Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tpsa ma dobry transfer?

Ja uzywam netu w pracy, w domu nie mam czasu...

Nie ma limitu transferu, ale predkosc i sprawnosc dzialania porazaja...... :evil: :evil:

Pewnie przeszłaś z grupy osób testujących do osób, które są stałymi uzytkownikami i może mozna zacząć ich już olewać.. :-?

Nawet nie!!!!!! Przeprowadzilismy sie i sytuacja nas zmusila do posiadania neostrady........brrrrr!!!! I wierz mi, ze od samego poczatku tak dzialala!!!!!!!!! Paranoja!!!!!!

A tpsa ma dobry transfer?

Ja uzywam netu w pracy, w domu nie mam czasu...

Nie ma limitu transferu, ale predkosc i sprawnosc dzialania porazaja...... :evil: :evil:

Pewnie przeszłaś z grupy osób testujących do osób, które są stałymi uzytkownikami i może mozna zacząć ich już olewać.. :-?

Nawet nie!!!!!! Przeprowadzilismy sie i sytuacja nas zmusila do posiadania neostrady........brrrrr!!!! I wierz mi, ze od samego poczatku tak dzialala!!!!!!!!! Paranoja!!!!!!

Wychodzi, że trzeba zrezygnowac..

TEPSA jest biedna .............

Wcale nie jest biedna! Oni są bardzo bogaci i przede wszystkim to monopoliści... Dlatego tak kraktują klienta...

Popatrz, że synonimem usługi stałego dostepu do internetu powoli staje się słowo Neostrada.. :-? Nie zauważyłaś? Tak to już jest z monopolistami...