sylvia1 03.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 no wiesz jak mnie łeb boli to juz maskara.. ech wstążeczke musze jutro kupic i bilecik na pkp i na tramwaj... w poniedizałek odbieram projekt i chyba od razu do starostwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 w ubiegłym roku nie zgadałyśmy sie z Agacka ,że my krajanki ......a miałam też miejsce w samochodzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a w Szczecinie mam rodzinę W której dzielnicy mieszkają? bywasz czasami u nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Tak się jakoś złożyło, że przez 2 miesiące nie płąciłem z a wywóz śmieci. W końcu śmieciarze mnie olali raz i drugi. Wreszcie zacząłem tonąć w śmieciach. Tydzień temu uregulowałem należności. Dziś przyjechali opróżnić kontener - wiecie jaka to radocha jak znikają śmieci???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 03.03.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Tak się jakoś złożyło, że przez 2 miesiące nie płąciłem z a wywóz śmieci. W końcu śmieciarze mnie olali raz i drugi. Wreszcie zacząłem tonąć w śmieciach. Tydzień temu uregulowałem należności. Dziś przyjechali opróżnić kontener - wiecie jaka to radocha jak znikają śmieci???? wierze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Czy mi się wydaje, czy ze Szczecina jest także Maksimus? prawie trafiłeś Maksiu mieszka koło Stargardu Szczecińskiego Czyli Pomorze Szczecińskie jest silnie reprezentowane na RW: Teska, Maksiu, Monka Jeszcze Funia jest z Gorzówka a to blisko chociaż to chyba inne województwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 w ubiegłym roku nie zgadałyśmy sie z Agacka ,że my krajanki ......a miałam też miejsce w samochodzie ..... Ew-ka chyba coś tu nie gra. Ty z Opolszczyzny, a Agacka z Drogini, tej co koło niej Kraków leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Czy mi się wydaje, czy ze Szczecina jest także Maksimus? prawie trafiłeś Maksiu mieszka koło Stargardu Szczecińskiego Czyli Pomorze Szczecińskie jest silnie reprezentowane na RW: Teska, Maksiu, Monka Jeszcze Funia jest z Gorzówka a to blisko chociaż to chyba inne województwo O nie, tego już za wiele. Gorzów przyporządkowujemy do Poznania My też musimy mieć silną reprezentację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a w Szczecinie mam rodzinę W której dzielnicy mieszkają? bywasz czasami u nich? no bywam .....12 lat temu na pogrzebie cioci .....samo życie ....w dzielnicy ? nie pamiętam ....e-mail wysyłam ...ech ..... schodzimy na psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pyrlandia też jest mocna na RW. Mamy Kasię, Olkę no i mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 w ubiegłym roku nie zgadałyśmy sie z Agacka ,że my krajanki ......a miałam też miejsce w samochodzie ..... Ew-ka chyba coś tu nie gra. Ty z Opolszczyzny, a Agacka z Drogini, tej co koło niej Kraków leży wszystko pasi .....jeszcze w ubiegłym roku Agacka mieszkała w Opolu i zwiała do Droginii k.Myślenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Czy mi się wydaje, czy ze Szczecina jest także Maksimus? prawie trafiłeś Maksiu mieszka koło Stargardu Szczecińskiego Czyli Pomorze Szczecińskie jest silnie reprezentowane na RW: Teska, Maksiu, Monka Jeszcze Funia jest z Gorzówka a to blisko chociaż to chyba inne województwo O nie, tego już za wiele. Gorzów przyporządkowujemy do Poznania My też musimy mieć silną reprezentację O nie ma tak Funia studiowała w Szczecinie to nasza jest o jeszcze mi sie przypomniało ze Jezier z naszych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pyrlandia też jest mocna na RW. Mamy Kasię, Olkę no i mnie ale my mamy Wszechmocnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a w Szczecinie mam rodzinę W której dzielnicy mieszkają? bywasz czasami u nich? no bywam .....12 lat temu na pogrzebie cioci .....samo życie ....w dzielnicy ? nie pamiętam ....e-mail wysyłam ...ech ..... schodzimy na psy takie życie właśnie mi się przypomniało że powinnam zadzwonić i złożyć siostrze życzenia urodzinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 w ubiegłym roku nie zgadałyśmy sie z Agacka ,że my krajanki ......a miałam też miejsce w samochodzie ..... Ew-ka chyba coś tu nie gra. Ty z Opolszczyzny, a Agacka z Drogini, tej co koło niej Kraków leży wszystko pasi .....jeszcze w ubiegłym roku Agacka mieszkała w Opolu i zwiała do Droginii k.Myślenic No tera rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.03.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pyrlandia też jest mocna na RW. Mamy Kasię, Olkę no i mnie A ja sam w środku Polski jak ta sierota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a w Szczecinie mam rodzinę W której dzielnicy mieszkają? bywasz czasami u nich? no bywam .....12 lat temu na pogrzebie cioci .....samo życie ....w dzielnicy ? nie pamiętam ....e-mail wysyłam ...ech ..... schodzimy na psy takie życie właśnie mi się przypomniało że powinnam zadzwonić i złożyć siostrze życzenia urodzinowe Monka - dzięki za podanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Tak się jakoś złożyło, że przez 2 miesiące nie płąciłem z a wywóz śmieci. W końcu śmieciarze mnie olali raz i drugi. Wreszcie zacząłem tonąć w śmieciach. Tydzień temu uregulowałem należności. Dziś przyjechali opróżnić kontener - wiecie jaka to radocha jak znikają śmieci???? a u nas było odwrotnie .....wywozili nam śmieci BEZPŁATNIE !!!!! od czerwca -kiedy mąż podpisał umowę - regularnie wywozili śmieci-mąż chodził płacić -pani mówi ,że dopiero jak przyślą książeczkę opłat ...i nie przysyłali .....ale mój nie wytrzymał takiego bałaganu i sam dobrowolnie sie upomniał w nowym roku o rachunki -ale byli zdziwieni ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pyrlandia też jest mocna na RW. Mamy Kasię, Olkę no i mnie A ja sam w środku Polski jak ta sierota. O czyżby Andre dzisiaj się zaczaił, że tak ni stąd ni zowąd wysokczył??? A co z tatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 03.03.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Gacie dla inżyniera.Wpadłem do Was na chwilę.Przeglądam "Wymianę doświadczeń". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts