Ew-ka 20.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 i bocianki przylecą http://www.vulcan.edu.pl/biblioteka/inne/gazetki/gazetki021_r11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Brawo Ew-ka. To mi się podoba. Grechuta czy obrazki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 20.03.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 do mnie niech nie przylatuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Brawo Ew-ka. To mi się podoba. Grechuta czy obrazki ? Obrazki mi się podobają a Grechutę często słucham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Idę zobaczyć co tam u rodziny Mostowiaków czyli na M jak http://www.pszczolkoweskarby.com.pl/images/95126.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://www.vulcan.edu.pl/biblioteka/inne/gazetki/gazetki021_r18.gifNaplotkowała sosna, że już zbliża się wiosna. http://www.vulcan.edu.pl/biblioteka/inne/gazetki/gazetki021_r19.gif Kret skrzywił się ponuro: Przyjedzie pewno furą... http://www.vulcan.edu.pl/biblioteka/inne/gazetki/gazetki021_r20.gif Jeż się najeżył srodze: Raczej na hulajnodze. http://www.vulcan.edu.pl/biblioteka/inne/gazetki/gazetki021_r21.gif Wąż syknął - Ja nie wierzę, przyjedzie na rowerze. http://www.vulcan.edu.pl/biblioteka/inne/gazetki/gazetki021_r22.gif Kos gwizdnął: Wiem coś o tym, przyleci samolotem. http://www.vulcan.edu.pl/biblioteka/inne/gazetki/gazetki021_r23.gif Skąd znowu - rzekła sroka - Ja jej nie spuszczam z oka i w zeszłym roku w maju widziałam ją w tramwaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Przepraszam za chwilowa nieobecność, ale musiałam użyczyć kompa męzowi. Gatulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Przepraszam za chwilowa nieobecność, ale musiałam użyczyć kompa męzowi. Gatulki Ty lepiej zzaległosci nadrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Przepraszam za chwilowa nieobecność, ale musiałam użyczyć kompa męzowi. Gatulki Ty lepiej zzaległosci nadrób cos mnie ominelo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz Wszystko wskazuje na to, że wygrał, bo streszczenia poprzedniej stronki nie napisał tłumacząc, że się spieszy pewnie na samolot. to on nie wie, że system na lotnisku zdechł dzisiaj? nie zdech bo osobiscie nad nim czuwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać A tak liczyłam że się podzielisz wygraną w totka Jajcek numery dostał, bo ja bez kasy chwilowo i co? przestało mi iść w innych konkursach - nie mogę wygrać piłki dla dziecka... jeszcze nie odebralem tych numerkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz mhm... miał się podzielić jakby co... Hmm Jajcek?, hmmm... hmmm a ty znowu mi nie ufasz ?, hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Rankingum recordum 1. inż. Mamoń - 149 2. SławekD-żonka - 146 3. Jajcek - 130 4. kze - 129 5. Whisper - 119 6. Joanna i Janusz - 112 7. Kasztanka - 86 8. maksiu - 79 9. fizyk - 73 10. Majka - 67 11. Teska - 55 12. Sonika - 51 13. Olkalybowa - 44 14. badi - 42 15. Moniś - 36 16. facio - 35 17. Aga J.G - 34 18. monka, andrzejka, verunia - 32 21. markus_gdynia 28 22. Jezier 27 23. Trini - 20 24. Funia, Witos- 17 26. żaba_gonia - 15 27. Agniesia- 14 28. joola, Nefer - 13 30. Jane - 10 31. Wojty, kasia64 - 9 33. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, Tola, andre59 - 6 39. ania, lafcadio, edzia , Marcel2000 - 5 43. Ewuś, Paty - 4 45. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 3 50. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska - 2 52. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Gryfpc, DARIO2, Mychalina, Maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać A tak liczyłam że się podzielisz wygraną w totka Jajcek numery dostał, bo ja bez kasy chwilowo i co? przestało mi iść w innych konkursach - nie mogę wygrać piłki dla dziecka... jeszcze nie odebralem tych numerkow jeszcze nie zagrałeś? no to graj, graj - ja trochę żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz Wszystko wskazuje na to, że wygrał, bo streszczenia poprzedniej stronki nie napisał tłumacząc, że się spieszy pewnie na samolot. to on nie wie, że system na lotnisku zdechł dzisiaj? nie zdech bo osobiscie nad nim czuwam zdechł na 100% bo wyniki z dzisiejszego lotu powinny być o 17tej a pojawiły sie dopiero przed chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz Wszystko wskazuje na to, że wygrał, bo streszczenia poprzedniej stronki nie napisał tłumacząc, że się spieszy pewnie na samolot. to on nie wie, że system na lotnisku zdechł dzisiaj? nie zdech bo osobiscie nad nim czuwam zdechł na 100% bo wyniki z dzisiejszego lotu powinny być o 17tej a pojawiły sie dopiero przed chwilą lot to jedno lotnisko to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts