Majka 31.08.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 witam stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Wszystkim gratuluję wszystkiego i zmykam na spontaniczny urlop - jedziemy nad morze by w poniedziałek cieszyć się bramą od Wiśniowskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Kasia witaj i szerokiej drogi!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam popołudniowo Wszystkim gratuluję wszystkiego i zmykam na spontaniczny urlop - jedziemy nad morze by w poniedziałek cieszyć się bramą od Wiśniowskiego Swietny pomysł! Wczoraj wyskoczyliśmy na chwilkę do Stegny- było rewelacyjnie! Tylko dni są coraz krótsze i wieczorkiem robi się chłodno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Sonika Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ja też chcę nad morze może się uda w październiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Ale wtedy chyba nad trochę cieplejsze morze, bo u nas będzie troszkę chłodnoChyba, żeby liczyć na "złotą polską jesień" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 przewaznie nad to cieplejsze się wysyłam a ja lubię nasze, zimne, nasączone jodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Wlasnie wybieram kolory tynku i juz dostalam oczoplasu...... juz nic nie wiem..... Widze ciemnosc, ciemnosc widze!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A musimy kolory wybrac do jutra rana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 przewaznie nad to cieplejsze się wysyłam a ja lubię nasze, zimne, nasączone jodem Ja też je lubię i też z racji bliskości dość często je odwiedzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A musimy kolory wybrac do jutra rana..... Trzymam kciuki za wybór i nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 zasada:- weź małą próbkę i sprawdź na ścianie- jak się "nie da" to: pamiętajkolor na ścianie wyjdzie ostrzejszy niż na próbnikupróbniki sa przybrudzone łapami macających, więc barwa jest kompletnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 zasada: - weź małą próbkę i sprawdź na ścianie - jak się "nie da" to: pamiętaj kolor na ścianie wyjdzie ostrzejszy niż na próbniku próbniki sa przybrudzone łapami macających, więc barwa jest kompletnie inna Pan od tynkow ma nam zrobic duza probke z tych kolorow, wiec moze to mi troche rozjasni ........ chyba zeby nie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... słabo Ci, czy sciany zielenieją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś, dawaj linka i Twoje wybory Majka probniki trzymam w reku i chodze z nimi po domu i powoli to ja zmieniam kolor, robie sie coraz bardziej zielona..... a w zielonym Ci chociaż do twarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.08.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 zasada: - weź małą próbkę i sprawdź na ścianie - jak się "nie da" to: pamiętaj kolor na ścianie wyjdzie ostrzejszy niż na próbniku próbniki sa przybrudzone łapami macających, więc barwa jest kompletnie inna Pan od tynkow ma nam zrobic duza probke z tych kolorow, wiec moze to mi troche rozjasni ........ chyba zeby nie........ to jest zawsze, jakiś krok naprzód i na większym kawałku łatwiej wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts