lafcadio 01.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Czesc Funiu!!!!! Znaczy sie dzidziusiowi dobrze i nigdzie sie nie wybiera..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!! Cześć Moniś - imprezowiczko, nie nosząca drewna.... Czesc Kze!!!!!!! I jak rozmawiales z zona???? Kiedy wpadniecie????? Zona generalnie jest otwarta do spotykania się (pomimo 9 tego miesiąca ciązy.. ). Skoro jutro wyjeżdzasz i nie będzie Cię w weekend to chyba w przyszłym tygodniu np. środa-czwartek bym proponował lub za tydzień w weekend.. Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!! Cześć Moniś - imprezowiczko, nie nosząca drewna.... Czesc Kze!!!!!!! I jak rozmawiales z zona???? Kiedy wpadniecie????? Zona generalnie jest otwarta do spotykania się (pomimo 9 tego miesiąca ciązy.. ). Skoro jutro wyjeżdzasz i nie będzie Cię w weekend to chyba w przyszłym tygodniu np. środa-czwartek bym proponował lub za tydzień w weekend.. Co Ty na to? Dla mnie oki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 coś Ty taki nerwowy? Ledwoś do nas dołaczył, a juz krzyczysz??? Napięcie mnie spala... Cały jestem w nerwach. Czy za 800 są może dwa punkty ? Chyba nie... Raczej fanfary, alkohol i fajerwerki... Kurka w takim razie dzisiaj jeszcze możecie spać spokojnie... Skoro napisanie postu zajmuje pewnie jakieś 15 sekund (tak średnio -licząc wysłanie i wszelkie z ty związane okoliczności) to na eliminację króla potrzebuję wysłać 5400 postów co daje 81000 sekund (w przeliczeniu na godziny 22,5) tyle czasu to dzisiaj nie mam. No i przy założeniu że przestaniecie mi moje zadanie utrudniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... A Ty w co grywasz? Ja gram mu na nerwach.... i wystarczy!!!! Zabawe mam przednia!!!!!!!!! Ale czy on tez ma taka zabawę...? Może on tez nie nosi drewna i też Ci gra na nerwach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!! Cześć Moniś - imprezowiczko, nie nosząca drewna.... Czesc Kze!!!!!!! I jak rozmawiales z zona???? Kiedy wpadniecie????? Zona generalnie jest otwarta do spotykania się (pomimo 9 tego miesiąca ciązy.. ). Skoro jutro wyjeżdzasz i nie będzie Cię w weekend to chyba w przyszłym tygodniu np. środa-czwartek bym proponował lub za tydzień w weekend.. Co Ty na to? Dla mnie oki!!!!! Tak więc rozumiem, że szczegóły dogramy w przyszły wtorek, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... A Ty w co grywasz? Ja gram mu na nerwach.... i wystarczy!!!! Zabawe mam przednia!!!!!!!!! Ale czy on tez ma taka zabawę...? Może on tez nie nosi drewna i też Ci gra na nerwach... Ha!!! U nas jest pelne zaufanie i scisla kontrola!!!!!!! A az taki sprytny to nie jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 coś Ty taki nerwowy? Ledwoś do nas dołaczył, a juz krzyczysz??? Napięcie mnie spala... Cały jestem w nerwach. Czy za 800 są może dwa punkty ? Chyba nie... Raczej fanfary, alkohol i fajerwerki... Kurka w takim razie dzisiaj jeszcze możecie spać spokojnie... Skoro napisanie postu zajmuje pewnie jakieś 15 sekund (tak średnio -licząc wysłanie i wszelkie z ty związane okoliczności) to na eliminację króla potrzebuję wysłać 5400 postów co daje 81000 sekund (w przeliczeniu na godziny 22,5) tyle czasu to dzisiaj nie mam. No i przy założeniu że przestaniecie mi moje zadanie utrudniać... Nie wziąłeś pod uwagę tego, że są czajniki już dosyć dobrze zaprawione w celowaniu. Dlatego to że wyslesz tyle postów nie będzie oznaczało, że za każdym razem zdobędziesz punkta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... A Ty w co grywasz? Ja gram mu na nerwach.... i wystarczy!!!! Zabawe mam przednia!!!!!!!!! Ale czy on tez ma taka zabawę...? Może on tez nie nosi drewna i też Ci gra na nerwach... Ha!!! U nas jest pelne zaufanie i scisla kontrola!!!!!!! A az taki sprytny to nie jest!!! Czyli ufaj, ale kontroluj... Gdzieś to słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzien Dobry!!!!!!!!! Cześć Moniś - imprezowiczko, nie nosząca drewna.... Czesc Kze!!!!!!! I jak rozmawiales z zona???? Kiedy wpadniecie????? Zona generalnie jest otwarta do spotykania się (pomimo 9 tego miesiąca ciązy.. ). Skoro jutro wyjeżdzasz i nie będzie Cię w weekend to chyba w przyszłym tygodniu np. środa-czwartek bym proponował lub za tydzień w weekend.. Co Ty na to? Dla mnie oki!!!!! Tak więc rozumiem, że szczegóły dogramy w przyszły wtorek, OK? Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... A Ty w co grywasz? Ja gram mu na nerwach.... i wystarczy!!!! Zabawe mam przednia!!!!!!!!! Ale czy on tez ma taka zabawę...? Może on tez nie nosi drewna i też Ci gra na nerwach... Ha!!! U nas jest pelne zaufanie i scisla kontrola!!!!!!! A az taki sprytny to nie jest!!! Czyli ufaj, ale kontroluj... Gdzieś to słyszałem... Stara dobra zasada!!!! A jak sie sprawdza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Na chwile Was opuszcze, poniewaz czeka mnie malo przyjemna rozmowa z architektami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie wziąłeś pod uwagę tego, że są czajniki już dosyć dobrze zaprawione w celowaniu. Dlatego to że wyslesz tyle postów nie będzie oznaczało, że za każdym razem zdobędziesz punkta.... Dlatego właśnie napisałem że musicie przestać mi utrudniać moją misję dziejową i zakończyć dokonywanie tutaj wpisów. Ze swojej strony mogę obiecać wszystko... Wszak jest czas wyborów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Cześć. To gratuluje wytrzymałości... Pod koniec ponoć jest najgorzej... Nie jest tak, zel, ale już by mogła wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Na chwile Was opuszcze, poniewaz czeka mnie malo przyjemna rozmowa z architektami.... NIe jestem na bieżąco - czym podpadli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Cześć. To gratuluje wytrzymałości... Pod koniec ponoć jest najgorzej... Nie jest tak, zel, ale już by mogła wyjść. Moja żona w 9-tym miesiącu wydatnie więcej odpoczywa, spi.. Szybciej męczy sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie wziąłeś pod uwagę tego, że są czajniki już dosyć dobrze zaprawione w celowaniu. Dlatego to że wyslesz tyle postów nie będzie oznaczało, że za każdym razem zdobędziesz punkta.... Dlatego właśnie napisałem że musicie przestać mi utrudniać moją misję dziejową i zakończyć dokonywanie tutaj wpisów. Ze swojej strony mogę obiecać wszystko... Wszak jest czas wyborów... My nie czuli na kiełbasę przedwyborczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie wziąłeś pod uwagę tego, że są czajniki już dosyć dobrze zaprawione w celowaniu. Dlatego to że wyslesz tyle postów nie będzie oznaczało, że za każdym razem zdobędziesz punkta.... Dlatego właśnie napisałem że musicie przestać mi utrudniać moją misję dziejową i zakończyć dokonywanie tutaj wpisów. Ze swojej strony mogę obiecać wszystko... Wszak jest czas wyborów... My nie czuli na kiełbasę przedwyborczą... Kobietom utrudniają - i to ciężarnym, to Ty lafcadio nie masz żadnych szans no jakiekolwiek ulgowe traktowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nie wziąłeś pod uwagę tego, że są czajniki już dosyć dobrze zaprawione w celowaniu. Dlatego to że wyslesz tyle postów nie będzie oznaczało, że za każdym razem zdobędziesz punkta.... Dlatego właśnie napisałem że musicie przestać mi utrudniać moją misję dziejową i zakończyć dokonywanie tutaj wpisów. Ze swojej strony mogę obiecać wszystko... Wszak jest czas wyborów... My nie czuli na kiełbasę przedwyborczą... Kobietom utrudniają - i to ciężarnym, to Ty lafcadio nie masz żadnych szans no jakiekolwiek ulgowe traktowanie Ulgowe traktowanie??? Nie ma szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts