Jajcek 20.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Czesc Kasienko!!!!!! Tak sie spieszylam, ze do RW, ze nie zdazylam odpisac Ci na priva. A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! A co u Was?????? Musze do Was zajrzec........ gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 To co w tym roku przeprowadzka??????? chciałabym zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Czesc Kasienko!!!!!! Tak sie spieszylam, ze do RW, ze nie zdazylam odpisac Ci na priva. A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! A co u Was?????? Musze do Was zajrzec........ Misia - jejku jak cudnie, ale kochana kruszynka, utul brzusia od ciotki Teraz delektuj się tym stanem Na życzenia łatwego porodu mamy jeszcze chwilę czasu Do porodu troche mi jeszcze zostalo i chyba zakonczy sie jedank na cc, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! no spora już z niej panna czy Misia to Michalina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Czesc Kasienko!!!!!! Tak sie spieszylam, ze do RW, ze nie zdazylam odpisac Ci na priva. A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! A co u Was?????? Musze do Was zajrzec........ gratulacje DZIEKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! no spora już z niej panna czy Misia to Michalina? Kawal kobity!!!! A Misia to Marysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Czesc Kasienko!!!!!! Tak sie spieszylam, ze do RW, ze nie zdazylam odpisac Ci na priva. A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! A co u Was?????? Musze do Was zajrzec........ Misia - jejku jak cudnie, ale kochana kruszynka, utul brzusia od ciotki Teraz delektuj się tym stanem Na życzenia łatwego porodu mamy jeszcze chwilę czasu Do porodu troche mi jeszcze zostalo i chyba zakonczy sie jedank na cc, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie trudno. Będzie dobrze, czy pokrojona czy nie - dacie radę PS: Moja mama to Marysia i porzadna z niej kobita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! no spora już z niej panna czy Misia to Michalina? Kawal kobity!!!! A Misia to Marysia tyz piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... A ja gupi zawsze myslałem że wkład to męska sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 20.03.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... A ja gupi zawsze myslałem że wkład to męska sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... A wizualnie jak to odbierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... A ja gupi zawsze myslałem że wkład to męska sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Moniś Jak się cieszę, że Cię widzę Opowiadaj szybko co słychać, jak się czujesz - czujecie Czesc Kasienko!!!!!! Tak sie spieszylam, ze do RW, ze nie zdazylam odpisac Ci na priva. A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! A co u Was?????? Musze do Was zajrzec........ Misia - jejku jak cudnie, ale kochana kruszynka, utul brzusia od ciotki Teraz delektuj się tym stanem Na życzenia łatwego porodu mamy jeszcze chwilę czasu Do porodu troche mi jeszcze zostalo i chyba zakonczy sie jedank na cc, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie trudno. Będzie dobrze, czy pokrojona czy nie - dacie radę PS: Moja mama to Marysia i porzadna z niej kobita Wszystkie Maryski to porzadne kobity!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Zmykam, strasznie późno się zrobiło Przyjemności i pamiętajcie o moim pytaniu pliz pliz pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A u nas juz jest oki. Wszystkie dolegliwosci minely, rosne i rosne, mala Misia tez rosnie, wg ostatniego USG wazyla JUZ 380 g!!!!!!!! no spora już z niej panna czy Misia to Michalina? Kawal kobity!!!! A Misia to Marysia tyz piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Zmykam, strasznie późno się zrobiło Przyjemności i pamiętajcie o moim pytaniu pliz pliz pliz Ty juz do domu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts