SławekD-żonka 21.03.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem ja zawsze tylko rzucam okiem oczywiście jak rekordowicze nie poszaleją za bardzo czasami naprawdę ciężko to wszystko przeczytać Wczoraj sie mocno przyłożyłam i chyba wyczerpałam limit na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Spiochy pobudka Jajcek, Ty to chyba na bezsenność cierpisz. Godziny postów: 00:41 , 02:46 , 07:14 Witam wszystkich. Podobno juz wiosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę. Biorę sie do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Cześć Andre, pa Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Bry Wiosnę przynoszę http://d21c.com/AnnesPlace/Spring2/DaisyLineWht2.gif Dobry, dobry wszystkim. Ale jaką wiosnę pytam - toż to ściema zwykła. Przed moim domem błocko zamarznięte jest, a bałwan jak stał tak stoi - ino taki jakiś cienki się zrobił. Tylko patrzeć jak mu ep odleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Spiochy pobudka Jajcek, Ty to chyba na bezsenność cierpisz. Godziny postów: 00:41 , 02:46 , 07:14 Witam wszystkich. Podobno juz wiosna. Jajcek rzeczywiście chyba już przestał sypiać Muszę przed nim uciekać bo będzie kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kornelka jest starsza, jak Hubert był mały, to przychodziła i mówiła: musiu, Ubcio pi Hubcio śpi. To była słodycz. My nazywaliśmy ją Nelą, a on mówił do niej Tola A Twoje pociechy (a) w jakim wieku? Mam tylko jedną - Olę (Olgę) lat 9,5 Mamońku widzę że mamy córki w podobnym wieku To znaczy moja ma 9,5, a Twoja 5,9 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem ja zawsze tylko rzucam okiem oczywiście jak rekordowicze nie poszaleją za bardzo czasami naprawdę ciężko to wszystko przeczytać Wczoraj sie mocno przyłożyłam i chyba wyczerpałam limit na tydzień Rzeczywiście było widać, że się przyłożyłaś. Cytowałaś bardzo stare posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem, no i widzę, że Inżyniero dał czadu - ja wysiadam, nie gonię, bo jakbym to miała robić, to nikt w dzień by punkcika nie ustrzelił Oj Kasiu - ja nie przed Tobą uciekam. Szczerze się Jajcka przestraszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem ja zawsze tylko rzucam okiem oczywiście jak rekordowicze nie poszaleją za bardzo czasami naprawdę ciężko to wszystko przeczytać Wczoraj sie mocno przyłożyłam i chyba wyczerpałam limit na tydzień Rzeczywiście było widać, że się przyłożyłaś. Cytowałaś bardzo stare posty Momento - nie bardzo stare - nadrabiałam zaległości, a że od piątku mnie nie było, więc zebrało się tego z 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem, no i widzę, że Inżyniero dał czadu - ja wysiadam, nie gonię, bo jakbym to miała robić, to nikt w dzień by punkcika nie ustrzelił A poza tym Kasiu - kilkaj swoje. Klikaj swoje ze spokojem. Zauważ, że np. ja przez weekend palnąłem chiba tylko 5 punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem, no i widzę, że Inżyniero dał czadu - ja wysiadam, nie gonię, bo jakbym to miała robić, to nikt w dzień by punkcika nie ustrzelił Oj Kasiu - ja nie przed Tobą uciekam. Szczerze się Jajcka przestraszyłem Spoko, i tak juz nie mam szans, bo mi komputer nawala na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem ja zawsze tylko rzucam okiem oczywiście jak rekordowicze nie poszaleją za bardzo czasami naprawdę ciężko to wszystko przeczytać Wczoraj sie mocno przyłożyłam i chyba wyczerpałam limit na tydzień Rzeczywiście było widać, że się przyłożyłaś. Cytowałaś bardzo stare posty Momento - nie bardzo stare - nadrabiałam zaległości, a że od piątku mnie nie było, więc zebrało się tego z 3 dni Czyli były stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem, no i widzę, że Inżyniero dał czadu - ja wysiadam, nie gonię, bo jakbym to miała robić, to nikt w dzień by punkcika nie ustrzelił A poza tym Kasiu - kilkaj swoje. Klikaj swoje ze spokojem. Zauważ, że np. ja przez weekend palnąłem chiba tylko 5 punktów I tu jest Twoja przewaga, bo ja przez weekend nie klikam - to daje spore fory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 gratki Marcin!! a moje dziecko mnie wczoraj takim oto tekstem zastrzeliło... : Mama Ty się wypisz z tej pracy bo ja za Tobą tęsknię... normalnie mi sie oczy zaszkliły... Nie dziwię Ci się - to był fajny tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem ja zawsze tylko rzucam okiem oczywiście jak rekordowicze nie poszaleją za bardzo czasami naprawdę ciężko to wszystko przeczytać Wczoraj sie mocno przyłożyłam i chyba wyczerpałam limit na tydzień Rzeczywiście było widać, że się przyłożyłaś. Cytowałaś bardzo stare posty Momento - nie bardzo stare - nadrabiałam zaległości, a że od piątku mnie nie było, więc zebrało się tego z 3 dni Czyli były stare Dla mnie same newsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 witajcie Rekordziści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dzisiaj mam dzień dziecka, na zaległości rzucam jedynie okiem, no i widzę, że Inżyniero dał czadu - ja wysiadam, nie gonię, bo jakbym to miała robić, to nikt w dzień by punkcika nie ustrzelił A poza tym Kasiu - kilkaj swoje. Klikaj swoje ze spokojem. Zauważ, że np. ja przez weekend palnąłem chiba tylko 5 punktów I tu jest Twoja przewaga, bo ja przez weekend nie klikam - to daje spore fory We wcześniejszy weekend ustrzeliłem z 15, więc 5 to był zupełny relaks. I tak naprawdę to nie chcę już gonić ... tylko ten Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 witajcie Rekordziści Cześć Asiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 witajcie Rekordziści Witaj Joanno Wystawiam i żegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts