Funia 03.03.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ..... Później jak wracałem do koszar to sobie na płocie mundur lekko podarłem. .... Od razu mi się przypomina kawał o 3 kumpelkach co nawalone przez cmętarz po baletach wracały No i co, bo nie znam 3 laski razem na balteach, pijane w szotk wracały do chaty przez cmętarz. Następnego dnia ich mężowie spotykają się przy browarze. wszyscy zdołowani. W końcu jeden nie wytrzymał i mówi: -Wiecie moja wczoraj wróciła do domu cała brudna od błota i podartych rajstopach. - To jeszcze nic - moja brudna, w podartych rajstopach i bez majtek - mówi drugi. po chwili wzdychając odzwya się trzeci - - Chłopaki, wy to macie poblemy. Moja była brudna, bez rajstop, a na piersi miała szarfę "nigdy Ci nie zapomnimy. Chłopaki z Radomia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Pustawo dzisiaj. Większość pojechała do Wawy no mamy dyżur na RW w końcu ktos musi pilnować interesu I to my pilnujemy i dostaniemy medale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ..... Później jak wracałem do koszar to sobie na płocie mundur lekko podarłem. .... Od razu mi się przypomina kawał o 3 kumpelkach co nawalone przez cmętarz po baletach wracały No i co, bo nie znam 3 laski razem na balteach, pijane w szotk wracały do chaty przez cmętarz. Następnego dnia ich mężowie spotykają się przy browarze. wszyscy zdołowani. W końcu jeden nie wytrzymał i mówi: -Wiecie moja wczoraj wróciła do domu cała brudna od błota i podartych rajstopach. - To jeszcze nic - moja brudna, w podartych rajstopach i bez majtek - mówi drugi. po chwili wzdychając odzwya się trzeci - - Chłopaki, wy to macie poblemy. Moja była brudna, bez rajstop, a na piersi miała szarfę "nigdy Ci nie zapomnimy. Chłopaki z Radomia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Czajniki - strzeżcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Hej,Hej Monka czy ty dzisiaj masz imieniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 ..... Później jak wracałem do koszar to sobie na płocie mundur lekko podarłem. .... Od razu mi się przypomina kawał o 3 kumpelkach co nawalone przez cmętarz po baletach wracały No i co, bo nie znam 3 laski razem na balteach, pijane w szotk wracały do chaty przez cmętarz. Następnego dnia ich mężowie spotykają się przy browarze. wszyscy zdołowani. W końcu jeden nie wytrzymał i mówi: -Wiecie moja wczoraj wróciła do domu cała brudna od błota i podartych rajstopach. - To jeszcze nic - moja brudna, w podartych rajstopach i bez majtek - mówi drugi. po chwili wzdychając odzwya się trzeci - - Chłopaki, wy to macie poblemy. Moja była brudna, bez rajstop, a na piersi miała szarfę "nigdy Ci nie zapomnimy. Chłopaki z Radomia" super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Hej,Hej Monka czy ty dzisiaj masz imieniny? Kasia - dawno Ciebie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 cześć O rany - zewsząd czajniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Hej,Hej Monka czy ty dzisiaj masz imieniny? cześć Kasiu dawno cie nie było a co dzisiaj Moniki? ja w maju świętuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 cześć cześć Edziu przemówienie doszlifowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 zamykam spóżniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.03.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie Kochani Budowniczowie Odzywam się nieśmiało bo wybieram się jutro do W-wy na zjazd i trochę się stracham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Inżynierze -Gratulacyjki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie Kochani Budowniczowie Odzywam się nieśmiało bo wybieram się jutro do W-wy na zjazd i trochę się stracham Kasia nie strachaj się przecież tam sami mili ludzie będą Inżynier gatki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts