Olkalybowa 20.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Olka, duszę mam rozdartą. Zaloguj się pod nowym nikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.03.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Trini szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać A tak liczyłam że się podzielisz wygraną w totka Jajcek numery dostał, bo ja bez kasy chwilowo i co? przestało mi iść w innych konkursach - nie mogę wygrać piłki dla dziecka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? myślisz że przeszło na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Trini szkoda.. może wróci zobaczymy.... głosujcie mi na psiaki to wróci - można klikać wielokrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/239.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? myślisz że przeszło na niego? no kurna... numerki w totak mu dałam no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Andre, dawaj tę dusze może coś zaradzęhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/4/4b/Singer_maszyna_do_szycia.jpeg/250px-Singer_maszyna_do_szycia.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/239.png tiaaa.....???? to wiesz do mnie chyba drogi pomyliła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz mhm... miał się podzielić jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz Wszystko wskazuje na to, że wygrał, bo streszczenia poprzedniej stronki nie napisał tłumacząc, że się spieszy pewnie na samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz mhm... miał się podzielić jakby co... Hmm Jajcek?, hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Andre, dawaj tę dusze może coś zaradzę http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/4/4b/Singer_maszyna_do_szycia.jpeg/250px-Singer_maszyna_do_szycia.jpeg Ceruj Oleńka, ceruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.03.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/239.png tiaaa.....???? to wiesz do mnie chyba drogi pomyliła... do mnie tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz mhm... miał się podzielić jakby co... Hmm Jajcek?, hmmm... ano Jajcek... 10% z miliona mnie zadowoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/209/239.png http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/253569.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz Wszystko wskazuje na to, że wygrał, bo streszczenia poprzedniej stronki nie napisał tłumacząc, że się spieszy pewnie na samolot. to on nie wie, że system na lotnisku zdechł dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts