Funia 01.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Kobietom utrudniają - i to ciężarnym, to Ty lafcadio nie masz żadnych szans no jakiekolwiek ulgowe traktowanie Ulgowe traktowanie??? Nie ma szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A co słychac Funia w temacie zwrotu VAT?Wszystkim będą zwracać? Czy tylko niektórym? Czy jak komuś jeszcze zostało coś do odliczenia (bo korzystał z Kasy Mieszkaniowej) to łapie się na ten zwrot, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Na chwile Was opuszcze, poniewaz czeka mnie malo przyjemna rozmowa z architektami.... NIe jestem na bieżąco - czym podpadli??? Caly czas nie dostarczyli nam projektow wykonawczych, a od srody wchodzi ekipa..... a my zakupow nie poczynilismy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Na chwile Was opuszcze, poniewaz czeka mnie malo przyjemna rozmowa z architektami.... NIe jestem na bieżąco - czym podpadli??? Caly czas nie dostarczyli nam projektow wykonawczych, a od srody wchodzi ekipa..... a my zakupow nie poczynilismy!!!!! Robia sie projekty!!!! Tylko kiedy je dostaniemy????!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Na chwile Was opuszcze, poniewaz czeka mnie malo przyjemna rozmowa z architektami.... NIe jestem na bieżąco - czym podpadli??? Caly czas nie dostarczyli nam projektow wykonawczych, a od srody wchodzi ekipa..... a my zakupow nie poczynilismy!!!!! To muszą być te projekty wykonanwcze? Bez tego nie da się? A Ty masz projekt indywidualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Na chwile Was opuszcze, poniewaz czeka mnie malo przyjemna rozmowa z architektami.... NIe jestem na bieżąco - czym podpadli??? Caly czas nie dostarczyli nam projektow wykonawczych, a od srody wchodzi ekipa..... a my zakupow nie poczynilismy!!!!! Robia sie projekty!!!! Tylko kiedy je dostaniemy????!!!!!!! A może chcą zrobić bardzo dokładne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 i kto trafił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 pif-paf... w koncu nie mozna zawiesc kze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 pif-paf... w koncu nie mozna zawiesc kze.. Gratuluję Maksiu, gratuluję... Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A co słychac Funia w temacie zwrotu VAT? Wszystkim będą zwracać? Czy tylko niektórym? Czy jak komuś jeszcze zostało coś do odliczenia (bo korzystał z Kasy Mieszkaniowej) to łapie się na ten zwrot, czy nie? Jak ktoś korzystał z innych ulg, to będą jakieś ograniczenia Dokładnie nie wiem, bo sprawdzałam tylko pod swoim kątem Tzn. czy dostanę i ile. ps. jak zwykle walnęłam ostatni post na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 streszczenie 779 - otworzyl KZE - Whisper naprostował topliste - a nastepnie okazal sie dekapitacją - lafcadio liczy na taryfe ulgową (naiwny ) - stronke zamknela Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Top Królik 1. kze - 88 2. Whisper - 86 3. fizyk - 58 4. maksiu - 48 5. Sonika, kasztanka - 46 7. Majka - 36 8. Moniś - 35 9. Joanna i Janusz, SławekD-żonka, Teska - 32 12. badi - 30 13. Jezier - 24 14. Aga J.G - 22 15. Olkalybowa, Monka - 21 17. Andrzejka - 15 18. Agniesia - 14 19. Joola - 12 20. Jane - 10 21. Wojty, Funia - 9 23. facio - 7 24. Markus_Gdynia - 6 25. verunia, Janussz, ania - 5 28. Ewuś - 4 29. damiangajda - 3 30. Daria, Baba_budowniczy, Paty, Jacek69 - 2 34. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, Anna Wiśniewska - po 1 _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A co słychac Funia w temacie zwrotu VAT? Wszystkim będą zwracać? Czy tylko niektórym? Czy jak komuś jeszcze zostało coś do odliczenia (bo korzystał z Kasy Mieszkaniowej) to łapie się na ten zwrot, czy nie? Jak ktoś korzystał z innych ulg, to będą jakieś ograniczenia Dokładnie nie wiem, bo sprawdzałam tylko pod swoim kątem Tzn. czy dostanę i ile. ps. jak zwykle walnęłam ostatni post na stronie? A nie orientujesz sie czy aby dostac zwrot vatu trzeba miec zakonczną budowe czy tez mozna w trakcie?? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Na chwile Was opuszcze, poniewaz czeka mnie malo przyjemna rozmowa z architektami.... NIe jestem na bieżąco - czym podpadli??? Caly czas nie dostarczyli nam projektow wykonawczych, a od srody wchodzi ekipa..... a my zakupow nie poczynilismy!!!!! Robia sie projekty!!!! Tylko kiedy je dostaniemy????!!!!!!! A może chcą zrobić bardzo dokładne... Dlatego dokladnie ich opier...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Maksiu gratulacje!!!!!!! Masz wyczucie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A nie orientujesz sie czy aby dostac zwrot vatu trzeba miec zakonczną budowe czy tez mozna w trakcie?? m. No właśnie lepiej mieć nie zakończoną. Bo VAT odlicza się od 1.05.2004 r. do daty zakończenia inwestycji, jadnak nie dłuzej niż do 31.12.2007 r. Jak zakończysz - to już nic z tego. Więc, ja oddaję udynek najpóźniej jak się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A może chcą zrobić bardzo dokładne... Dlatego dokladnie ich opier...... I słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A może chcą zrobić bardzo dokładne... Dlatego dokladnie ich opier...... I słusznie Zbieralo im sie od dluzszego czasu, wiec nie mam wyrzutow sumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.09.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A nie orientujesz sie czy aby dostac zwrot vatu trzeba miec zakonczną budowe czy tez mozna w trakcie?? m. No właśnie lepiej mieć nie zakończoną. Bo VAT odlicza się od 1.05.2004 r. do daty zakończenia inwestycji, jadnak nie dłuzej niż do 31.12.2007 r. Jak zakończysz - to już nic z tego. Więc, ja oddaję udynek najpóźniej jak się da a w jaki sposob udokumentowac budowe?? pozwolenie wystarczy? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A nie orientujesz sie czy aby dostac zwrot vatu trzeba miec zakonczną budowe czy tez mozna w trakcie?? m. No właśnie lepiej mieć nie zakończoną. Bo VAT odlicza się od 1.05.2004 r. do daty zakończenia inwestycji, jadnak nie dłuzej niż do 31.12.2007 r. Jak zakończysz - to już nic z tego. Więc, ja oddaję udynek najpóźniej jak się da Chyba dopóki nie uda Ci się odzyskać wszystkich pieniążków z VAT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts