Sonika 12.03.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 http://ww2.tvp.pl/tvppl/images/2004/03/11/86485/img500.jpg Gdzie ta wiosna? Kiedy będą wakacje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? Zostałam sama na placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż a trzynasta strona jest tuż, tuż czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? czy już teraz? Zostałam sama na placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 CZAT | Profil | Nie masz nowych wiadomości | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | FAQ | Regulamin | Rejestracja | Wyloguj [ Sonika ] Rekord wpisow.... Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Następny Strona Główna -> Klub BUDUJĄCY Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat Autor Wiadomość Whisper STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 15 Gru 2003 Posty: 451 Skąd: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Wysłany : 06 Mar 2005 00:02 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Kaszankę proszę odbierać bo stygnie! Te ludzie to tak zawsze, najpierw jeden z drugim zamawia, a potem stygnie Pani Halinko, pani włoży tę kiszkę do mikrofali, bo znów nie odbierają, a potem sie będą awanturować że zimna... _________________Pozdrawiam, Whisper Dziennik Whisperów Komentarze do Dziennika Whisperów Powrót do góry lakk STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 31 Sty 2005 Posty: 352 Skąd: rzeczpospolita krakowska Wysłany : 06 Mar 2005 00:03 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Zdążyliśmy, dziękuję kaszanka pyszna, a piwko też jest? _________________Choć to mój pierwszy dom, myślę, że nie dla wroga Powrót do góry Whisper STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 15 Gru 2003 Posty: 451 Skąd: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Wysłany : 06 Mar 2005 00:06 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Przykro nam, ale już zamykamy... _________________Pozdrawiam, Whisper Dziennik Whisperów Komentarze do Dziennika Whisperów Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 01:08 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- To skoro już zamknięte i nikt nie widzi, to może ktoś się skusi na takie ciacho Witajcie na stronie dziesiątej _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry Sonika ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 18 Lip 2003 Posty: 1289 Wysłany : 06 Mar 2005 02:46 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- To Wy tutaj, tak beze mnie, opychacie się taaaakimi pysznościami? Oj, nie ładnie _________________"Nie bój się zmieniać swoich pogladów, jakie by one nie były, zawsze pozostaniesz sobą." Domek Soniki Powrót do góry kasztanka DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Cze 2004 Posty: 699 Skąd: Długołęka Wysłany : 06 Mar 2005 11:21 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- ojej o 3 w nocy takie harce???? kaszankowo-ciastkowe???? a co na obiadek dzisiaj? _________________album kasztanki Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 17:32 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Po nocnym szaleństwie kaszankowo-ciasteczkowym, to tylko...rapacholin _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 17:35 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- No już dobrze, dla łasuchów coś lekkiego -sałatka _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry kasztanka DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Cze 2004 Posty: 699 Skąd: Długołęka Wysłany : 06 Mar 2005 17:37 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- mmmmm a ja wciagnelam z Piotrusiem rodzinne danio _________________album kasztanki Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 17:59 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Kasztanko a co się stało z Twoimi "łosiałamiającymi" łosiami, bo ostatnio nic nie widzę _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Ostatnio zmieniony przez joola dnia 06 Mar 2005 19:00, w całości zmieniany 1 raz Powrót do góry kze STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 12 Lip 2004 Posty: 367 Skąd: Jeszcze Milanówek, niedługo Warszawa Wysłany : 06 Mar 2005 18:00 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- To też dołaczę się do rekordu bicia wpisów Ale mślę, że rekordu nie pobijemy. _________________Dom to jeden wielki kompromis pomiędzy kosztami, możliwościami i naszymi potrzebami. Dziennik Komentarze Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 19:01 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Wspólnymi siłami pobijemy Kze więcej optymizmu _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry Moniś DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Warszawa - na razie....... Wysłany : 06 Mar 2005 19:33 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- No brawa dla wszystkich za dziesiatke T e r a z c z e k a n a s k o l e j n a b a t a l i a ! ! ! ! _________________Pozdrawiam Moniś Powrót do góry Moniś DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Warszawa - na razie....... Wysłany : 06 Mar 2005 19:33 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Zaluje tylko, ze ominela mnie taka wyzerka _________________Pozdrawiam Moniś Powrót do góry kasztanka DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Cze 2004 Posty: 699 Skąd: Długołęka Wysłany : 06 Mar 2005 20:20 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- joola napisał: Kasztanko a co się stało z Twoimi "łosiałamiającymi" łosiami, bo ostatnio nic nie widzę no mam nadzieje ze juz jest ok cos sie polosiowalo na losiowych stronach )))))) _________________album kasztanki Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 20:31 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Moniś napisał: Zaluje tylko, ze ominela mnie taka wyzerka Nic straconego może mały drink (ponoć dla twardzieli i twardzielek ) _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 20:33 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- kasztanka napisał: joola napisał: Kasztanko a co się stało z Twoimi "łosiałamiającymi" łosiami, bo ostatnio nic nie widzę no mam nadzieje ze juz jest ok cos sie polosiowalo na losiowych stronach )))))) Nio Kasztanko! Te Twoje łosie są łosiałamiająco łosiałamiające _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry Whisper STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 15 Gru 2003 Posty: 451 Skąd: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Wysłany : 06 Mar 2005 20:34 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Moniś napisał: Zaluje tylko, ze ominela mnie taka wyzerka Co Moniś, kaszanki chcesz? _________________Pozdrawiam, Whisper Dziennik Whisperów Komentarze do Dziennika Whisperów Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 20:44 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Ja chcę! Ja chcę! Bo wczoraj się nie załapałam..Kuchnie mi przed nosem zamknęli _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry Whisper STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 15 Gru 2003 Posty: 451 Skąd: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Wysłany : 06 Mar 2005 20:48 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Zaraz się coś odgrzeje... _________________Pozdrawiam, Whisper Dziennik Whisperów Komentarze do Dziennika Whisperów Powrót do góry Whisper STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 15 Gru 2003 Posty: 451 Skąd: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Wysłany : 06 Mar 2005 20:51 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Cholera, kuchenka wysiadła. Ale na zimno równie dobra: _________________Pozdrawiam, Whisper Dziennik Whisperów Komentarze do Dziennika Whisperów Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 06 Mar 2005 21:03 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Kaszanka mniam! Palce lizać! _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry Whisper STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 15 Gru 2003 Posty: 451 Skąd: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Wysłany : 06 Mar 2005 21:08 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- W klubowej kawiarni częstowałem jeszcze salcesonem... Eeech, same specjały _________________Pozdrawiam, Whisper Dziennik Whisperów Komentarze do Dziennika Whisperów Powrót do góry kasztanka DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Cze 2004 Posty: 699 Skąd: Długołęka Wysłany : 06 Mar 2005 21:50 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- hej 11 strono witaj nam wkrotce hehehe _________________album kasztanki Powrót do góry Moniś DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Warszawa - na razie....... Wysłany : 06 Mar 2005 23:42 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- joola napisał: Moniś napisał: Zaluje tylko, ze ominela mnie taka wyzerka Nic straconego może mały drink (ponoć dla twardzieli i twardzielek ) Joola tego mi wlasnie brakowalo Dzieki!!!!!!!! _________________Pozdrawiam Moniś Powrót do góry Moniś DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Warszawa - na razie....... Wysłany : 06 Mar 2005 23:43 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Whisper napisał: Cholera, kuchenka wysiadła. Ale na zimno równie dobra: Whisper pysznosci!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________Pozdrawiam Moniś Powrót do góry Moniś DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Warszawa - na razie....... Wysłany : 06 Mar 2005 23:45 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- To jak bedzie z ta 11????????? No 11 nie ociagaj sie!!!!!!!!!!! _________________Pozdrawiam Moniś Powrót do góry kze STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 12 Lip 2004 Posty: 367 Skąd: Jeszcze Milanówek, niedługo Warszawa Wysłany : 07 Mar 2005 10:39 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- joola napisał: Moniś napisał: Zaluje tylko, ze ominela mnie taka wyzerka Nic straconego może mały drink (ponoć dla twardzieli i twardzielek ) To mam nadzieję, że będzie 11 strona.. Ponoć w pracy pić nie wolno, albo wolno tylko trzeba wiedzieć z kim... _________________Dom to jeden wielki kompromis pomiędzy kosztami, możliwościami i naszymi potrzebami. Dziennik Komentarze Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 07 Mar 2005 11:02 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- kze napisał: Ponoć w pracy pić nie wolno, albo wolno tylko trzeba wiedzieć z kim... A ja słyszałam, że: Jeśli alkohol przeszkadza Ci w pracy...to rzuć pracę _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 07 Mar 2005 11:55 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Dziwne rzeczy się dzieją na forum..................... _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry Moniś DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Warszawa - na razie....... Wysłany : 07 Mar 2005 15:47 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- joola napisał: kze napisał: Ponoć w pracy pić nie wolno, albo wolno tylko trzeba wiedzieć z kim... A ja słyszałam, że: Jeśli alkohol przeszkadza Ci w pracy...to rzuć pracę Wlasnie, wlasnie............A wiesz Joola ilu byloby bezrobotnych No to jak bedzie z ta 11???????????? _________________Pozdrawiam Moniś Powrót do góry kze STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 12 Lip 2004 Posty: 367 Skąd: Jeszcze Milanówek, niedługo Warszawa Wysłany : 07 Mar 2005 16:27 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Musi być!! Ciekawe, który post będzie pierwszy na 11 stronie.. _________________Dom to jeden wielki kompromis pomiędzy kosztami, możliwościami i naszymi potrzebami. Dziennik Komentarze Powrót do góry A-g-n-e-s FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 23 Paź 2004 Posty: 167 Skąd: małopolska Wysłany : 07 Mar 2005 17:59 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- czyj post na 11 ? Kasztanki z Piotrusiem in spe I co wy tu za bezeceństwa wyprawiacie z kaszaneczką ? W mikrofali ? A na patelce z cebuleczką nie łaska ? Letkiewicze jedne _________________To musi być wiosna 2005 ! Powrót do góry Wojty DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 20 Paź 2004 Posty: 707 Skąd: Wrocław Wysłany : 07 Mar 2005 18:07 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- A moze moj post bedzie na nowej stronie??? _________________2 polowa Wojty'ego Powrót do góry Whisper STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 15 Gru 2003 Posty: 451 Skąd: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Wysłany : 07 Mar 2005 18:16 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- A-g-n-e-s napisał: I co wy tu za bezeceństwa wyprawiacie z kaszaneczką ? W mikrofali ? A na patelce z cebuleczką nie łaska ? Letkiewicze jedne Kuchnia się byla zepsuła... _________________Pozdrawiam, Whisper Dziennik Whisperów Komentarze do Dziennika Whisperów Powrót do góry A-g-n-e-s FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 23 Paź 2004 Posty: 167 Skąd: małopolska Wysłany : 07 Mar 2005 18:30 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Wspaniałomyślnie wybaczam. ( sama często w mikrofali - człowiek głodny to się wszystkiego chwyci) _________________To musi być wiosna 2005 ! Powrót do góry tola MISS FORUM MURATORA 2005 Dołączył: 26 Kwi 2003 Posty: 1812 Skąd: podlasie Wysłany : 07 Mar 2005 18:35 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Whisper napisał: A-g-n-e-s napisał: I co wy tu za bezeceństwa wyprawiacie z kaszaneczką ? W mikrofali ? A na patelce z cebuleczką nie łaska ? Letkiewicze jedne Kuchnia się byla zepsuła... mikrofalówka chyba też Powrót do góry A-g-n-e-s FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 23 Paź 2004 Posty: 167 Skąd: małopolska Wysłany : 07 Mar 2005 18:41 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- To pewnie miało być jajeczko na miękko tylko ktos zapomniał przekłuc skorupkę _________________To musi być wiosna 2005 ! Powrót do góry Whisper STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 15 Gru 2003 Posty: 451 Skąd: Ruda k/Tarczyna już za chwilę... Wysłany : 07 Mar 2005 18:52 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- KTO???!!! Kto się bawił mikrofalówką??? Zimne będziecie jeść, jak się do sprzętu dotykać nie potraficie _________________Pozdrawiam, Whisper Dziennik Whisperów Komentarze do Dziennika Whisperów Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 07 Mar 2005 21:38 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Whisperku nie nerwujsja my jako kobiety budujące, to...zbudujemy nową mikrofalówkę _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry A-g-n-e-s FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 23 Paź 2004 Posty: 167 Skąd: małopolska Wysłany : 08 Mar 2005 08:57 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Mikrofala kaput Kaszaneczki niet Pozostają tylko zimne nóżki (w galaretce) _________________To musi być wiosna 2005 ! Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 09:41 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- A ja mam stronę główną z datą niedzielną.............. Co mam z tym zrobić ? POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 08 Mar 2005 10:49 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- A-g-n-e-s, nóżki pycha, a ja wszystkim fajnym babkom stawiam dzisiaj...babeczki z truskawkami _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry joola DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 18 Mar 2004 Posty: 680 Skąd: Gdańsk Wysłany : 08 Mar 2005 10:53 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- badi napisał: A ja mam stronę główną z datą niedzielną.............. Co mam z tym zrobić ? POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Badi wejdź w swój profil, tam masz format daty - zmień go. _________________Pozdrawiam Dzień dobry, zastałem Jolkę? Powrót do góry Moniś DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Warszawa - na razie....... Wysłany : 08 Mar 2005 11:48 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- A-g-n-e-s napisał: Mikrofala kaput Kaszaneczki niet Pozostają tylko zimne nóżki (w galaretce) Agnes nozki przepyszne _________________Pozdrawiam Moniś Powrót do góry Moniś DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 08 Lis 2004 Posty: 550 Skąd: Warszawa - na razie....... Wysłany : 08 Mar 2005 11:52 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- joola napisał: A-g-n-e-s, nóżki pycha, a ja wszystkim fajnym babkom stawiam dzisiaj...babeczki z truskawkami Ja do babeczek dla wszystkich Babeczek stawiam cappuccino _________________Pozdrawiam Moniś Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 15:53 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Może coś się uda poświętować.......... O ile szanowny małżonek nie zapomni.............. _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 15:54 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 15:55 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- 11 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 15:55 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- 11 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 15:56 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Ups Coś mi za dużo się wysłało !!! _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 16:00 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Właśnie dostałam cudnego kwiatuszka wykonanego z danonka od mojego cudnego synka przedszkolaka............................ Jestem strasznie wzruszona .......................... _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 16:14 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Nadal nie wiem co się dzieje z moimi ustawieniami.... _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 08 Mar 2005 22:51 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- I znowu nic ? _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 09 Mar 2005 10:20 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 09 Mar 2005 10:21 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry badi STAŁY BYWALEC (min. 300) Dołączył: 23 Cze 2004 Posty: 319 Skąd: niedługo Dąbrowa Leśna Wysłany : 09 Mar 2005 10:22 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Nadal nic z tego !!!!!!!!!!!!! Niech następni próbują!!!!!!!!!!!!! _________________Oczko odpadło,.....temu misiu.............. Powrót do góry Sonika ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 18 Lip 2003 Posty: 1289 Wysłany : 09 Mar 2005 10:38 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- No to teraz ja. Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? Gdzie ta strona nr 11? _________________"Nie bój się zmieniać swoich pogladów, jakie by one nie były, zawsze pozostaniesz sobą." Domek Soniki Powrót do góry Sonika ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 18 Lip 2003 Posty: 1289 Wysłany : 09 Mar 2005 10:39 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Trzeba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. _________________"Nie bój się zmieniać swoich pogladów, jakie by one nie były, zawsze pozostaniesz sobą." Domek Soniki Powrót do góry Sonika ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 18 Lip 2003 Posty: 1289 Wysłany : 09 Mar 2005 10:40 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. Jeszcze więcej. _________________"Nie bój się zmieniać swoich pogladów, jakie by one nie były, zawsze pozostaniesz sobą." Domek Soniki Powrót do góry Wyświetl posty z ostatnich : Wszystkie Posty1 Dzień7 Dni2 Tygodnie1 Miesiąc3 Miesiące6 Miesięcy1 Rok Najpierw StarszeNajpierw Nowsze Strona Główna -> Klub BUDUJĄCY Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12 Następny Strona 10 z 12 Przestań śledzić ten temat Skocz do: Wybierz forum O budowaniu----------------Wymiana doświadczeńSondażeCo w "Muratorze" - skomentuj...Napiszcie w "Muratorze"...Pamiętajcie o ogrodachZwierzę też człowiekPrawo i pieniądzePsycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobęWnętrzaLista płac wykonawcówZrób to samDokumenty własneOgłoszenia drobneDom bez granic O Was----------------Dziennik budowyKlub BUDUJĄCYForum on lineGaleria zdjęć domów ForumowiczówNie tylko budowa - kącik zapaleńcówDział Porad ŻyciowychStowarzyszenie budujących poetów O projektach----------------ProjektyPrzebudowy i remonty Ogłoszenia i Konkursy----------------Zaczarowany parasol MURATORA - minikonkursyUwagi o Forum Muratora "Piwnica" - archiwum wydarzeń Forumowych----------------Święta, dni, imprezyTurnieje i konkursy Możesz pisać nowe tematyMożesz odpowiadać w tematachMożesz zmieniać swoje postyMożesz usuwać swoje postyMożesz głosować w ankietach Kontakt z redakcją© Wydawnictwo MURATOR 2002 | design by Adv.pl | Powered by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 DWUNASTA !!!!!!! Sorki,ja nie chciałam To przez Sonikę bo mi zjadła kotlecika Ale deseru nie było Gdzie deser? Prooooszę Szarlotka will do. DUŻA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 DWUNASTA !!!!!!! Sorki,ja nie chciałam To przez Sonikę bo mi zjadła kotlecika Ale deseru nie było Gdzie deser? Prooooszę Szarlotka will do. DUŻA Halo, jest tam kto? Proszę o SZARLOTKĘ Duuuuuużą porcję albo dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A to dla tego, kto mnie poczęstuje szarlotką: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 DWUNASTA !!!!!!! Sorki,ja nie chciałam To przez Sonikę bo mi zjadła kotlecika Ale deseru nie było Gdzie deser? Prooooszę Szarlotka will do. DUŻA Halo, jest tam kto? Proszę o SZARLOTKĘ Duuuuuużą porcję albo dwie. Czuję, że trzynasta się zbliża..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Szarlotki jak nie było tak nie ma, ale tiramisu też mniam, mniam: http://www.mniammniam.pl/obrazki/tiramisu_klasyka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Sama do siebie piszę.Sama sobie odpowiadam.I sama sobie serwuję dania: http://www.mniammniam.pl/obrazki/s_kapusta_marchewka.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.03.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Sama do siebie piszę. Sama sobie odpowiadam. I sama sobie serwuję dania: http://www.mniammniam.pl/obrazki/s_kapusta_marchewka.jpg[/img] Ale to smutne. Dziewczyny do boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.03.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A może trzynasta będzie moja? A tak przy okazji - nieważna jest długość postu tylko ich liczba. Chyba po 60 postach na stronie system sam zmieni stronę. Więc wystarczą jednolinijkowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Szarlotki jak nie było tak nie ma, ale tiramisu też mniam, mniam: http://www.mniammniam.pl/obrazki/tiramisu_klasyka.jpg Sonika widze, ze nie dajesz za wygrana!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Sama do siebie piszę. Sama sobie odpowiadam. I sama sobie serwuję dania: http://www.mniammniam.pl/obrazki/s_kapusta_marchewka.jpg[/img] Juz jestem!!!!!!!! Teraz pojdzie juz gladko!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A może trzynasta będzie moja? A tak przy okazji - nieważna jest długość postu tylko ich liczba. Chyba po 60 postach na stronie system sam zmieni stronę. Więc wystarczą jednolinijkowce W takim razie........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A może trzynasta będzie moja? A tak przy okazji - nieważna jest długość postu tylko ich liczba. Chyba po 60 postach na stronie system sam zmieni stronę. Więc wystarczą jednolinijkowce W takim razie........... ..........piszemy.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A może trzynasta będzie moja? A tak przy okazji - nieważna jest długość postu tylko ich liczba. Chyba po 60 postach na stronie system sam zmieni stronę. Więc wystarczą jednolinijkowce W takim razie........... ..........piszemy.................. ...........jednolinijkowce!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 A może trzynasta będzie moja? A tak przy okazji - nieważna jest długość postu tylko ich liczba. Chyba po 60 postach na stronie system sam zmieni stronę. Więc wystarczą jednolinijkowce W takim razie........... ..........piszemy.................. ...........jednolinijkowce!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 Blisko.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.03.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2005 ..........blisko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts