SławekD-żonka 01.03.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jacek, a powiedz mi o jaki adres się tu pytasz, o @ czy lokalizację? a mogę prosić o adres! I to bylo dobre pytanie, aczkolwiek juz gdzies byl podawanhy tylko jakos znalezc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jacek, a powiedz mi o jaki adres się tu pytasz, o @ czy lokalizację? a mogę prosić o adres! I to bylo dobre pytanie, aczkolwiek juz gdzies byl podawanhy tylko jakos znalezc nie moge lokalizacje przecie jakos dotrzec trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.03.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ALe przecie jeszcze zime mamy U nas na zachodzie cieplej, choc piosenka głosi, że idzie wiosna od wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ALe przecie jeszcze zime mamy U nas na zachodzie cieplej, choc piosenka głosi, że idzie wiosna od wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.03.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jacek, a powiedz mi o jaki adres się tu pytasz, o @ czy lokalizację? a mogę prosić o adres! I to bylo dobre pytanie, aczkolwiek juz gdzies byl podawanhy tylko jakos znalezc nie moge lokalizacje przecie jakos dotrzec trzeba Trafić do nas łatwo: na tyłach Urzędu Dzielnicowego Praga Południe przy ulicy Grochowskiej jest ulica Kamionkowska 45 - z daleka widać Dom MURATORA. Tramwajem z Dworca Centralnego: linia nr 8 bezpośrednio. Wysiąść na przystanku Praga Południe Ratusz. Samochodem: Na Pradze Południe, czyli na lewym brzegu Wisły. Mostem Świętokrzyskim i dalej cały czas prosto (prawie, do ul. Grochowskiej), skręt w lewo w Terespolską. Zapraszamy. Warto. Kto już był, potwierdzi. Oczywiście ul. Kamionkowska 45 czyli uliczka na tyłach Urzędu Dzielnicowego Praga Południe przy ul. Grochowskiej. Kto jedzie z Dworca Centralnego PKP to tramwaj nr 8; a jeszcze prościej z Dworca Wschodniego - wtedy 3 przystanki tramwajowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dzieki Kasiu za adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.03.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Nie ma sprawy Pamiętaj o qkardce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Nie ma sprawy Pamiętaj o qkardce Postaram sie aczkolwiek z moja pamiecia ale bede mial koszulke od muratora ze swoim wizerunkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.03.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Taką koszulkę to będą mieli prawie wszyscy, a kokardkę TYLKO klikacze z RW - niech to Cię zmotywuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.03.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ALe przecie jeszcze zime mamy U nas na zachodzie cieplej, choc piosenka głosi, że idzie wiosna od wschodu idzie idzie.. tylko coś dojść nie może.. znowu pada snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.03.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 dobry dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.03.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ALe przecie jeszcze zime mamy U nas na zachodzie cieplej, choc piosenka głosi, że idzie wiosna od wschodu idzie idzie.. tylko coś dojść nie może.. znowu pada snieg U nas nie, ale nadal zimno, choć wyjątkowo dzisiaj samochodu już nie skrobałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.03.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ALe przecie jeszcze zime mamy U nas na zachodzie cieplej, choc piosenka głosi, że idzie wiosna od wschodu idzie idzie.. tylko coś dojść nie może.. znowu pada snieg U nas nie, ale nadal zimno, choć wyjątkowo dzisiaj samochodu już nie skrobałam no wlasnie kiedy sie zacznie wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.03.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 dobry dzien Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witaj kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dzieńdoberek I znowu nie ma słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witaj Maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witaj kasztanka Jajcek kto Ci pozwolil mnie przegonic? !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.03.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Witaj kasztanka Jajcek kto Ci pozwolil mnie przegonic? !!!!!!!!!!!!!!! Ja tak ze strachu w ucieczce przed Mamoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.03.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dzieńdoberek I znowu nie ma słoneczka Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts