Gość 01.09.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Moniś - a w jakim banku brałaś kredyt? PLN? Millennium i CHF gratulejszyn. Kurs wypłaty dobry? My mamy CHF ale w WBK. Ja jestem zadowolona, T mówi, że przepłaca No i jaki kolor tynku wybraliscie? Kolejni w CHF (na razie spłacamy odsetki od grudnia - duża rata ) Tyle, ze PKO BP Co do oprocentowania - na pewno troszkę przepłacamy ale załatwialismy w marcu. My tez na razie same odsetki i tak samo od grudnia pelna rata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 hmmm, my od początku spałacalismy i odsetki i ratę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 hmmm, my od początku spałacalismy i odsetki i ratę Ale przecież mozna chyba zrobić tak, że najpierw same odsetki, a potem rata+odsetki.. Wydaje mi się, że wersja najpierw same odsetki, a potem odsetki + rata jest lepsza, bo podczas budowy ponoć każdy grosz się liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 hmmm, my od początku spałacalismy i odsetki i ratę Ale przecież mozna chyba zrobić tak, że najpierw same odsetki, a potem rata+odsetki.. Wydaje mi się, że wersja najpierw same odsetki, a potem odsetki + rata jest lepsza, bo podczas budowy ponoć każdy grosz się liczy... Wiekszosc umow kredytowych na budownistwo mieszkaniowe jest tak skonstruowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 hmmm, my od początku spałacalismy i odsetki i ratę Ale przecież mozna chyba zrobić tak, że najpierw same odsetki, a potem rata+odsetki.. Wydaje mi się, że wersja najpierw same odsetki, a potem odsetki + rata jest lepsza, bo podczas budowy ponoć każdy grosz się liczy... Wiekszosc umow kredytowych na budownistwo mieszkaniowe jest tak skonstruowanych Dlatego dziwię się czemu Majka wybrała inna opcje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 hmmm, my od początku spałacalismy i odsetki i ratę Ale przecież mozna chyba zrobić tak, że najpierw same odsetki, a potem rata+odsetki.. Wydaje mi się, że wersja najpierw same odsetki, a potem odsetki + rata jest lepsza, bo podczas budowy ponoć każdy grosz się liczy... Wiekszosc umow kredytowych na budownistwo mieszkaniowe jest tak skonstruowanych Dlatego dziwię się czemu Majka wybrała inna opcje.. my bralismy tylko na wykończenie domu. Tak ja wybrałam, raty łącznie wychodziły niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 witajcie wypijcie za mój 8000post http://www.kostkalodu.pl/pl/img/bahama.jpg LLLLLLLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU http://www.dn.se/content/1/c6/36/00/15/CHAMPAGNE%20VARJE%20DAG_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 hmmm, my od początku spałacalismy i odsetki i ratę Ale przecież mozna chyba zrobić tak, że najpierw same odsetki, a potem rata+odsetki.. Wydaje mi się, że wersja najpierw same odsetki, a potem odsetki + rata jest lepsza, bo podczas budowy ponoć każdy grosz się liczy... Wiekszosc umow kredytowych na budownistwo mieszkaniowe jest tak skonstruowanych Dlatego dziwię się czemu Majka wybrała inna opcje.. Kazdy wybiera tak jak mu bardzij odpowiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Brawo Whisper!!! A Ty podobno brame miales zalatwiac....... Ciutkę mi się opóźniło, ale już wychodzę. A odpowiedź na pytanie co wziął Whisper brzmi: newdoor Why newdoor? Koz mi noł łont old dor, mister Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie! W sporcie liczy się nie tylko ten który strzela ale też ten, który wystawia! Wnioskuję o pół-punkty dla wystawiających. Ale to jest niezgodne z regulaminem... Maksia spytaj, on potwierdzi. No a jeśli zbiorę odpowiednią liczbę podpisów pod projektem nowego regulaminu???? To przedstawiasz projekt Prezesowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie! W sporcie liczy się nie tylko ten który strzela ale też ten, który wystawia! Wnioskuję o pół-punkty dla wystawiających. Ale to jest niezgodne z regulaminem... Maksia spytaj, on potwierdzi. No a jeśli zbiorę odpowiednią liczbę podpisów pod projektem nowego regulaminu???? To przedstawiasz projekt Prezesowi. trzeba by prezesa mocno lobbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Brawo Whisper!!! A Ty podobno brame miales zalatwiac....... Ciutkę mi się opóźniło, ale już wychodzę. A odpowiedź na pytanie co wziął Whisper brzmi: newdoor Why newdoor? Koz mi noł łont old dor, mister To trzeba było wybrać PresentDoor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ja sie na razie zegnam.... jade na budowe sprawdzic co tam sie dzieje........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Prezesie! W sporcie liczy się nie tylko ten który strzela ale też ten, który wystawia! Wnioskuję o pół-punkty dla wystawiających. Ale to jest niezgodne z regulaminem... Maksia spytaj, on potwierdzi. No a jeśli zbiorę odpowiednią liczbę podpisów pod projektem nowego regulaminu???? To przedstawiasz projekt Prezesowi. trzeba by prezesa mocno lobbować Ja jestem na NIE. Połwoki punktu ciężko sumuje się. Bez połówek i tak czasami są problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Ja sie na razie zegnam.... jade na budowe sprawdzic co tam sie dzieje........ Nie zapomnij apartu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Moniś - a w jakim banku brałaś kredyt? PLN? Millennium i CHF gratulejszyn. Kurs wypłaty dobry? My mamy CHF ale w WBK. Ja jestem zadowolona, T mówi, że przepłaca No i jaki kolor tynku wybraliscie? Dzieki, dzieki!!! Moj M ze wzgledu na zboczenie zawodowe, twierdzi ze moglobyc lepiej, ale niech tam.... A kolor jest wybrany, czekamy na probki na wiekszej polaci.... Pewnie mąż jest finansista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To jak z tymi fundamentami?Dawaliście B20?A ściany fundamentowe z bloczków? Ja mam w projekcie lane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.09.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 To co nie ma nikogo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Jestem. Dziennik pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Why newdoor? Koz mi noł łont old dor, mister To trzeba było wybrać PresentDoor... Chyba PrezesDoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts