kze 20.03.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... A wizualnie jak to odbierasz??? No własnie ja nie bardzo widzę w czym jest problem.. Coś kiepsko tą kuchnię chyba wyobraziłem sobie.. Nie pomoge w tym temacie. Mimo szczerych chęci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? Trafiles w temat akurat z nim rozmawialem mamy sie dzis spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... A wizualnie jak to odbierasz??? No własnie ja nie bardzo widzę w czym jest problem.. Coś kiepsko tą kuchnię chyba wyobraziłem sobie.. Nie pomoge w tym temacie. Mimo szczerych chęci.. Ja juz po 5 minutach przygladania wpadlem na to o co chodzi Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? Trafiles w temat akurat z nim rozmawialem mamy sie dzis spotkac Tylko umnie narazie problemy z formalnosciami i narazie cala budowa mi sie odwleka a ja tu cholipa z powodow czysto rodzinno-chorobowych ze tak powiem musimy bardzo szybko do domku, wiec rozwazamy mozliwosc kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? Trafiles w temat akurat z nim rozmawialem mamy sie dzis spotkac Ja potrafię ludzi sciagać umysłem... To niedługo Zietek zostanie gościem co obsłużył najwięcej ludzi z RW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? Trafiles w temat akurat z nim rozmawialem mamy sie dzis spotkac Tylko umnie narazie problemy z formalnosciami i narazie cala budowa mi sie odwleka a ja tu cholipa z powodow czysto rodzinno-chorobowych ze tak powiem musimy bardzo szybko do domku, wiec rozwazamy mozliwosc kupna A co chcesz kupować? Gotowy dom? A jakie masz problemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? No to gratulacje dla Madzi!!!!! My mamy termin na 26 lipca, wiec jeszcze chcwila nam zostala niestety. To u Ciebie juz sie zaczelo budowanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... A wizualnie jak to odbierasz??? No własnie ja nie bardzo widzę w czym jest problem.. Coś kiepsko tą kuchnię chyba wyobraziłem sobie.. Nie pomoge w tym temacie. Mimo szczerych chęci.. Ja juz po 5 minutach przygladania wpadlem na to o co chodzi Kasi Ja jestem kiepskim estetą, więc do pewnych spraw nie mieszkam sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? Trafiles w temat akurat z nim rozmawialem mamy sie dzis spotkac Tylko umnie narazie problemy z formalnosciami i narazie cala budowa mi sie odwleka a ja tu cholipa z powodow czysto rodzinno-chorobowych ze tak powiem musimy bardzo szybko do domku, wiec rozwazamy mozliwosc kupna A co chcesz kupować? Gotowy dom? A jakie masz problemy?? No gotowy dom jak by sie trafila jakas mozliwa oferta a nie stara rudera lub budowa na handel, mam nawet taki jeden na oku budowany typowa dla siebie ale musza sprzedac tez z powodow rodzinnych. A ja mam ciezko chorego tescia ktoremu narazie wynajelismy mieszkanie kolo siebie a w zasadzie pod nami ale zycie na dwa mieszkania z malym dzieckiem i chorym ojcem w momencie jak ja jestem w pracy to ponad sily mojej malzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Pytanie dnia - bo dawno nie było Chodzi o moje najnowsze dziecko Niech już mam tą kuchnię, bo coś przekombinuję Tym razem problem - nie problem, bo to taki banał - płytek. Kuchnę zostawiam Żonie do wyboru... Bez przesady, nie będe wszystkiego wybierał. Żona też musi mieć jakiś wkład w dom... A wizualnie jak to odbierasz??? No własnie ja nie bardzo widzę w czym jest problem.. Coś kiepsko tą kuchnię chyba wyobraziłem sobie.. Nie pomoge w tym temacie. Mimo szczerych chęci.. Ja juz po 5 minutach przygladania wpadlem na to o co chodzi Kasi Ja jestem kiepskim estetą, więc do pewnych spraw nie mieszkam sie... W sprawie urzadzania wnetrz to tyle moje co se pogadam w zasadzie dla zasady a zona i tak zrobi jak se chce ma do tego chyba lepsze predyspozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? No to gratulacje dla Madzi!!!!! My mamy termin na 26 lipca, wiec jeszcze chcwila nam zostala niestety. To u Ciebie juz sie zaczelo budowanie???? 26 lipca - to dziecko nie będzie mogło przynieść cukierków do szkoły... Ja już mam strop nad parterem wylany (9 grudnia) Na zlocie forum muratora dostałem nawet dyplom za dziennik budowy w którym jest najwięcej zdjęć... Jedynie tego kierownika Andrzeja co u Ciebie był - to pogoniłem... Strasznie kasę chciał ode mnie ciagnać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? Trafiles w temat akurat z nim rozmawialem mamy sie dzis spotkac Tylko umnie narazie problemy z formalnosciami i narazie cala budowa mi sie odwleka a ja tu cholipa z powodow czysto rodzinno-chorobowych ze tak powiem musimy bardzo szybko do domku, wiec rozwazamy mozliwosc kupna A co chcesz kupować? Gotowy dom? A jakie masz problemy?? No gotowy dom jak by sie trafila jakas mozliwa oferta a nie stara rudera lub budowa na handel, mam nawet taki jeden na oku budowany typowa dla siebie ale musza sprzedac tez z powodow rodzinnych. A ja mam ciezko chorego tescia ktoremu narazie wynajelismy mieszkanie kolo siebie a w zasadzie pod nami ale zycie na dwa mieszkania z malym dzieckiem i chorym ojcem w momencie jak ja jestem w pracy to ponad sily mojej malzonki To kiepsko... Ale gotowy dom to najmarniej 100-150tyś musisz dorzucić włascicielowi... Z reguły jak np. działka + dom (wydana kwota) = np. 400tys to wartość nieruchomości wynosi 500-600tyś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Cześć Monis!! Gratuluję Misi!! Jak tam czujesz się w domku? Czesc Kze!!!!!! Dziekuje, dziekuje!!!! A mieszka nam sie superowo!!!!! Juz teraz wiem, ze bylo warto, chociaz pod koniec mialam duze watpliwosci A co tam u Was????? Jak Madzia?????? Madzia rosnie jak na drożdzach teraz (14 skończyła 6 miesięcy) waży ok.8kg i pierwszy raz sama usiadła. A Ty na kiedy masz termin? Ekipę (p. Ziętka) która poleciłaś mi jest na prawde niezła. Bardzo podoba mi sie i solidni i załawia materiały w dobrej cenie.. Teraz go nawet do Jajcka poleciłem Jajcek - i jak tam negocjajcje z Ziętkiem? Dogadałeś sie, czy wybrałes kogoś innego? Trafiles w temat akurat z nim rozmawialem mamy sie dzis spotkac Tylko umnie narazie problemy z formalnosciami i narazie cala budowa mi sie odwleka a ja tu cholipa z powodow czysto rodzinno-chorobowych ze tak powiem musimy bardzo szybko do domku, wiec rozwazamy mozliwosc kupna A co chcesz kupować? Gotowy dom? A jakie masz problemy?? No gotowy dom jak by sie trafila jakas mozliwa oferta a nie stara rudera lub budowa na handel, mam nawet taki jeden na oku budowany typowa dla siebie ale musza sprzedac tez z powodow rodzinnych. A ja mam ciezko chorego tescia ktoremu narazie wynajelismy mieszkanie kolo siebie a w zasadzie pod nami ale zycie na dwa mieszkania z malym dzieckiem i chorym ojcem w momencie jak ja jestem w pracy to ponad sily mojej malzonki To kiepsko... Ale gotowy dom to najmarniej 100-150tyś musisz dorzucić włascicielowi... Z reguły jak np. działka + dom (wydana kwota) = np. 400tys to wartość nieruchomości wynosi 500-600tyś.. Wiem niestety Ale ten co mam na oku jak policzylem koszty i jakbym doliczyl do kosztów budowy koszt samej dzialki w tej okolicy to cena jest dosc przystepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 26 lipca - to dziecko nie będzie mogło przynieść cukierków do szkoły... Ja już mam strop nad parterem wylany (9 grudnia) Na zlocie forum muratora dostałem nawet dyplom za dziennik budowy w którym jest najwięcej zdjęć... Jedynie tego kierownika Andrzeja co u Ciebie był - to pogoniłem... Strasznie kasę chciał ode mnie ciagnać To, ze masz juz strop, to wiem...... Myslalam, ze teraz juz ruszyles....... A co do cukierkow, to jakos przezyjemy.... za to tort urodzinowy bedzie mogl byc ze swiezymi truskawkami!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Czekam jak tylko troszkę ociepli się...Aktualnie wszystko sniegiem zasypane...A jak Ty przezyłas zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Czekam jak tylko troszkę ociepli się... Aktualnie wszystko sniegiem zasypane... A jak Ty przezyłas zimę? No niech w koncu ta wiosna przyjdzie!!!!!!!!!!!!! Aktualnie mam potworna awersje na sam widok sniegu!!!!! Zdecydowanie za dluga byla ta zima!!!!! Chce w koncu zobaczyc swoj ogrodek lub to co z niego po zimie zostalo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Dzieńdobry wszystkim Niebezpiecznie zbliżyłem się do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 wystawka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts