Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie pociesza fakt, że to bardzo bliski współpracownik naszego Papy :) Ale smutno jest nam wszystkim :cry: .

Zwróćcie uwagę kochani - podczas wojny kard. Retzinger i Karol Wojtyłła stali po dwóch stronach "barykady". Papież dał nam przykład jak mamy przebaczać, wybierając Niemca na swego współpracownika. Jan Paweł II na pewno się cieszy tam w górze. Zresztą On wiedział już wcześniej!

Czesc Sonika :)

Ech, dom sie buduje.........czasu malo, pieniedzy tez jakos ubywa :wink: , ale najwazniejsze do przeprowadzki coraz blizej :)

Bylam w Twojej galerii i pieknie tam masz, oj pieknosciowo!!!!! Mala lazienka jest powalajaca!!!!!!! SUPER!!!!!!!!

A u Ciebie na budowie juz wszytsko oki????

Ja chciałem zdementować! Chciałem też stanowczo zaprzeczyć! Oczernia się mnie! Dyskredytuje! To jest polityczna nagonka!

Sonika, ja Ci nogi z ... powyrywam. Ty jako Whiskarbnik powinnaś wiedzieć, że są pytania których się nie zadaje :-? Jak się przyczepią do mojego samochodu (którego zresztą sobie nie przyznałem), to mogą się i do Twojej łazienki przyczepić, i zdekomunizują Cię ze trzy razy, i Roman Wysoki na spytki weźmie jakim cudem Ty masz 20 pierwszych stron...

Lepiej nie dotykać niektórych spraw...

Ja chciałem zdementować! Chciałem też stanowczo zaprzeczyć! Oczernia się mnie! Dyskredytuje! To jest polityczna nagonka!

Sonika, ja Ci nogi z ... powyrywam. Ty jako Whiskarbnik powinnaś wiedzieć, że są pytania których się nie zadaje :-? Jak się przyczepią do mojego samochodu (którego zresztą sobie nie przyznałem), to mogą się i do Twojej łazienki przyczepić, i zdekomunizują Cię ze trzy razy, i Roman Wysoki na spytki weźmie jakim cudem Ty masz 20 pierwszych stron...

Lepiej nie dotykać niektórych spraw...

Czy Ty coś na mnie masz???

Czesc Sonika :)

Ech, dom sie buduje.........czasu malo, pieniedzy tez jakos ubywa :wink: , ale najwazniejsze do przeprowadzki coraz blizej :)

Bylam w Twojej galerii i pieknie tam masz, oj pieknosciowo!!!!! Mala lazienka jest powalajaca!!!!!!! SUPER!!!!!!!!

A u Ciebie na budowie juz wszytsko oki????

Moniś,

a co teraz się robi w Twoim domku?

Kiedy przeprowadzka?

Byłam dzisiaj u siebie i o dziwo mój fliziarz nabrał tempa :o :o :o