monka 21.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dzień dobry bardzo... Kasia chciałabym byc juz na twoim miejscu... a tak wszystko wskazuje na to że zaczniemy najszybciej w czerwcu 2007 Straszne jest takie czekanie, szczególnie, jeśli wszyscy naokoło się wprowadzają Kasiu no akurat Wy macie blizej jak dalej do przeprowadzki!!!!! Ale ciągle daleko, za daleko No i jak się przeprowadzimy, to wreszcie będziemy się starać o rodzeństwo dla Doroty - nie moge się doczekać, no i zegar biologiczny tyka to co ja mam powiedzieć o moim zegarze a dziecko mnie molestuje o rodzeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dzień dobry bardzo... Kasia chciałabym byc juz na twoim miejscu... a tak wszystko wskazuje na to że zaczniemy najszybciej w czerwcu 2007 Straszne jest takie czekanie, szczególnie, jeśli wszyscy naokoło się wprowadzają Kasiu no akurat Wy macie blizej jak dalej do przeprowadzki!!!!! Ale ciągle daleko, za daleko No i jak się przeprowadzimy, to wreszcie będziemy się starać o rodzeństwo dla Doroty - nie moge się doczekać, no i zegar biologiczny tyka No z tym zegarem, to teraz przesadzilas kochana!!!!!!!!!! Ja sobie liczę ile lat ja będę miała, jak młoda pójdzie do zerówki, skończy podstawówkę.... itd, liczby są okrutne ale to tylko liczby zapewniam cie że cały czas będziesz myślała ze nic się nie zmieniło i cały czas masz dwadzieścia parę lat i praktycznie po wieku Doroty będziesz się zastanawiała kiedy ten czas zleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 to co ja mam powiedzieć o moim zegarze a dziecko mnie molestuje o rodzeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dzień dobry bardzo... Kasia chciałabym byc juz na twoim miejscu... a tak wszystko wskazuje na to że zaczniemy najszybciej w czerwcu 2007 Straszne jest takie czekanie, szczególnie, jeśli wszyscy naokoło się wprowadzają Kasiu no akurat Wy macie blizej jak dalej do przeprowadzki!!!!! Ale ciągle daleko, za daleko No i jak się przeprowadzimy, to wreszcie będziemy się starać o rodzeństwo dla Doroty - nie moge się doczekać, no i zegar biologiczny tyka No z tym zegarem, to teraz przesadzilas kochana!!!!!!!!!! Ja sobie liczę ile lat ja będę miała, jak młoda pójdzie do zerówki, skończy podstawówkę.... itd, liczby są okrutne ale to tylko liczby zapewniam cie że cały czas będziesz myślała ze nic się nie zmieniło i cały czas masz dwadzieścia parę lat i praktycznie po wieku Doroty będziesz się zastanawiała kiedy ten czas zleciał Mam nadzieję, że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kasiu wpisałam swój pomysł do tamtego wątku o kuchni Dziękuję Qrcze, ciężka sprawa, niby banał, a spać nie daje też tam nabazgrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 będzie mogę cię zapewnić.. moje maja po 8 i 7 lata a ja się zastanawiam kiedy to zleciało... i jak ktos mi uswiadamia ile mam lat to wiecznie zdziwiona jestem no co ty ? przeciez dopiero 20 skończyłam ale faktcyznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Monka ja juz od dawna trzymam kciuki za sprzedaz dzialki.... mam nadzieje, ze w koncu sie uda No to na pewno się uda ja też cały czas czas trzymałam za ciebie i za pomyslnośc całej akcji jak napisałaś że się udało to cieszyłam sie jak głupia, naprawdę Widac, ze zbiorowe zaklinanie dziala, wiec z Twoja dzialka tez sie uda!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Kasiu wpisałam swój pomysł do tamtego wątku o kuchni Dziękuję Qrcze, ciężka sprawa, niby banał, a spać nie daje też tam nabazgrałem Dzięki, spieszę zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 będzie mogę cię zapewnić.. moje maja po 8 i 7 lata a ja się zastanawiam kiedy to zleciało... i jak ktos mi uswiadamia ile mam lat to wiecznie zdziwiona jestem no co ty ? przeciez dopiero 20 skończyłam ale faktcyznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dzień dobry bardzo... Kasia chciałabym byc juz na twoim miejscu... a tak wszystko wskazuje na to że zaczniemy najszybciej w czerwcu 2007 Straszne jest takie czekanie, szczególnie, jeśli wszyscy naokoło się wprowadzają Kasiu no akurat Wy macie blizej jak dalej do przeprowadzki!!!!! Ale ciągle daleko, za daleko No i jak się przeprowadzimy, to wreszcie będziemy się starać o rodzeństwo dla Doroty - nie moge się doczekać, no i zegar biologiczny tyka No z tym zegarem, to teraz przesadzilas kochana!!!!!!!!!! Ja sobie liczę ile lat ja będę miała, jak młoda pójdzie do zerówki, skończy podstawówkę.... itd, liczby są okrutne No wiesz!!!!!!! Ja tam bede wiecznie mloda!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 dzień dobry bardzo... Kasia chciałabym byc juz na twoim miejscu... a tak wszystko wskazuje na to że zaczniemy najszybciej w czerwcu 2007 Straszne jest takie czekanie, szczególnie, jeśli wszyscy naokoło się wprowadzają Kasiu no akurat Wy macie blizej jak dalej do przeprowadzki!!!!! Ale ciągle daleko, za daleko No i jak się przeprowadzimy, to wreszcie będziemy się starać o rodzeństwo dla Doroty - nie moge się doczekać, no i zegar biologiczny tyka No z tym zegarem, to teraz przesadzilas kochana!!!!!!!!!! Ja sobie liczę ile lat ja będę miała, jak młoda pójdzie do zerówki, skończy podstawówkę.... itd, liczby są okrutne No wiesz!!!!!!! Ja tam bede wiecznie mloda!!!!! I to jest dobre podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 witam wiosennie choć u nas snieg leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.03.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 i wiosny nie widac wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 KAsia dopisałam jeszcze cos w tym twoim wątku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 21.03.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 witam ja znowu jak po ogien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 kasztanka a czemu jak po ogień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Czesc Kasztanka!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.03.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 KAsia dopisałam jeszcze cos w tym twoim wątku.. Dzięki, lecę obadać PS: Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 21.03.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 cześć Wam leże chora w domunie mogę łykaćszyje mam jak łysi panowie w dresachi do wczoraj gorączkę 39 stopienków......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 cześć Wam leże chora w domu nie mogę łykać szyje mam jak łysi panowie w dresach i do wczoraj gorączkę 39 stopienków......... o rany współczuje.. http://emoty.blox.pl/resource/mis_roza.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts