Gość 01.09.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Pracuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Pierwszy raz tu jestem.... O co tu chodzi ?! Witaj Spotykają się to osoby, którzy mają poczucie humoru, lubią poprostu pogadać, powygłupiać się (coś jak kawiarenka - ale u nas jest mniej alkoholu i obżarstwa). Dodatkowo istnieje coś takiego jak rywalizacja. Za każdą otworzoną stronę forumowicz otrzymuje punkt. Stąd powstaje ranking (różnie nazywany). Dlatego wątek nazywa się wątkiem rekordów. Ale generalnie jesteśmy uzależnieni od siebie i lubimy ze sobą pogadać . Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Zgadzam się z fizykiem Więcej taktu! Więcej by było jakbym się nie ujawnił tylko od razu strzelił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Szefie to najnormalniej w świecie nietakt poprostu!!! E tam, popatrz ciutkę w górę - nie wyskoczyłem Ci na 60 tylko pokazałem się dwa posty wcześniej. Wiem szefie wiem, ale to już wogóle byłoby karygodne . Mam pytanie - powiedz jak bardzo doprowadziłeś do porządku podłogę zanim wyłożyłeś folię ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A z nowości: w tym roku bedzie jeszcze i dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 NIEEEE! Więcej by było gdybyś mu pogratulował PO a nie ZAMIAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Uczysz w szkole???? Uczy Aniu!!! Ale żadna praca nie hańbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 01.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Też kiedyś uczyłam.... Urlopik był dłuuuugi, oj długi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A ja miło wspominam większość nauczycieli . Lubię czasem odwiedzić moją szkołę średnią. Pogadać. Byłem przez 4 lata w samorządzie (przez 3 lata jako szef samorządu). Dobrze że to już były czasy po 1990 roku, więc nie musiałem być odpowiedniej barwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 No to cykl, czyli co było nie wróci:- zaczął fizyk- jooli jutro (czyli dziś) montują kuchnię- joola przekazuje nam czajnik i odgraża się że nie będzie miała dostępu do netu- fizyk jooli daje pierścionek. Zaręczynowy jakiś, czy co?- przyznano sobie kilka medali- co wirtualnie lata i jeździ- a potem fizyk monologizował, aż przemonologizował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dyrektorem mojej szkoły był późniejszy v-ce minister edukacji z AWSu.Bardzo fajny facet. Whisper odpowiesz czy nie? A może wolisz na Komentarzach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Szefie to najnormalniej w świecie nietakt poprostu!!! E tam, popatrz ciutkę w górę - nie wyskoczyłem Ci na 60 tylko pokazałem się dwa posty wcześniej. Wiem szefie wiem, ale to już wogóle byłoby karygodne . Mam pytanie - powiedz jak bardzo doprowadziłeś do porządku podłogę zanim wyłożyłeś folię ?? Nie uwierzysz... odkurzyłem Strasznie się przy tym zapycha odkurzacz, nie wiedzieć czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dyrektorem mojej szkoły był późniejszy v-ce minister edukacji z AWSu. Bardzo fajny facet. Whisper odpowiesz czy nie? A może wolisz na Komentarzach?? Przecież odpowiedziałem. A że mam chwilę zwłoki to chyba oczywiste - musiałem streszczenie napisać, bo ze mnie wyjątkowo sumienna osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Szefie to najnormalniej w świecie nietakt poprostu!!! E tam, popatrz ciutkę w górę - nie wyskoczyłem Ci na 60 tylko pokazałem się dwa posty wcześniej. Wiem szefie wiem, ale to już wogóle byłoby karygodne . Mam pytanie - powiedz jak bardzo doprowadziłeś do porządku podłogę zanim wyłożyłeś folię ?? Nie uwierzysz... odkurzyłem Strasznie się przy tym zapycha odkurzacz, nie wiedzieć czemu Uwierzę!!! Ja tez odkurzyłem!! Teścio załatwił mi odkurzacz przemysłowy. Ale i tak było ciężko. Trzy dni odkurzałem. A w głowie szumi mi do dzisiaj (wczoraj skończyłem). Został jeszcze garaż. Ale tam już zamiotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dyrektorem mojej szkoły był późniejszy v-ce minister edukacji z AWSu. Bardzo fajny facet. Whisper odpowiesz czy nie? A może wolisz na Komentarzach?? Przecież odpowiedziałem. A że mam chwilę zwłoki to chyba oczywiste - musiałem streszczenie napisać, bo ze mnie wyjątkowo sumienna osoba. Prezes i chwila zwłoki - nie wierzę . To się nie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam wszystkich!!Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 RANKING PÓKI CO, CZYLI I TAK KZE DA DZIŚ CZADU... 1. kze - 87 2. Whisper - 86 3. fizyk - 58 4. Sonika, kasztanka, maksiu - 46 7. Majka - 36 8. Moniś - 35 9. Joanna i Janusz, SławekD-żonka, Teska - 32 12. badi - 30 13. Jezier - 24 14. Aga J.G - 22 15. Olkalybowa, Monka - 21 17. Andrzejka - 15 18. Agniesia - 14 19. Joola - 12 20. Jane - 10 21. Wojty, Funia - 9 23. facio - 7 24. Markus_Gdynia - 6 25. verunia, Janussz, ania - 5 28. Ewuś - 4 29. damiangajda - 3 30. Daria, Baba_budowniczy, Paty, Jacek69 - 2 34. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Czemu wnioskujesz, że dziś dam czadu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Pierwszy raz tu jestem.... O co tu chodzi ?! O punkty, o medale, o biżuterię, o pogaduszki Punkty? - idzie mi całkiem całkiem... Medale? - nic nie dostałem Biżuteria - nie noszę.. Pogaduszki? - oj jestem gadułą... I pomoć Maksiu może zmieniać tytułu pod nickiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! :D :lol: :lol: No to próbuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts