SławekD-żonka 20.03.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ja siama siedzę w domu a gdzie Twoja rodzinka? Hej Mąż nie wrocił na weekend bo ma dużo pracy. Pracuje w Szczecinie Corka u kolażanki (mam nadzieje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 kurde, kurde byłam dzisiaj na występach z córką i chcialam nagrać filmik na aparacie ale z wrażenia zapomiałam nacisnąć jeden mały guziczek no i filmiku nie ma trochę się wkurzyłam na siebie To tak jak my wczoraj pojechaliśmy na budowę obfotografować rolety i jak doszło do frontu, to baterie padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A dowiem się co to za występ Bo jakoś przeoczyłam no napisałam że taneczny dzisiaj był przegląd szczecińskich zespołów tańca Widzę, że wszystkie dzieci są tu bardzo zdolne, trzeba Dorotę na coś zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Aga to za ile dni przeprowadzka? Godzina zero wyznaczona na sobote 25.03 początek około 9 rano przewozimy tylko duże meble drobnica zostanie jeszcze tutaj, bo klucze oddajemy dopiero 30 Zresztą część rzeczy już wyjeżdża Też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Andre Ty to tylko niektóre dziewczyny zauważasz trudno... Poprawię się, obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Myślę, że nie zaszkodzi troszkę podkręcić tempo będziesz dawał jakieś znaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Verunia piekna wygrana przed czajnikiem Czajnik nie ma motywacji, niestety Przede mną nikogo nie ma to i wysilać się nie chce To nie uciekaj, będę miała mniej do gonienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Eeeee - spać pójdę chyba O tej godzinie? W sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Verunia piekna wygrana przed czajnikiem Czajnik nie ma motywacji, niestety Przede mną nikogo nie ma to i wysilać się nie chce Ja mam na razie sporo motywacji A mnie się nie chce zdobywać stronek. Wystarcza mi miłe towarzystwo. Andre - nie dorabiaj ideologii teraz. Jakiś czas temu mówiłeś, że masz wolny net Jaką ideologię? Kocham się w paru dziewczynach i tyle. Noo...podobają mi się. Ło matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Aga - niewielu tu takich jak Ty Wiem ale już mówiłam gdyby zależało mi na puknktach to przez ten czas jak tu jestem byłabym cały czas na szczycie Aga - wiem, nie musisz mnie wcale przekonywać Dawniej sądziłęm, że na Twoim awatarze jest sarenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Gatki dla inzyniera. http://www.bielizna.waw.pl/images/15-402.jpg Dzięki Andre. Gatki są wprawdzie damskie, ale w tej sytuacji zadowolę się modelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Mam kilka koleżanek, z którymi serdecznie się przyjaźnię i tylko przyjaźnię. Chociaż czuję, że mogłoby to być coś więcej. Przynajmniej z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Gierga ja bym tam spal na twoim miejscu a jakoś nie mogę, nogi ciągną na spacer...... Pogoda nie zachęca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 mnie ciągnie pies-idę ja jakbym w domku juz mieszkal to tylko drzwi bym otworzyl U mnie na osiedlu tak robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 mnie ciągnie pies-idę ja jakbym w domku juz mieszkal to tylko drzwi bym otworzyl U mnie na osiedlu tak robią I jak tu potem dać Dorocie swobodnie przed domem chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Wiem,że tu nie miejsce na takie pyatnia,ale zaryzykuję, co myślicie na temat oświetlenia halogenowego, zdrowe to to czy oczy raczej tego nie lubią? Dla mnie ok, ale nigdy nie przebywałam dłużej w pomieszczeniu z takim tylko oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Piękny mamy początek wiosny (zdjęcia z z Rzucewa) http://foto.onet.pl/upload/45/92/_587151_n.jpg Wow toż to wiosna pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Trini gramy dalej w lotto ??? dzieki Jajcek za głosik ja Twojego szczeniaka nie widzialam a co do lotto... dajmy szczęściu może odpocząć ono ma wenę wieczorem (serio!!) no to wieczorem poprosze o osiem szostek pod moim podpisem masz link do albumu a tam szczeniaka juz znajdziesz dobra - ale późnym a szczeniak? jakiś taki podobny w sumie :P do moich moje już urosły i dawno oddane, ale co tam - w konkursie walczę moj ma dopiero 6 dni i nigdzie nie bedzie oddany tylko ze mna do domciu pojdzie a u Ciebie tylko jeden? u mnie za pierwszym razem było 14 za drugim 11 a teraz było 8 no nie mam gdzie trzymać Urodzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 to wystawiam, ale nic nie gwarantuję bo bywa, że mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts