Jajcek 20.03.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witaj Mamonku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witaj Mamonku Gatki Widziałem, że strasznie męczycie tę stronkę więc postanowiłem rzecz przyśpieszyć troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Ale wiesz jak to jestjak tupiesz i przebiersz nozkami poki tam nie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witaj Mamonku Gatki Widziałem, że strasznie męczycie tę stronkę więc postanowiłem rzecz przyśpieszyć troche dzieki dzis wogole jakos idzie powolutko i stronek malutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Witaj Moniś Pani pozwoli, że się przedstawię - Mamoń jestem, inżynier Mamoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Tu bedzie streszczenie ale napisze wieczorkiem bo musze uciekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Ale wiesz jak to jestjak tupiesz i przebiersz nozkami poki tam nie jestes No pewnie, ze wiem....... Cierpliwosc nie jest moja mocna strona...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Rankingum recordum 1. inż. Mamoń - 1492. SławekD-żonka - 1463. Jajcek - 1304. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1127. Kasztanka - 868. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6711. Teska - 5512. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4314. badi - 4215. Moniś - 3616. facio - 3517. Aga J.G - 3418. monka, andrzejka - 3220. verunia -3121. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. Funia, Witos- 1726. żaba_gonia - 1527. Agniesia- 1428. joola, Nefer - 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64 - 933. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, Tola, andre59 - 639. ania, lafcadio, edzia , Marcel2000 - 543. Ewuś, Paty - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 252. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina, Maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Ale wiesz jak to jestjak tupiesz i przebiersz nozkami poki tam nie jestes No pewnie, ze wiem....... Cierpliwosc nie jest moja mocna strona...... No i wlasnie caly problem w tej cierpliwosci lezy bo do cierpliwych tez nie naleze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 WITAJCIE!!!!!!!!!!!!!! Jeeesssuuuuuu w koncu dziala mi internet!!!!! Tak sie ciesze, ze Was widze!!!!!!!!!!!!!!! Witaj Moniś Pani pozwoli, że się przedstawię - Mamoń jestem, inżynier Mamoń Witaj Inzynierze!!!! Alez mysmy juz mieli te przyjemnosc sie poznac tak czy inaczej : bardzo mi milo..... Moniś jestem, po prostu Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Tu bedzie streszczenie ale napisze wieczorkiem bo musze uciekac Co się porobiło - ja dziękuję Czasu na streszczenie nie miałeś, ale na ranking czas był. Rozumiem chodzi o to żeby punkcik nie uciekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Ale wiesz jak to jestjak tupiesz i przebiersz nozkami poki tam nie jestes No pewnie, ze wiem....... Cierpliwosc nie jest moja mocna strona...... No i wlasnie caly problem w tej cierpliwosci lezy bo do cierpliwych tez nie naleze Jajcek jak Ci zacznie na wszytsko brakowac doby, to zatesknisz do tych beztroskich chwil i nie raz, nie dwa bedziesz mial dosc, ale WARTO!!!! Takze na razie delektuj sie kazda chwilka wolnego czasu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Ale wiesz jak to jestjak tupiesz i przebiersz nozkami poki tam nie jestes No pewnie, ze wiem....... Cierpliwosc nie jest moja mocna strona...... No i wlasnie caly problem w tej cierpliwosci lezy bo do cierpliwych tez nie naleze W budowaniu pewnych rzeczy się nie przeskoczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.03.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 czesć Mamońku! Moniś.... może się przedstawię....Żaba jestem...... Ciebie kze tez witam...dopiero teraz Ciebie zauważyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Tu bedzie streszczenie ale napisze wieczorkiem bo musze uciekac Co się porobiło - ja dziękuję Czasu na streszczenie nie miałeś, ale na ranking czas był. Rozumiem chodzi o to żeby punkcik nie uciekł Sa rzeczy wazne i wazniejsze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Ale wiesz jak to jestjak tupiesz i przebiersz nozkami poki tam nie jestes No pewnie, ze wiem....... Cierpliwosc nie jest moja mocna strona...... No i wlasnie caly problem w tej cierpliwosci lezy bo do cierpliwych tez nie naleze W budowaniu pewnych rzeczy się nie przeskoczy... Kze czego sie nie da przeskoczyc, to zawsze da sie obejsc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 czesć Mamońku! Moniś.... może się przedstawię....Żaba jestem...... Ciebie kze tez witam...dopiero teraz Ciebie zauważyłam... Zabko niezmiernie mi milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Ale wiesz jak to jestjak tupiesz i przebiersz nozkami poki tam nie jestes No pewnie, ze wiem....... Cierpliwosc nie jest moja mocna strona...... No i wlasnie caly problem w tej cierpliwosci lezy bo do cierpliwych tez nie naleze W budowaniu pewnych rzeczy się nie przeskoczy... Kze czego sie nie da przeskoczyc, to zawsze da sie obejsc!!!!! Ale cierpliwość tez się bardzo przydaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ale wam zazdroszce Monis juz mieszka i no ogrodek czeka Kze juz ma strop ...... a ja ??? w lesie Jajcek toz to chwila i juz bedziesz pisal od siebie z domku. Ostatni rok minal mi wyjatkowo szybko i tak naprawde, to niedawno ja zazdroscilam tym co juz byli na swoim. Ale wiesz jak to jestjak tupiesz i przebiersz nozkami poki tam nie jestes No pewnie, ze wiem....... Cierpliwosc nie jest moja mocna strona...... No i wlasnie caly problem w tej cierpliwosci lezy bo do cierpliwych tez nie naleze W budowaniu pewnych rzeczy się nie przeskoczy... Kze czego sie nie da przeskoczyc, to zawsze da sie obejsc!!!!! Ale cierpliwość tez się bardzo przydaje... No pewnie!!!! Na budowie wszystko sie przydaje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts