inż. Mamoń 20.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam rekordzistów a co to za minka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Czyżby Jajcek był wampirem szczęscia? no coś takiego... jak go zobaczę, to mu urwę... jeszcze nie wiem co, ale pewnie bedzie to ucho... Jak wygrał w totka to juz jest pewnie na Karaibach i nic mu nie urwiesz Wszystko wskazuje na to, że wygrał, bo streszczenia poprzedniej stronki nie napisał tłumacząc, że się spieszy pewnie na samolot. to on nie wie, że system na lotnisku zdechł dzisiaj? nie zdech bo osobiscie nad nim czuwam zdechł na 100% bo wyniki z dzisiejszego lotu powinny być o 17tej a pojawiły sie dopiero przed chwilą lot to jedno lotnisko to drugie niby tak - ale zawsze jakieś powiązania są, przynajmniej słowotwórcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam rekordzistów A ty co depresja jaka czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam rekordzistów a co to za minka ??? Nie jest dzisiaj piątek i nie trzynasty, a takie nieszczęścia na mnie spadły, że szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam rekordzistów a co to za minka ??? Nie jest dzisiaj piątek i nie trzynasty, a takie nieszczęścia na mnie spadły, że szkoda gadać Marcin, co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... czyli jest szansa ze na moje pytania bedziesz znala odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam rekordzistów a co to za minka ??? Nie jest dzisiaj piątek i nie trzynasty, a takie nieszczęścia na mnie spadły, że szkoda gadać ło matko i córko .....co sie stało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 to już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Widze ze Czajnikum Verunium nie odpuszcza Gatki Również gatki ale zwyczaje niepisania streszczenia się widzę rozpowszechniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Żona chora, córka chora, do budy nie idzie już trzeci tydzień, a do mnie przyszło wezwanie do sądu w Grudziądzu na ten piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... czyli jest szansa ze na moje pytania bedziesz znala odpowiedzi minimalna bo pytań są dziesiątki parę dni już gram i rzadko sie powtarzały a dziennie mam ich przecież 30 na każde konto jest 5 pytań ale łatwo znaleźć zapracuj trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... czyli jest szansa ze na moje pytania bedziesz znala odpowiedzi minimalna bo pytań są dziesiątki parę dni już gram i rzadko sie powtarzały a dziennie mam ich przecież 30 na każde konto jest 5 pytań ale łatwo znaleźć zapracuj trochę Trini - fajne te plecaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Żona chora, córka chora, do budy nie idzie już trzeci tydzień, a do mnie przyszło wezwanie do sądu w Grudziądzu na ten piątek uuuu... nabroiłeś? zdrówka dla dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Przepraszam za chwilowa nieobecność, ale musiałam użyczyć kompa męzowi. Gatki Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... czyli jest szansa ze na moje pytania bedziesz znala odpowiedzi minimalna bo pytań są dziesiątki parę dni już gram i rzadko sie powtarzały a dziennie mam ich przecież 30 na każde konto jest 5 pytań ale łatwo znaleźć zapracuj trochę Trini - fajne te plecaki? a bo ja wiem? w kwietniu będą wysyłać a zdjęć nie dali.... ale przydadzą sie, chocby na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Trini - fajne te plecaki? od-lot-owe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Żona chora, córka chora, do budy nie idzie już trzeci tydzień, a do mnie przyszło wezwanie do sądu w Grudziądzu na ten piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts