Olkalybowa 20.03.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Gratki Inżynierze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 wiecie ,że dzisiaj to jakiś zwariowany dzień ....moja koleżanka ma dzisiaj urodziny ....jest w trakcie przeprowadzki -czyli kompletny odjazd myślowy -i zgubiła portfel z wszystkimi domumentami swoimi i od samochodu oraz dużą kasą bo miała sie z fachowcami rozliczać Jest kompletnie zdołowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Żona chora, córka chora, do budy nie idzie już trzeci tydzień, a do mnie przyszło wezwanie do sądu w Grudziądzu na ten piątek uuuu... nabroiłeś? zdrówka dla dziewczyn Dzięki. A do sądu mam się zgłosić w sprawie o sasiedzenie jakiegoś gospodarstwa rolnego przez osoby, których kompletnie nie znam Absurd i durnota. Jedyne pytanie na które będę umiał sądowi odpowiedzieć to imię i nazwisko Współczuję Ci. Zdrówka dla żony i córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A nie brzydzisz się brać robali do ręki? A ty się brzydzisz Mamoniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A nie brzydzisz się brać robali do ręki? A ty się brzydzisz Mamoniu? a wiecie ,że robala przed nałożeniem na haczyk trza cmoknąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 wiecie ,że dzisiaj to jakiś zwariowany dzień ....moja koleżanka ma dzisiaj urodziny ....jest w trakcie przeprowadzki -czyli kompletny odjazd myślowy -i zgubiła portfel z wszystkimi domumentami swoimi i od samochodu oraz dużą kasą bo miała sie z fachowcami rozliczać Jest kompletnie zdołowana o kurczę jaki niefart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Jajcek więcej numerków nie bedzie, bo przestałam wygrywać Ojoj to ja juz chyba nie bede gral a graj se właśnie wygrałam drugi plecak na LOT-cie yupi!!!!!!!!!! :D:D ja tez chce wygrac taki plecak to chodź grać Kasia też gra :D:D zdradzę Ci tajemnicę póki nikt nie widzi... z racji tego, że grajacy idą w grube setki - gram na 5 maili i dokładnie szukam odopowiedzi na portalu LOtu a jak znajdziesz odpowiedz to szybciutko e-mailem do mnie tylko, że pytania rzadko sie powtarzają, na każdym koncie zawsze mam inne... czyli jest szansa ze na moje pytania bedziesz znala odpowiedzi minimalna bo pytań są dziesiątki parę dni już gram i rzadko sie powtarzały a dziennie mam ich przecież 30 na każde konto jest 5 pytań ale łatwo znaleźć zapracuj trochę Trini - fajne te plecaki? a bo ja wiem? w kwietniu będą wysyłać a zdjęć nie dali.... ale przydadzą sie, chocby na ryby [/quote:fea4a6c174] Łowisz ?[/quote:fea4a6c174] mhm razem z Lukim - i kiedy tylko możemy - kiedy się da latem się na Krym na rybki wybieramy [/quote:fea4a6c174] A nie brzydzisz się brać robali do ręki? [/quote:fea4a6c174] do ręki? kochany białego to może do ust nie wezmę, ale czerwony (dżdżownica kalifornijska, to czasem trzeba, jak haczyk z ręki wypdnie ja sie nawet z rybami całuję zaraz fotkę znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.03.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 wiecie ,że dzisiaj to jakiś zwariowany dzień ....moja koleżanka ma dzisiaj urodziny ....jest w trakcie przeprowadzki -czyli kompletny odjazd myślowy -i zgubiła portfel z wszystkimi domumentami swoimi i od samochodu oraz dużą kasą bo miała sie z fachowcami rozliczać Jest kompletnie zdołowana Kurde, poniedziałek. Może jednak odnajdzie zgubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 wiecie ,że dzisiaj to jakiś zwariowany dzień ....moja koleżanka ma dzisiaj urodziny ....jest w trakcie przeprowadzki -czyli kompletny odjazd myślowy -i zgubiła portfel z wszystkimi domumentami swoimi i od samochodu oraz dużą kasą bo miała sie z fachowcami rozliczać Jest kompletnie zdołowana o kurczę jaki niefart i jak pocieszyć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A nie brzydzisz się brać robali do ręki? A ty się brzydzisz Mamoniu? a wiecie ,że robala przed nałożeniem na haczyk trza cmoknąć ? a w co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A nie brzydzisz się brać robali do ręki? A ty się brzydzisz Mamoniu? a wiecie ,że robala przed nałożeniem na haczyk trza cmoknąć ? białego cmokać nie będę o są larwy muchy plujki i śmierdzą okropnie rosówka czy dendrobena, ok. a ochotka za drobna na całowanie mogłaby mi niepostrzerzenie w zęby wejść, a to larwa komara wiec też przyjemność żadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A nie brzydzisz się brać robali do ręki? A ty się brzydzisz Mamoniu? a wiecie ,że robala przed nałożeniem na haczyk trza cmoknąć ? a w co? może w d...? jak sie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 wiecie ,że dzisiaj to jakiś zwariowany dzień ....moja koleżanka ma dzisiaj urodziny ....jest w trakcie przeprowadzki -czyli kompletny odjazd myślowy -i zgubiła portfel z wszystkimi domumentami swoimi i od samochodu oraz dużą kasą bo miała sie z fachowcami rozliczać Jest kompletnie zdołowana o kurczę jaki niefart i jak pocieszyć ??? Chyba żadne słowa nie pomogą, trzeba być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/ed342b6a.jpg chcieliśta - macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A nie brzydzisz się brać robali do ręki? A ty się brzydzisz Mamoniu? a wiecie ,że robala przed nałożeniem na haczyk trza cmoknąć ? a w co? może w d...? jak sie trafi to ja będę celować w środek bo w d.. to nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 wiecie ,że dzisiaj to jakiś zwariowany dzień ....moja koleżanka ma dzisiaj urodziny ....jest w trakcie przeprowadzki -czyli kompletny odjazd myślowy -i zgubiła portfel z wszystkimi domumentami swoimi i od samochodu oraz dużą kasą bo miała sie z fachowcami rozliczać Jest kompletnie zdołowana Kurde, poniedziałek. Może jednak odnajdzie zgubę. portfel niosła pod pachą ....wyszła z bloku do samochodu ...jakieś 30-40m....w aucie sie zorientowała ,że nie ma portfela -zaraz się wróciła .....tą samą drogą .....już nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A nie brzydzisz się brać robali do ręki? A ty się brzydzisz Mamoniu? a wiecie ,że robala przed nałożeniem na haczyk trza cmoknąć ? a w co? może w d...? jak sie trafi to ja będę celować w środek bo w d.. to nie chcę dupsko robal ma tam gdzie widać oczka a że nie wielki to po całosci całujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.03.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/ed342b6a.jpg chcieliśta - macie całkiem niezły obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 20.03.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 A nie brzydzisz się brać robali do ręki? A ty się brzydzisz Mamoniu? nie lubię robali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 20.03.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 http://i47.photobucket.com/albums/f184/Akna/ed342b6a.jpg chcieliśta - macie całkiem niezły obrazek może nie najszczęśliwsze ujęcie mojego pyska, ale jak całuję się z rybą przynajmniej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts