Gość 31.08.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Milego popoludnia wszytskim zycze!!!!!!!!!!! I trzymajcie kciuki!!!!!!! Z moje kolory oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Milego popoludnia wszytskim zycze!!!!!!!!!!! I trzymajcie kciuki!!!!!!! Z moje kolory oczywiscie I wypad do lasu bez drewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No dobra, to ja sie zbieram walczyc z kolorami u pana od tynkow............ bedzie sie dzialo!!!!! Juz to czuje!!!!!!!!!! Ja wybór kolorów zostawiam Żonie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 I co wszyscy sobie poszli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No dobra, to ja sie zbieram walczyc z kolorami u pana od tynkow............ bedzie sie dzialo!!!!! Juz to czuje!!!!!!!!!! Ja wybór kolorów zostawiam Żonie.. No wlasnie tak zrobil moj szanowny malzonek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Milego popoludnia wszytskim zycze!!!!!!!!!!! I trzymajcie kciuki!!!!!!! Z moje kolory oczywiscie I wypad do lasu bez drewna... Za to tez!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No dobra, to ja sie zbieram walczyc z kolorami u pana od tynkow............ bedzie sie dzialo!!!!! Juz to czuje!!!!!!!!!! Ja wybór kolorów zostawiam Żonie.. No wlasnie tak zrobil moj szanowny malzonek... No w końcu są korzyści z posiadania Żony, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No dobra, to ja sie zbieram walczyc z kolorami u pana od tynkow............ bedzie sie dzialo!!!!! Juz to czuje!!!!!!!!!! Ja wybór kolorów zostawiam Żonie.. No wlasnie tak zrobil moj szanowny malzonek... No w końcu są korzyści z posiadania Żony, nie? Tylko dlaczego z Was nie ma takich korzysci????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 I zmykam trzeba jeszcze zrobić zakupy szkolne bo koniec wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Moniś to trzymam kciuki Dzieki Aga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No dobra, to ja sie zbieram walczyc z kolorami u pana od tynkow............ bedzie sie dzialo!!!!! Juz to czuje!!!!!!!!!! Ja wybór kolorów zostawiam Żonie.. No wlasnie tak zrobil moj szanowny malzonek... No w końcu są korzyści z posiadania Żony, nie? Tylko dlaczego z Was nie ma takich korzysci????? Jak to nie ma korzyści? Dziś w UG jak odbierałem PnB to okazało się, że jest bład w dokumencie (pomylili nazwę projektu). Żona chciała awanturę, a ja naspookojnie pogadałem z kierownikiem i wszystko się dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 I co wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.08.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 To ja też spadam!! Na dziś mam dośc wrażeń... PA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.08.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 ja jeszcze jestem T chciał wybierać sam kolor tynku. O mało nie doszło do rozwodu. Po paru miesiącach "jego" kolorek pojawił się na elewacji domu niedalekich sąsiadów - juz mu sie tak nie podobał Wyszła ostra pomarańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 31.08.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 I zmykam trzeba jeszcze zrobić zakupy szkolne bo koniec wakacji Za parę lat też tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Jadę bramę od newdoora oglądać - może się zdecyduję A dlugo bedziecie czekac na zamowienie??? My jeszcze jakies 4 tyg musimy poczekac Zaskoczę Cię... około 5. DNI. :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 A gdzie mozna obejrzeć tą bramę Pod Warszawą Ale i we Wrocku - BK ma taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 No i jestem LIDER!!! Jesteście GRATKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.08.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 I zmykam trzeba jeszcze zrobić zakupy szkolne bo koniec wakacji Za parę lat też tak powiem Funia, a właściwie kiedy dokonujesz podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts