Ew-ka 03.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sytuacja rodzinna, niestety ...szkoda..... Wierz mi, też żałuję. Lubię konfrontować "net" z "realem" masz jakieś życzenia ? jakąś sesję zdjęciową specjalnie dla Ciebie ? śmiało ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sytuacja rodzinna, niestety ...szkoda..... Wierz mi, też żałuję. Lubię konfrontować "net" z "realem" masz jakieś życzenia ? jakąś sesję zdjęciową specjalnie dla Ciebie ? śmiało ..... Z wielką przyjemnością chciałbym dostać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Edziu- duża dziewczynka jestem, więc przyjadę Inżynierze - czyżbyś dopraszał się komplementów?? Pewnie że szkoda, że nie przybędziesz Może za rok bo przecież,znów za rok matura, za rok cały i nowe spotkanie Nie Kasiu - nie dopraszam się, to wszystko żarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sytuacja rodzinna, niestety ...szkoda..... Wierz mi, też żałuję. Lubię konfrontować "net" z "realem" ja też Jeśli utrzymam się na RW i będzie tutaj tak fajnie jak teraz to w przyszłym roku przyjadę wszyskich poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.03.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 wiem,wiem,też wezmę aparat i chętnie Ci fotki prześlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sytuacja rodzinna, niestety ...szkoda..... Wierz mi, też żałuję. Lubię konfrontować "net" z "realem" masz jakieś życzenia ? jakąś sesję zdjęciową specjalnie dla Ciebie ? śmiało ..... ja pewnie będę on-line mam nadzieje że kamerki będą a potem z wypiekami na twarzy bedę czekała na zdjęcia tak jak w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sytuacja rodzinna, niestety ...szkoda..... Wierz mi, też żałuję. Lubię konfrontować "net" z "realem" masz jakieś życzenia ? jakąś sesję zdjęciową specjalnie dla Ciebie ? śmiało ..... Z wielką przyjemnością chciałbym dostać fotki ale czyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sytuacja rodzinna, niestety ...szkoda..... Wierz mi, też żałuję. Lubię konfrontować "net" z "realem" masz jakieś życzenia ? jakąś sesję zdjęciową specjalnie dla Ciebie ? śmiało ..... Z wielką przyjemnością chciałbym dostać fotki ale czyje Ja proszę o rodzinne zdjęcie RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.03.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sytuacja rodzinna, niestety ...szkoda..... Wierz mi, też żałuję. Lubię konfrontować "net" z "realem" masz jakieś życzenia ? jakąś sesję zdjęciową specjalnie dla Ciebie ? śmiało ..... Z wielką przyjemnością chciałbym dostać fotki ale czyje Ja proszę o rodzinne zdjęcie RW tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Z wielką przyjemnością chciałbym dostać fotki ale czyje no właśnie kogo mam obstrykać ?.....bo zdjęć będzie mnóstwo ....w ubiegłym roku chyba tylko ja pstryknęłam Jareko ...... szepnij cioci Ew-ce na uszko i sie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Sytuacja rodzinna, niestety ...szkoda..... Wierz mi, też żałuję. Lubię konfrontować "net" z "realem" masz jakieś życzenia ? jakąś sesję zdjęciową specjalnie dla Ciebie ? śmiało ..... Z wielką przyjemnością chciałbym dostać fotki ale czyje Monka - Twoje i oczywiście inne jakie się tylko da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 No to napstrykamy wszyscy razem tyle ile się tylko da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 03.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dobranoc Kochani i do widzenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie Kochani Budowniczowie Odzywam się nieśmiało bo wybieram się jutro do W-wy na zjazd i trochę się stracham Kasiu spoko nie ma się czego bać Edziu -o ktorej wyjedzasz ? Ew-ka wyjeżdżam dokładnie o 7.57 w wawie będę przed 13 tą o której będziecie w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Witajcie Kochani Budowniczowie Odzywam się nieśmiało bo wybieram się jutro do W-wy na zjazd i trochę się stracham Kasiu spoko nie ma się czego bać Edziu -o ktorej wyjedzasz ? Ew-ka wyjeżdżam dokładnie o 7.57 w wawie będę przed 13 tą o której będziecie w Wawie? a my to jedziemy o 7,oo żeby być na 10,30 w Jankach ......zabukowaliśmy sobie bilety na JanPaweł II.....mam nadzieję ,że na 14 winniśmy być .....przyjadę z moim osobistym przystojniakiem( mąż zostaje w pracy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Edziu- przemówienia napisane ? ciężko było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Edziu- przemówienia napisane ? ciężko było ? Jeszcze nad jednym kombinuję i ciężko mi idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Najgorzej, że jestem jeszcze taka niewizytowa, włos każdy w inną stronę, mieszkanie w rozsypce, niespakowana, drukarka padnięta już tylko częściowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a ja smażę karminadle mojemu na jutro ( kotlety mielone na obiad ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.03.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 a ja smażę karminadle mojemu na jutro ( kotlety mielone na obiad ) Karminadle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts