SławekD-żonka 20.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Tego jeszcze w kinie nie grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Rankingum recordum 1. inż. Mamoń - 1492. SławekD-żonka - 1463. kze, Jajcek - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1127. Kasztanka - 868. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6711. Teska - 5512. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4314. badi - 4215. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3418. monka, andrzejka - 3220. verunia -3121. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. Funia, Witos- 1726. żaba_gonia - 1527. Agniesia- 1428. joola, Nefer - 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64 - 933. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, Tola, andre59 - 639. ania, lafcadio, edzia , Marcel2000 - 543. Ewuś, Paty - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 252. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina, Maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jest tu kto, czy pusto ? Jestem z doskoku - między jedną zawieszką sieci a drugą witojcie kumo wejdź na onet.pl. Tam jest zakładka bezpieczenstwo, i znajdziesz tam stary skaner mks'u. Powodzenia Ooooooooo super Dzięki Ci dobra kobieto PS: Jak Bambus - bo jakoś nie doczytałam nie wrócił. Komus sie spodobał i sobie go zabrał. pewnie przyjechał do domu i dał kociaka zonie i dzieciom "patrzcie, jakiego kotka Wam przywiozłem". Złodziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jest tu kto, czy pusto ? Jestem z doskoku - między jedną zawieszką sieci a drugą witojcie kumo wejdź na onet.pl. Tam jest zakładka bezpieczenstwo, i znajdziesz tam stary skaner mks'u. Powodzenia Ooooooooo super Dzięki Ci dobra kobieto PS: Jak Bambus - bo jakoś nie doczytałam nie wrócił. Komus sie spodobał i sobie go zabrał. pewnie przyjechał do domu i dał kociaka zonie i dzieciom "patrzcie, jakiego kotka Wam przywiozłem". Złodziej Qrdeeee, byłam pewna, że wróci,a może na dziewczynki poszedł i się zasiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.03.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 jest tu kto, czy pusto ? Jestem z doskoku - między jedną zawieszką sieci a drugą witojcie kumo wejdź na onet.pl. Tam jest zakładka bezpieczenstwo, i znajdziesz tam stary skaner mks'u. Powodzenia Ooooooooo super Dzięki Ci dobra kobieto PS: Jak Bambus - bo jakoś nie doczytałam nie wrócił. Komus sie spodobał i sobie go zabrał. pewnie przyjechał do domu i dał kociaka zonie i dzieciom "patrzcie, jakiego kotka Wam przywiozłem". Złodziej Qrdeeee, byłam pewna, że wróci,a może na dziewczynki poszedł i się zasiedział nie wiem, czy takie mlode kocurki na dziewczynki chodzą. On dopiero w czerwcu będzie miał rok no i był wykastrowany. Eh dzieci są zestresowane jak mieszanka wybuchowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 nie wiem, czy takie mlode kocurki na dziewczynki chodzą. On dopiero w czerwcu będzie miał rok no i był wykastrowany. Eh dzieci są zestresowane jak mieszanka wybuchowa. Nie znam się na zwierzakach ale szkoda kici i dzieci Pamiętam jak na osiedlu w deszczu mnie dziewczynka zatrzymała i rycząc mówiła, że jak znajde persa, to jest jej i mam go zabrać bo jej uciekł biedne dzieci - tak to wszystko przerabiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 co to się porobiło :o:o dyndaliśmy w połowie strony gdzie się wszyscy podziali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Cześć Moniś ja tez się cieszę że cię widzę opowiadaj co u Ciebie? mieszkacie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Cześć Moniś ja tez się cieszę że cię widzę opowiadaj co u Ciebie? mieszkacie już? Czesc Monka!!!!!!!! My juz mieszkamy i stad brak internetu, ktory nam potwornie doskwieral. Na cale szczescie juz jest!!!!!!!!!! A mieszka sie super!!!!!! Juz sie przyzwyczailismy i do wielkosci i do wielu niedogodnosci (czytaj np. brak drzwi wewen, na koter wciaz czekamy) i juz wiem, ze sie niegdy nie zamienie!!!!!!!! A co u Ciebie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam ponownie Ja tylko przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Czesc Kasienko!!!!!! Tak sie spieszylam, ze do RW, ze nie zdazylam odpisac Ci na priva. A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! A co u Was?????? Musze do Was zajrzec........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Cześć Moniś ja tez się cieszę że cię widzę opowiadaj co u Ciebie? mieszkacie już? Czesc Monka!!!!!!!! My juz mieszkamy i stad brak internetu, ktory nam potwornie doskwieral. Na cale szczescie juz jest!!!!!!!!!! A mieszka sie super!!!!!! Juz sie przyzwyczailismy i do wielkosci i do wielu niedogodnosci (czytaj np. brak drzwi wewen, na koter wciaz czekamy) i juz wiem, ze sie niegdy nie zamienie!!!!!!!! A co u Ciebie????????? No to super że już u siebie powoli wszystko wykończycie i będzie ok a dzięciecy pokiok już się robi? wogóle jak się czujesz? A u mnie bez zmian powoli budzimy się ze snu zimowego i przygotowujemy do kolejnego sezonu budowlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.03.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Czesc Kasienko!!!!!! Tak sie spieszylam, ze do RW, ze nie zdazylam odpisac Ci na priva. A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! A co u Was?????? Musze do Was zajrzec........ Misia - jejku jak cudnie, ale kochana kruszynka, utul brzusia od ciotki Teraz delektuj się tym stanem Na życzenia łatwego porodu mamy jeszcze chwilę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 widzę , że dzisiaj u większości dominuje praca, tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Monka na razie zmeczenie budowa i panami budowlancami zwyciezylo i pokoik czeka na lepsze czasy i na przyplyw weny tworczej. To co w tym roku przeprowadzka??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts