Sonika 14.04.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 rany boskie, no tak sie rece trzesa ze z bykami pisze, oczywiscie maz chcial mi te kuchnie brac odrazu, w kieszen, tak sie ekscytowal systemami domykajacymi, kupi sobie chyba sam system bez mebli tak sie ladnie zamykalo, ze zazyczyl sobie tez w samochodzie Jaka to kuchnia? Kolor? Producent? Raport proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a tak, cenykuchnia z sytsemami, koszami, szufladami, kargo, bez urzadzen agd, cokoly, listwy, blaty ok 20tys za 3m szafki dolne i gorne, fornir drewniany25-30 drewno gladkie25-40 drewno wyginane, szklo wyginane w drzwiczkach + to wszystko co wyzej stoly od 1500 zl,ladne krzesla np bydgoska f m 399 zwykle i 445 z oparciami jak fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 tak schowałam że nie mogłam znaleźć http://www.solofoods.com/calmtir.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 AKTUALNY RANKING 1. Sonika - 18 2. kasztanka - 14 3. Moniś - 12 4. Whisper - 11 5. monka, badi -9 7. kze -8 8. Aga J.G. - 4 9. joola, agniesia - 3 11. Wojty - 2 12. lista zbiorowa: (xrrr82, Dagi22, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, osowa, andrzejka) - po 1 Głupi ma zawsze szczęście, czyli przypadkiem zaliczyłem nową stronkę To było napewno celowane podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a tak, ceny kuchnia z sytsemami, koszami, szufladami, kargo, bez urzadzen agd, cokoly, listwy, blaty ok 20tys za 3m szafki dolne i gorne, fornir drewniany 25-30 drewno gladkie 25-40 drewno wyginane, szklo wyginane w drzwiczkach + to wszystko co wyzej stoly od 1500 zl, ladne krzesla np bydgoska f m 399 zwykle i 445 z oparciami jak fotel Biorę tę za 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 jakies szwabskie kuchnie, znaczy germanskie, znaczy tfu niemieckie: impuls kuchen i bauformat kuchen tak mu sie spodobala kuchnia na wystawie, ze juz niewazne ze chcielismy tradycyjna, nic nie ma juz znaczenia, ma byc nowoczesna, gladka, laminowana, swiecaca, blyszczaca, no i kazda szafka, szyflada, drzwiczki maja miec ten orgazmistyczny system domykania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 tak schowałam że nie mogłam znaleźć http://www.solofoods.com/calmtir.gif Ale uczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Głupi ma zawsze szczęście, czyli przypadkiem zaliczyłem nową stronkę To było napewno celowane podejście Nie, dopiero co się zalogowałem i zobaczyłem że nowych wpisów sie narobiło, więc się odezwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Whisper gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 jakies szwabskie kuchnie, znaczy germanskie, znaczy tfu niemieckie: impuls kuchen i bauformat kuchen tak mu sie spodobala kuchnia na wystawie, ze juz niewazne ze chcielismy tradycyjna, nic nie ma juz znaczenia, ma byc nowoczesna, gladka, laminowana, swiecaca, blyszczaca, no i kazda szafka, szyflada, drzwiczki maja miec ten orgazmistyczny system domykania To znaczy nie drewniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 i cale zestawy bydgoskiej stol, 6 krzesel, komoda, szafka wysoka, szafka niska szafka jeszcze jakas,za 8800 - nic tylko brac w komplecie te szafeczki, ktore maja szybki poleczki, ktore sa specjalnie podwietlone - model kassel,no kurcze mezowi te szybki swiecace takim ejfeltownym zielonkawym swiatlem baaardzo sie spodobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Głupi ma zawsze szczęście, czyli przypadkiem zaliczyłem nową stronkę To było napewno celowane podejście Nie, dopiero co się zalogowałem i zobaczyłem że nowych wpisów sie narobiło, więc się odezwałem No to masz wybaczone. BRAWO WHISPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 drewniane tez maja, do wyboru do koloru, jeszcze maja drugi punkt w miescie i inne zestawy, jutro jestem sama to pochodze w koncu po sklepach jednak kobiecie potrzeba takich rozrywek poogladac, nie kupic, nie wazne, byle sobie poogladac o kurcze, chyba mam chorobe zwana podgladactwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 i duzo w koncu pokazuja mebli skorzanych, ale nie takich bufiastych, ogromniastych, tylko tak ladnie na gladko obitych, z odpowiednimi wybrzuszeniami na plecy hihi ale mi wyszlo wybrzuszenia na plecy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 i podoba mi sie brzoza - kuchnia, Zuzanna (model), z elprim wika takie jasne, do tego ciemna podloga (strasnzie nie lubie jasnych podlog w kuchni - jakas psychoza czy co?) ale cudenka, no mowie wam, chetnie bym urzadzila nie jedna kuchnie tylko 10 no ale bysmy z torbami poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 jejku, i firany tam maja, takie niektore kosmosy, ale inne cudne,chcialam okna bez firan, no ale takie ladne to moge wieszac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 O kuchniach to Luśka mogłaby tu gadać... kolory, szafki, szuflady... Dla mnie liczy się tylko wysokość blatów, bo jak za nisko to plecy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a na jedna kanape usiadla pierworodna i mowi: 'ale fajans mamusia, twalde jak cholela' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 a wlasnie - wiec w tych niemieckich odrazu facet pokazal ze sa cokoly 10 i 20 cmno to jak dam 20 to spokojnie uzyskam na 95 cm blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 chociaz jesli moge cos doradzic - jesli kiedys zamierzacie sie przytulac na blacie to moze lepiej zeby nie byl za wysoko, bo jak facet stoi a posadzi kobiete na blacie to musialby miec murzynski rozmiar zeby jej dosiegnac no przepraszam wybaczcie, ale o tym tez trzeba pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts