inż. Mamoń 20.03.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ja jestem.... i od razu chciałam przeprosic Andre, że nie jestem Tolą Żabko kochana, ale ja Ciebie uwielbiam !!! Andre - jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 20.03.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... czyli jest szansa ze na moje pytania bedziesz znala odpowiedzi minimalna bo pytań są dziesiątki parę dni już gram i rzadko sie powtarzały a dziennie mam ich przecież 30 na każde konto jest 5 pytań ale łatwo znaleźć zapracuj trochę Trini - fajne te plecaki? a bo ja wiem? w kwietniu będą wysyłać a zdjęć nie dali.... ale przydadzą sie, chocby na ryby [/quote:669e903c13] Łowisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Trini - fajne te plecaki? od-lot-owe o to to no bo jakieżby inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 O chorobcia, przyszłam za pożno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Heloł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 O chorobcia, przyszłam za pożno I całe szczęście bo stronki bym raczej nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Heloł . Jak tam M jak Mucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... czyli jest szansa ze na moje pytania bedziesz znala odpowiedzi minimalna bo pytań są dziesiątki parę dni już gram i rzadko sie powtarzały a dziennie mam ich przecież 30 na każde konto jest 5 pytań ale łatwo znaleźć zapracuj trochę Trini - fajne te plecaki? a bo ja wiem? w kwietniu będą wysyłać a zdjęć nie dali.... ale przydadzą sie, chocby na ryby [/quote:f94d7698e9] Łowisz ?[/quote:f94d7698e9] mhm razem z Lukim - i kiedy tylko możemy - kiedy się da latem się na Krym na rybki wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam wieczorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Heloł . Heloooł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam wieczorowo. Też oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam wieczorowo. Też oglądasz? Co oglądam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 I całe szczęście jasne,że szczęście http://kartki.onet.pl/_i/d/gratulacje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Streszczenie Trafiła Verunia. Nie napisała nawet streszczenia bo niby na samolot się spieszyła. Było radosne powiatnie wiosny. Trini wygrała drugi plecak w LOT-cie i zapewne otworzy stragan. Coś było jeszcze o tym jak taki plecak wygrać można. Zakończyła Ew-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Witam wieczorowo. Też oglądasz? Co oglądam? Aaa... M jak Motyl? Nie, nie oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Żona chora, córka chora, do budy nie idzie już trzeci tydzień, a do mnie przyszło wezwanie do sądu w Grudziądzu na ten piątek uuuu... nabroiłeś? zdrówka dla dziewczyn Dzięki. A do sądu mam się zgłosić w sprawie o sasiedzenie jakiegoś gospodarstwa rolnego przez osoby, których kompletnie nie znam Absurd i durnota. Jedyne pytanie na które będę umiał sądowi odpowiedzieć to imię i nazwisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Heloł . Jak tam M jak Mucha? Oj dzisiaj jakiś natłok złych emocji był. Kłócili się: Hanka z Markiem, Norbert z tą jak jej tam... swoją żoną, ta żona z synem, a na koniec wpadła policja z nakazem rewizji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Streszczenie Trafiła Verunia. Nie napisała nawet streszczenia bo niby na samolot się spieszyła. Było radosne powiatnie wiosny. Trini wygrała drugi plecak w LOT-cie i zapewne otworzy stragan. Coś było jeszcze o tym jak taki plecak wygrać można. Zakończyła Ew-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Ja jestem.... i od razu chciałam przeprosic Andre, że nie jestem Tolą Żabko kochana, ale ja Ciebie uwielbiam !!! Andre - jakieś problemy? Takie tu fajne dziewczyny są, że mi się zaczyna w głowie mieszać. Już sam nie wiem, którą lubię najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... czyli jest szansa ze na moje pytania bedziesz znala odpowiedzi minimalna bo pytań są dziesiątki parę dni już gram i rzadko sie powtarzały a dziennie mam ich przecież 30 na każde konto jest 5 pytań ale łatwo znaleźć zapracuj trochę Trini - fajne te plecaki? a bo ja wiem? w kwietniu będą wysyłać a zdjęć nie dali.... ale przydadzą sie, chocby na ryby [/quote:e9a61c1d40] Łowisz ?[/quote:e9a61c1d40] mhm razem z Lukim - i kiedy tylko możemy - kiedy się da latem się na Krym na rybki wybieramy [/quote:e9a61c1d40] A nie brzydzisz się brać robali do ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts