Aga J.G 08.10.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Sprzątnie chyba sobie odpuścimy mamy już za soba pracę na budowie zbaczy się mój mąz ma bo ja to sie nadaję do pokazywania palcem nadal nie jest lepiej?? Jest cały czas tak samo przyzwyczaiłam się już do tego bólu ale muszę się oszczędzać i mąz na mnie krzyczy jak biorę sie za bardziej męczące zajęcia. i dobrze robi, bo zawsze może być gorzej Byłam u neurologa i w sumie wiem tyle co wiedziałam Teraz idę na fizjoterapię tylko musze się najpierw tam dopchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 usiłuję je zagonić do ścielenia łóżek, ale mi się nie udaje Moje siedzą i oglądają z tatusiem jakiś głupi filmik na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Dobrze, że zajęły się swoimi zwierzakami- mamy 2 szynszyle- na futerko dla mamusi (dobrze, że nie zaglądają mi przez ramię, bo zlinczowałyby mnie za to) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 usiłuję je zagonić do ścielenia łóżek, ale mi się nie udaje Moje siedzą i oglądają z tatusiem jakiś głupi filmik na 1 ja moje pogoniłam- obejrzały Nianię na TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Sprzątnie chyba sobie odpuścimy mamy już za soba pracę na budowie zbaczy się mój mąz ma bo ja to sie nadaję do pokazywania palcem nadal nie jest lepiej?? Jest cały czas tak samo przyzwyczaiłam się już do tego bólu ale muszę się oszczędzać i mąz na mnie krzyczy jak biorę sie za bardziej męczące zajęcia. i dobrze robi, bo zawsze może być gorzej Byłam u neurologa i w sumie wiem tyle co wiedziałam Teraz idę na fizjoterapię tylko musze się najpierw tam dopchać Robiłaś MRI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Dobrze, że zajęły się swoimi zwierzakami- mamy 2 szynszyle- na futerko dla mamusi (dobrze, że nie zaglądają mi przez ramię, bo zlinczowałyby mnie za to) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 a kto u Was zajmuje się psinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Moje najchętnie chciałyby mieć Kota i psa no i konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Robiłaś MRI? A prosze o rozwinięcie myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 a kto u Was zajmuje się psinką? Wszyscy po trochu, ale głownie ja i mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Streszczenie:Majki synek śpiewa w chórze chłopięcym, Sonika zachwycona jest swoją akacją, Prezes buduje parterówkę, bo boi się stukoty spadających dzieci, Kasztanka wychodzi na prostą- ma opiekę dla synka, powolna sobota, monolog i dialog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Robiłaś MRI? A prosze o rozwinięcie myśli rezonans magnetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Moje najchętnie chciałyby mieć Kota i psa no i konia Konie na szczęscie są u babci, pies już jest kot w marzeniach tylko mąż się nie chce zgodzić ale dziewczyny maja zamiar negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.10.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam został tu jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 CZAS NA RANKING 1. Whisper, kze - 1073. maksiu - 734. kasztanka - 705. fizyk - 626. Majka - 517. Sonika - 468. Joanna i Janusz - 449. SławekD-żonka - 4010. Moniś - 3511. Teska - 3412. badi - 3313. facio - 2614. Jezier, Aga J.G - 2416. Olkalybowa, monka - 2118. andrzejka - 1519. Agniesia, markus_gdynia - 1420. joola - 1322. Jane, Funia - 1024. Wojty - 925. verunia, Janussz - 627. ania - 528. Ewuś, Paty, kasia64 - 431. damiangajda, Jacek69 - 333. Daria, Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 236. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, zaba_gonia, lafcadio, jamles, Karolka - po 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Robiłaś MRI? A prosze o rozwinięcie myśli rezonans magnetyczny Na rezonans nie opłaca się mnie wysyłać bo jeśli nawet jest tam mala przepuklina lub wypuklina to i tak nie nadaje się do zabiegu więc leczenie i tak pozostaje takie jak mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Moje najchętnie chciałyby mieć Kota i psa no i konia Konie na szczęscie są u babci, pies już jest kot w marzeniach tylko mąż się nie chce zgodzić ale dziewczyny maja zamiar negocjować nasze babcie mieszkają w mieście, na szczęście 500m od naszej działki jest stadnina koni, to może dadzą nam spokój, od psa się chyba nie wybronię, a kota nie chcę (ale jestem w totalnej mniejszości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.10.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Witam został tu jeszcze ktoś? Witaj Jolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.10.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Robiłaś MRI? A prosze o rozwinięcie myśli rezonans magnetyczny Na rezonans nie opłaca się mnie wysyłać bo jeśli nawet jest tam mala przepuklina lub wypuklina to i tak nie nadaje się do zabiegu więc leczenie i tak pozostaje takie jak mam teraz też prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.10.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Widzę, że dziś o zwierzakach (obecnych i przyszłych ) rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts