tola 21.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Verunia gatki ale dziś zamiast tkaniny dostaniesz wyspę http://www.liceoberchet.it/ricerche/geo5d_04/Oceania/immagini/figi.jpg wow, pewnie na Adratyku. To ja tam lecę Verunia, weź mnie ze sobą Jasne, weź tylko sprzęt do nurkowania wezmę, a kiedy wylot, zdążę się spakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 STRESZCZENIE Stronkę otworzył wiecie kto.Podziwialiśmy wschodzącą gwiazdę naszych seriali i odgadywaliśmy rebusy związane z nazwiskiem. Inżynier troszczy się o pieknie nam kwitnący związek, aby się nie rozpadł Bardzo mi się to streszczenie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Verunia gatki ale dziś zamiast tkaniny dostaniesz wyspę http://www.liceoberchet.it/ricerche/geo5d_04/Oceania/immagini/figi.jpg wow, pewnie na Adratyku. To ja tam lecę Verunia, weź mnie ze sobą A ja? Andre - spoko, Tola na pewno bez Ciebie nie poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Verunia gatki ale dziś zamiast tkaniny dostaniesz wyspę http://www.liceoberchet.it/ricerche/geo5d_04/Oceania/immagini/figi.jpg wow, pewnie na Adratyku. To ja tam lecę Verunia, weź mnie ze sobą A ja? Dojedziesz pociągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Verunia gatki ale dziś zamiast tkaniny dostaniesz wyspę http://www.liceoberchet.it/ricerche/geo5d_04/Oceania/immagini/figi.jpg wow, pewnie na Adratyku. To ja tam lecę Verunia, weź mnie ze sobą Jasne, weź tylko sprzęt do nurkowania wezmę, a kiedy wylot, zdążę się spakować? Tolu - domyślam się, że w wyszukiwarce wpisałaś "figi" i wyszło Tobie takie zdjęcie - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamuń, a co Ty śledczy jesteś? Verunia, jestem spakowana, nawet Ci walizy pomogę nieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Verunia gatki ale dziś zamiast tkaniny dostaniesz wyspę http://www.liceoberchet.it/ricerche/geo5d_04/Oceania/immagini/figi.jpg wow, pewnie na Adratyku. To ja tam lecę Verunia, weź mnie ze sobą A ja? Dojedziesz pociągiem Nawet rowerem za Tolą pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamuń, a co Ty śledczy jesteś? Verunia, jestem spakowana, nawet Ci walizy pomogę nieść No to wskakuj szybciutko na pokład, bo juz silniki włączone i nie zapomnij pomachać Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 O której odjeżdża najbliższy pociąg nad Adriatyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 O której odjeżdża najbliższy pociąg nad Adriatyk? http://www.pkp.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamuń, a co Ty śledczy jesteś? Verunia, jestem spakowana, nawet Ci walizy pomogę nieść No to wskakuj szybciutko na pokład, bo juz silniki włączone i nie zapomnij pomachać Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamuń, a co Ty śledczy jesteś? Verunia, jestem spakowana, nawet Ci walizy pomogę nieść No to wskakuj szybciutko na pokład, bo juz silniki włączone i nie zapomnij pomachać Andre Do zobaczenia na wyspie. Bezludnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.03.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamuń, a co Ty śledczy jesteś? Verunia, jestem spakowana, nawet Ci walizy pomogę nieść No to wskakuj szybciutko na pokład, bo juz silniki włączone i nie zapomnij pomachać Andre Piękne Panie i Przystojni Panowie - pozwolicie, że się pożegnam Dobrej nocy wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamuń, a co Ty śledczy jesteś? Verunia, jestem spakowana, nawet Ci walizy pomogę nieść No to wskakuj szybciutko na pokład, bo juz silniki włączone i nie zapomnij pomachać Andre Piękne Panie i Przystojni Panowie - pozwolicie, że się pożegnam Dobrej nocy wszystkim życzę Do zobaczenia, jak wrocimy to opowiemy jak było Pa , pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Cześć inżynier, kartkę Ci przyślemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamoń, a Ty dokąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamuń, a co Ty śledczy jesteś? Verunia, jestem spakowana, nawet Ci walizy pomogę nieść No to wskakuj szybciutko na pokład, bo juz silniki włączone i nie zapomnij pomachać Andre Piękne Panie i Przystojni Panowie - pozwolicie, że się pożegnam Dobrej nocy wszystkim życzę Do zobaczenia, jak wrocimy to opowiemy jak było Pa , pa, pa ...ale nie ze szczegółami, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.03.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Mamuń, a co Ty śledczy jesteś? Verunia, jestem spakowana, nawet Ci walizy pomogę nieść No to wskakuj szybciutko na pokład, bo juz silniki włączone i nie zapomnij pomachać Andre Piękne Panie i Przystojni Panowie - pozwolicie, że się pożegnam Dobrej nocy wszystkim życzę Do zobaczenia, jak wrocimy to opowiemy jak było Pa , pa, pa ...ale nie ze szczegółami, prawda? najwyżej na uszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.03.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Dziewczyny wsiadajcie bo odleci bez Was. Ja pędzę na pociąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.03.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 Verunia...odlatujemy ....do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts