spac.. żadnego ducha rywalizacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 O żeb ty po wodzie chodził w dziurawych gumiakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 to niebezpieczne.. u Prezesa sobie już nagrabiłes... a teraz starasz sie o to samo u mnie :D .... ojjjj bo poprawiam maksia i Whispera ?? podobno na forum, można pisać co się chce a tym bardziej na RW hmmm czyżbym miał skończyc jak AGA444? czyli jak? Czyli usunieciem z forum.... upsss a z jakiego powodu? nie znam sytuacji -prosze o przypomnienie AGA444 chciała wygrac konkurs na forum -> dostac kubek od Muratora, wymyśliła fajny nekrolog, który ukazał się w poście.... w nagrodę wyleciała z forum... niewiele trzeba prawda? nie chcą (nie mogą) jej teraz przywrócic na forum pod starym nickiem więc zaczęła pod nowym AGA44 żenada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 30.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A dlaczego maksiu z małej, a Whisper już poprawnie? bo maksiu jest z małej.... raczej proste.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Faciodlaczego żenada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a piekarnik na wyskokosci wyzszej ??co myslicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A dlaczego maksiu z małej, a Whisper już poprawnie? bo maksiu jest z małej.... raczej proste.... A Whisper z dużej. Coś nieprawdopodobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 a piekarnik na wyskokosci wyzszej ??co myslicie o tym? ja nie mam miejsca, ale pomysł dobry i wygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 nekrolog???????/ komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 streszczenie: otworzylem, stescilem, runkingnalem potem bylo o parapetach, meblach murowanych, czajnikach i imbrykach nastepnie facio zabawil sie w korektora rekordowego i się zdziwił... gdyż nie złapał że Prezesa i Wszechmocnego się nie poprawia... :D a na końcu Januszz błagalnie wyksztucił(a): Co tak zamilknęliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.08.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 nekrolog???????/ komu? Dla forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts