Nefer 28.02.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... No się staram jak Bóg na niebie Trochę to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... No się staram jak Bóg na niebie Trochę to potrwa Pamiętasz Nefer jak wkrzaniłaś się mi i jeszcze komuś (Witosowi chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... Witaj Nefer. Najbardziej podobało mi się kurde kurde No bo to kurde kurde jest !!! Wszystko prawda ! Ale ja ciemna jestem ... Nie umiem makiety obsłużyć a za budowę się chcę brać kurde kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Oddalam się Znowu się oddalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... No się staram jak Bóg na niebie Trochę to potrwa Pamiętasz Nefer jak wkrzaniłaś się mi i jeszcze komuś (Witosowi chyba) No masz - nic z tego nie rozumiałam - ale mieliście ubaw chłopaki, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.02.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Tolu jakby co to już jest jest 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.02.2006 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... No się staram jak Bóg na niebie Trochę to potrwa Pamiętasz Nefer jak wkrzaniłaś się mi i jeszcze komuś (Witosowi chyba) Tobie i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Jajcek, gratki walnijcie ze 30 postów i wtedy możecie iść spać Tooolaaaa jesteś??? gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzieeeeeeeee ( z jakiej to bajki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.02.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... Witaj Nefer. Najbardziej podobało mi się kurde kurde No bo to kurde kurde jest !!! Wszystko prawda ! Ale ja ciemna jestem ... Nie umiem makiety obsłużyć a za budowę się chcę brać kurde kurde Eee tam ciemna ja też bym tak śmigała kurde, kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... No się staram jak Bóg na niebie Trochę to potrwa Pamiętasz Nefer jak wkrzaniłaś się mi i jeszcze komuś (Witosowi chyba) Tobie i mnie Tak było !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Nefer a Ty nadal czekasz na rezerwowej liscie czy bedziesz w sobote ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Jajcek, gratki walnijcie ze 30 postów i wtedy możecie iść spać Tooolaaaa jesteś??? gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzieeeeeeeee ( z jakiej to bajki?) Maaaajaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Jestem w aphelium względem komputera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Nefer a Ty nadal czekasz na rezerwowej liscie czy bedziesz w sobote ? No przyznam się - stchórzyłam Jak będę miała chociaż stan 0 to się zapiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Tolu jakby co to już jest jest 30 Monka, Ty to życzliwa mi jesteś, jedyna tutaj, niech Cię uściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Jestem w aphelium względem komputera... To musi boleć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 28.02.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... No się staram jak Bóg na niebie Trochę to potrwa Pamiętasz Nefer jak wkrzaniłaś się mi i jeszcze komuś (Witosowi chyba) Tobie i mnie Tak było !!!! Nie wstydz sie bylas nie swiadomo Ja tez pierwszy punkcik zyskalem nie swiadomie pakujac sie kasztance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Jestem w aphelium względem komputera... To musi boleć :) Ale się zbliżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.02.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Witojcie witojcie - staram się opanować makietę 3 D mojego domku, co ją dziś dostałam, ale przelatuję przez chałupę jak czarownica na miotle .... kurde kurde... No się staram jak Bóg na niebie Trochę to potrwa Pamiętasz Nefer jak wkrzaniłaś się mi i jeszcze komuś (Witosowi chyba) Tobie i mnie Tak było !!!! Nie wstydz sie bylas nie swiadomo Ja tez pierwszy punkcik zyskalem nie swiadomie pakujac sie kasztance A teraz jeszcze jej wlazłeś na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Jestem w aphelium względem komputera... To musi boleć :) Ale się zbliżam Panie Boże dzięki za internetowe słowniki wyrazów obcych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts