maksiu 01.09.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I pomoć Maksiu może zmieniać tytułu pod nickiem... Fałsz... Maksiu nie może zmieniać... to może tylko admin... a ja conajwyżej czasami moge pomóc w negocjacjach w adminem pozdr m. A może dla mnie cos być ciekawego wynegocjował... Ja mam mało wspólnego z Olimpem... musisz troche odczekac... dopiero co przerowadzilem dwie długie i wyczerpujace tury negocjacyjne... (Majka i Prezes), nie moge tak non stop meczyc admin bo wogole sie postawi okoniem i nic sie juz z nim nie zalatwi.. ale wrocimy do tematu za jakies 2 tygodnie...tylko sie przypomnij pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie.. chciałem złożyc reklamacje... podstępne gniazdo reakcji już od 5 stron regularnie uwala mi jeden punkt.... look page 774... i wczesniejsze pozdr m. Sprawdzimy, sprawdzimy... a wobec winnych wyciągniemy konsekwencje... byle do 3 pokolenia wstecz.. bo ja juz poleciec po premii to tak zeby piety poszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 I pomoć Maksiu może zmieniać tytułu pod nickiem... Fałsz... Maksiu nie może zmieniać... to może tylko admin... a ja conajwyżej czasami moge pomóc w negocjacjach w adminem pozdr m. A może dla mnie cos być ciekawego wynegocjował... Ja mam mało wspólnego z Olimpem... musisz troche odczekac... dopiero co przerowadzilem dwie długie i wyczerpujace tury negocjacyjne... (Majka i Prezes), nie moge tak non stop meczyc admin bo wogole sie postawi okoniem i nic sie juz z nim nie zalatwi.. ale wrocimy do tematu za jakies 2 tygodnie...tylko sie przypomnij pozdr m. OK przypomnę się. Może przez te 2 tygodnie da się wymyslić jakiś sensowny podpis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Maksiu, faktycznie, punkt wcięło... zaraz znajdziemy przyczynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ile jest wpisów na stronie? Wiemy ale nie powiemy. Pomyślimy tylko: 60. Czy jest w tym jakaś reguła? Tak. Czy mam już być w blokach czy jeszcze nie? Jeszcze nie Król jak to czyta - to cały w strachu... Posada króla jest przechodnia, więc cała czołówka RW już się trzęsie... Jesli chodzi o mnie to nie jestem strachliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 60 ?! Ło matko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Maksiu, faktycznie, punkt wcięło... zaraz znajdziemy przyczynę. Prezesie.. bez potrzeby i sprawdzenia faktów bym nie zawracal glowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 779? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Wyżej jest kawiarnia klubowa a tam to co się dzieje? Tam się gada bez punktów. Żłopie się też kawę, piwsko i inne alkohole, obżera się ciastkami z kremem. Bardzo fajne miejsce. I nie jest wyżej, bo to RW ma najwięcej wpisów. Fajne miejsce jest. Chyba tam zajrzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Muszę przyznać, że mam dużą satysfakcję... Ustrzelić punkta przy Whisperze i Maksiu... No,no,no... Miło zaczął sie dzień.. No i Fizyk oczywiście... Wszyscy starzy kumple... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Facio nam namieszał z punktami. Już poprawione... a widzę że i strona następna pękła. RANKING RW 1. kze - 882. Whisper - 863. fizyk - 584. maksiu - 475. Sonika, kasztanka - 467. Majka - 368. Moniś - 359. Joanna i Janusz, SławekD-żonka, Teska - 3212. badi - 3013. Jezier - 2414. Aga J.G - 2215. Olkalybowa, Monka - 2117. Andrzejka - 1518. Agniesia - 1419. Joola - 1220. Jane - 1021. Wojty, Funia - 923. facio - 724. Markus_Gdynia - 625. verunia, Janussz, ania - 528. Ewuś - 429. damiangajda - 330. Daria, Baba_budowniczy, Paty, Jacek69 - 234. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Muszę przyznać, że mam dużą satysfakcję... Ustrzelić punkta przy Whisperze i Maksiu... No,no,no... Miło zaczął sie dzień.. Ja dzis nie strzelam... wiec sie nie podniecaj tak KZE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A jak ta dekapitacja wygląda??? O tak: http://www.artunframed.com/images/1angelico/angeli228.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 60 Teraz to już spoko wiem o co biega ! Szykować medale i koronę ! A na razie się przyczaję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Facio nam namieszał z punktami. Już poprawione... a widzę że i strona następna pękła. taki prefekcjonista jak Facio namieszał? no nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Streszczenie:- Stronkę rozpoczął cyknięciem Prezes- lafcadio zaliczył swój pierwszy raz ... w RW- ania prosi o więcej taktu- damiangajda dziękuje nam za super wakacje- fizyk i Whisper odkurzyli- Prezes sugerował, że kze (Król?) da dziś czadu to co miałem zrobić? Nie posłuchac Prezesa? Tak więc rozpocząłem dzień od zdobycia stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Muszę przyznać, że mam dużą satysfakcję... Ustrzelić punkta przy Whisperze i Maksiu... No,no,no... Miło zaczął sie dzień.. Ja dzis nie strzelam... wiec sie nie podniecaj tak KZE :D Dobra, dobra... Tak to się mówi.. A niby czemu nie strzelasz? Brałeś udzial w dyskusji przed i po końcu strony? TAK! No to brałeś udział w strzelaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Gratulacje - ja to się nawet nie zorientowałem, że już nowa strona . Muszę jechac - obowiązki wzywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A jak ta dekapitacja wygląda??? O tak: http://www.artunframed.com/images/1angelico/angeli228.jpg Ale to była dekapitalizacja osób świętych, a nie Króla!! A poza tym przez jakiś czas Ty też byłeś Królem.. No chyba, ze zaczniemy robić ranking jak długo to był Królem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Facio nam namieszał z punktami. Już poprawione... a widzę że i strona następna pękła. taki prefekcjonista jak Facio namieszał? no nie wierze A jednak Twój ranking był ok, potem gfacio zwrócił Ci uwagę na jolanę z małej już z błędem, Ty oto powtórzyłeś i... było jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts