tola 21.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Znowu sam zostałem. nie zostałeś cos Ci powiem...Andre... to 5 pierwszych liter mojego nazwiska Słucham, może odgadnę resztę literek? to nie jest trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Znowu sam zostałem. nie zostałeś cos Ci powiem...Andre... to 5 pierwszych liter mojego nazwiska Słucham, może odgadnę resztę literek? to nie jest trudne nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Znowu sam zostałem. nie zostałeś cos Ci powiem...Andre... to 5 pierwszych liter mojego nazwiska Słucham, może odgadnę resztę literek? to nie jest trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Znowu sam zostałem. nie zostałeś cos Ci powiem...Andre... to 5 pierwszych liter mojego nazwiska A gdy mówimy o zgadywankach to ja dzisiaj odgadłem jak nazywa się Kasia (żonka SławkaD). Piszę odgadłem, ale właściwie wystarczyło być wnikliwym obserwatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 hm....jaki uśmiechnięty Inżynier, miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Nudna ta robota, tu jest fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 Mam dla Was złą wiadomość. Otóż zbliża się koniec stronki. Żadne z Was nie zdobędzie punkta bo nie chcecie się rozstawać. Ja też nie mam ochoty na punkta, a nikogo więcej nie ma. Wygląda na to, że wkrótce wymienicie ostatnie zdania pożegnalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 Mam dla Was złą wiadomość. Otóż zbliża się koniec stronki. Żadne z Was nie zdobędzie punkta bo nie chcecie się rozstawać. Ja też nie mam ochoty na punkta, a nikogo więcej nie ma. Wygląda na to, że wkrótce wymienicie ostatnie zdania pożegnalne ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 bingo Też tak myślałem. To już wiem ale zachowam to dla siebie. Ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 bingo A ostatnia literka jest z czy może a. Stawiam na z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 Mam dla Was złą wiadomość. Otóż zbliża się koniec stronki. Żadne z Was nie zdobędzie punkta bo nie chcecie się rozstawać. Ja też nie mam ochoty na punkta, a nikogo więcej nie ma. Wygląda na to, że wkrótce wymienicie ostatnie zdania pożegnalne ja jestem Widzę, ale fajne małe literki co Verunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 bingo A ostatnia literka jest z czy może a. Stawiam na z ....lalalalala nie mogę się tak całkiem z tajemnicy obedrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 Mam dla Was złą wiadomość. Otóż zbliża się koniec stronki. Żadne z Was nie zdobędzie punkta bo nie chcecie się rozstawać. Ja też nie mam ochoty na punkta, a nikogo więcej nie ma. Wygląda na to, że wkrótce wymienicie ostatnie zdania pożegnalne ja jestem Widzę, ale fajne małe literki co Verunia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamoń, stuknij nową stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Tola, a ile literek trzeba dodać do Andre? 6 Mam dla Was złą wiadomość. Otóż zbliża się koniec stronki. Żadne z Was nie zdobędzie punkta bo nie chcecie się rozstawać. Ja też nie mam ochoty na punkta, a nikogo więcej nie ma. Wygląda na to, że wkrótce wymienicie ostatnie zdania pożegnalne ja jestem Widzę, ale fajne małe literki co Verunia? Masz problem z odczytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamoń, stuknij nową stronkę. never Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamoń, stuknij nową stronkę. never nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts