joola 24.02.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Pomogę... NOOO! Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.02.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No dobrze, do trzech razy sztuka...Bardzo Cię lubiłyśmy ósma strono ale już nam się znudziłaś i chcemy dziewiątą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.02.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Raaaany! Ale uparta zaraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Uparta? Ale ja jej dam radę.DAMDAMDAMDAM,a może nie?co myslicie? Teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Uparta ta ósemka taka, że coś.Nie chce ustąpić.Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 24.02.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hm,hm. Post ma być wypełniony treścią ? Czyli np.kapuśniakiem ? No to ja tu zaraz z garem kapuśniaku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-g-n-e-s 24.02.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 (PS.on się dopiero gotuje,więc jest trochę marchewkowy !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No to jeszcze raz spróbuję. Dziewiąta Dziewiąta Dziewiąta Dziewiąta Dziewiąta Jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.02.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Treścią mówicie OK. treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść,treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, treść, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 A-g-n-e-s , ale zuuuuuupa Aż mi ślinka cieknie. A daleko do Ciebie? Ja tak lubię kapuśniak. Mniaaaaam, mniaaaam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No i co z tą zupą?Zostało coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Nie da się. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Cały miesiąc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Nie da się. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Ona musi tu być miesiąc i tyle. Cały miesiąc...... Ale my się nie poddajemy. Nieeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.02.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 No dobra ja stawiam gołąbki..ale dopiero na dziewiątej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Gołąbki też lubię. Czy jestem zaproszona?? A mogę przyjść z kimś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.02.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Ale kapuśniak i gołąbki? Coś tu nie pasuje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Kapusniak juz mnie ominal, wiec moze chociaz na golabki sie zalapie jak w koncu przejdziemy na dziewiatke!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.02.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Dziewczyny zaproszenie na gołąbki aktualne ..oczywiście na dziewiątej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 To moze ja zachece dziewiatke lodami z bita smietana. Oczywiscie po golabkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.02.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Moniś Ty głodomorze! jesteśmy na dziwiątej stronie Widać skusiły ja te słodkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts