kze 01.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prace zmienilem 2 miesiace temu. Nie zagladam juz tak czesto na forum bo nie za bardzo mam po co. A teraz jako kto pracujesz? Czemu nie masz po co? Rozumiem, że skończyłeś budowę, ale nie chcesz podtrzymywać znajomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ty coś Ty taki nerwowy? Ledwoś do nas dołaczył, a juz krzyczysz??? On nie krzyczy, on cytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... Nooo A lata w jakiejś wirtualnej linii lotniczej? Bo ja w SN Brussels jak czas pozwala. DAT186A na IVAO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Mnóż się Funia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie widze, ze jestes pasjonatem.... A w realu tez latasz???? No co Ty... przecież to straxch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Skoro napisanie postu zajmuje pewnie jakieś 15 sekund (tak średnio -licząc wysłanie i wszelkie z ty związane okoliczności) to na eliminację króla potrzebuję wysłać 5400 postów co daje 81000 sekund (w przeliczeniu na godziny 22,5) Potężny błąd w obliczeniach. Ale nie wytłumaczę jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czyli ufaj, ale kontroluj... Gdzieś to słyszałem... Towarzysz Dzierżyński. A może nawet sam Ojciec Narodów i Duma Całego Postępowego Świata, towarzysz Stalin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobra, odpowiedzi odbębnione, macie niecałe 20 postów do końca, miłego czajnikowania Ja jadę bramę garażową załatwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobra, odpowiedzi odbębnione, macie niecałe 20 postów do końca, miłego czajnikowania Ja jadę bramę garażową załatwiać. Masz jedna duża, nie? To co wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Widze, ze Prezes Flight symulatorem lubi sie bawic Prezes UWIELBIA latać na FS, zwłaszcza online To tak jak moj szanowny kolega malzonek... Nooo A lata w jakiejś wirtualnej linii lotniczej? Bo ja w SN Brussels jak czas pozwala. DAT186A na IVAO. Teraz sie bidulek uczy wiec nie lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie widze, ze jestes pasjonatem.... A w realu tez latasz???? No co Ty... przecież to straxch Eeee tam strach.... jest ryzyko - jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobra, odpowiedzi odbębnione, macie niecałe 20 postów do końca, miłego czajnikowania Ja jadę bramę garażową załatwiać. Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobra, odpowiedzi odbębnione, macie niecałe 20 postów do końca, miłego czajnikowania Ja jadę bramę garażową załatwiać. Masz jedna duża, nie? To co wybrałeś? Z tego co wiem, to newdoor'a.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czyli ufaj, ale kontroluj... Gdzieś to słyszałem... Towarzysz Dzierżyński. A może nawet sam Ojciec Narodów i Duma Całego Postępowego Świata, towarzysz Stalin? Zdaje się, że Dzierżyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czyli ufaj, ale kontroluj... Gdzieś to słyszałem... Towarzysz Dzierżyński. A może nawet sam Ojciec Narodów i Duma Całego Postępowego Świata, towarzysz Stalin? STALIN!!!!!! Mial metody gosciu!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Czyli ufaj, ale kontroluj... Gdzieś to słyszałem... Towarzysz Dzierżyński. A może nawet sam Ojciec Narodów i Duma Całego Postępowego Świata, towarzysz Stalin? STALIN!!!!!! Mial metody gosciu!!!!!!!! No Stalin to miał metody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A kto zwraca ten VAT? Urząd Skarbowy? Tak To zapewne ta operacja będzie połaczona ze zwrotem podatku dochodowego i będzie wymagała złożenia PIT'a nie bo na zwrot dochodowego mają 3 miesiące a tego 25 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dobra, odpowiedzi odbębnione, macie niecałe 20 postów do końca, miłego czajnikowania Ja jadę bramę garażową załatwiać. Masz jedna duża, nie? To co wybrałeś? Z tego co wiem, to newdoor'a.... Ciekawe czemu akurat tą firmę wybrał Whisper.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Dzień dobry ciągle w jednym kawałku Mnóż się Funia! Oj jak ja już bym chciała Nawet pranie ręczne robie codziennie, zeby się zmęczyć i przyspieszyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 A kto zwraca ten VAT? Urząd Skarbowy? Tak To zapewne ta operacja będzie połaczona ze zwrotem podatku dochodowego i będzie wymagała złożenia PIT'a nie bo na zwrot dochodowego mają 3 miesiące a tego 25 dni Tak uchwalili posłowie??? No to może rzeczywiscie może uda się obejśc bez PIT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts