kze 01.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! Próbuj, próbuj... Z checią witamy nowego przodownika postowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! Króla się nie detronizuje... króla się dekapituje Dla pewności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! Króla się nie detronizuje... króla się dekapituje Dla pewności... A kto jest królem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czemu wnioskujesz, że dziś dam czadu??? Bo Ty zawsze w ciągu sdnia dajesz czadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! Króla się nie detronizuje... króla się dekapituje Dla pewności... A kto jest królem??? Na razie Ty. Póki masz głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wyżej jest kawiarnia klubowa a tam to co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wyżej jest kawiarnia klubowa a tam to co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wyżej jest kawiarnia klubowa a tam to co się dzieje? Tam się gada bez punktów. Żłopie się też kawę, piwsko i inne alkohole, obżera się ciastkami z kremem. Bardzo fajne miejsce. I nie jest wyżej, bo to RW ma najwięcej wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nieprawda!Jak patrzyłem na KLUB BUDUJĄCYCH to wątek kawiarenki był wyżej...I to za Twoją sprawką !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 OK, był wyżej bo tam był później puszczony post, ale jeśli chodzi o ilość wpisów, to KK jest niżej od RW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czemu wnioskujesz, że dziś dam czadu??? Bo Ty zawsze w ciągu sdnia dajesz czadu Eee tam... Wczoraj napisałem tylko kilka, bo mnie zmęczyło odbieranie PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! Króla się nie detronizuje... króla się dekapituje Dla pewności... A kto jest królem??? Na razie Ty. Póki masz głowę... Póki mam głowe...??? Moze jasniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 RANKING PÓKI CO, CZYLI I TAK KZE DA DZIŚ CZADU... 1. kze - 87 2. Whisper - 86 3. fizyk - 58 4. Sonika, kasztanka, maksiu - 46 7. Majka - 36 8. Moniś - 35 9. Joanna i Janusz, SławekD-żonka, Teska - 32 12. badi - 30 13. Jezier - 24 14. Aga J.G - 22 15. Olkalybowa, Monka - 21 17. Andrzejka - 15 18. Agniesia - 14 19. Joola - 12 20. Jane - 10 21. Wojty, Funia - 9 23. facio - 7 24. Markus_Gdynia - 6 25. verunia, Janussz, ania - 5 28. Ewuś - 4 29. damiangajda - 3 30. Daria, Baba_budowniczy, Paty, Jacek69 - 2 34. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Prezesie.. chciałem złożyc reklamacje... podstępne gniazdo reakcji już od 5 stron regularnie uwala mi jeden punkt.... look page 774... i wczesniejsze pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ile jest wpisów na stronie? Czy jest w tym jakaś reguła? Czy mam już być w blokach czy jeszcze nie? Król jak to czyta - to cały w strachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! Króla się nie detronizuje... króla się dekapituje Dla pewności... A kto jest królem??? Na razie Ty. Póki masz głowę... Póki mam głowe...??? Moze jasniej... Po operacji dekapitacji głowy miał nie będziesz. A widzisz że się pretendenci do pierwszego miejsca pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I pomoć Maksiu może zmieniać tytułu pod nickiem... Fałsz... Maksiu nie może zmieniać... to może tylko admin... a ja conajwyżej czasami moge pomóc w negocjacjach w adminem pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie.. chciałem złożyc reklamacje... podstępne gniazdo reakcji już od 5 stron regularnie uwala mi jeden punkt.... look page 774... i wczesniejsze pozdr m. Sprawdzimy, sprawdzimy... a wobec winnych wyciągniemy konsekwencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I pomoć Maksiu może zmieniać tytułu pod nickiem... Fałsz... Maksiu nie może zmieniać... to może tylko admin... a ja conajwyżej czasami moge pomóc w negocjacjach w adminem pozdr m. A może dla mnie cos być ciekawego wynegocjował... Ja mam mało wspólnego z Olimpem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ile jest wpisów na stronie? Wiemy ale nie powiemy. Pomyślimy tylko: 60. Czy jest w tym jakaś reguła? Tak. Czy mam już być w blokach czy jeszcze nie? Jeszcze nie Król jak to czyta - to cały w strachu... Posada króla jest przechodnia, więc cała czołówka RW już się trzęsie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Phi to nic trudnego... Wystarczy że będę wysyłał post za postem i detronizuję króla ...! Króla się nie detronizuje... króla się dekapituje Dla pewności... A kto jest królem??? Na razie Ty. Póki masz głowę... Póki mam głowe...??? Moze jasniej... Po operacji dekapitacji głowy miał nie będziesz. A widzisz że się pretendenci do pierwszego miejsca pojawiają. A jak ta dekapitacja wygląda??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts