fizyk 22.03.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witajta O widzę, że się narobiło w rankingach. Kurcze. Kiedy ja będe miał neta w domu, żeby móc zaczać na nowo walczyć o podium?? Ładną zimę mamy tej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witajta O widzę, że się narobiło w rankingach. Kurcze. Kiedy ja będe miał neta w domu, żeby móc zaczać na nowo walczyć o podium?? Ładną zimę mamy tej wiosny to nie jest wesołe , ja chcę wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ja też zimę mam o - potąd!!! ___ <--------- potąd <---- a to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ja też zimę mam o - potąd!!! ___ <--------- potąd <---- a to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 czesc... chwale sie mam do odebrania w starostwie pozwolenie na budowe... czeka na mnie od wczoraj lub od poniedzałku ale dopiero dziś zadzwoniłam. Biorąc pod uwage zę zawiozłam w poniedziałek 13 po południu to 5-6 dni roboczych to chyba szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 czesc... chwale sie mam do odebrania w starostwie pozwolenie na budowe... czeka na mnie od wczoraj lub od poniedzałku ale dopiero dziś zadzwoniłam. Biorąc pod uwage zę zawiozłam w poniedziałek 13 po południu to 5-6 dni roboczych to chyba szybko? nawet bardzo , tak więc gratulacje i kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.03.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 MArcel czerwiec 2007 ale pozowolenie musiłam miec teraz bo elektryka żadała... prąd dadza na wiosne 2007 a mam wysoki poziom wód gruntowych wiec na wiosne nie moge zacząc bo mi wykopy pozalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trini - ja zimy do wczoraj miałem potąd co ty. Ale dzisiaj mam już potamtąd (sporo wyżej niż potąd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trini - ja zimy do wczoraj miałem potąd co ty. Ale dzisiaj mam już potamtąd (sporo wyżej niż potąd) a ja jeszcze muszę się przez lody przedzierać do pracy zbieram się kchani, czas na mnie, a nie mam siły zupełnie w domu mam kasę chorych Łukasz chory, Paulina chora (3 zapalenia - obustronne uszu, nosogardzieli i oskrzeli) Pięknie co? Mnie też coś rozkłada... no piękny jest ten świat!!! uciekam, pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trini - ja zimy do wczoraj miałem potąd co ty. Ale dzisiaj mam już potamtąd (sporo wyżej niż potąd) a nie możnaby tak bardziej obrazowo tego pokazać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trini - ja zimy do wczoraj miałem potąd co ty. Ale dzisiaj mam już potamtąd (sporo wyżej niż potąd) a ja jeszcze muszę się przez lody przedzierać do pracy zbieram się kchani, czas na mnie, a nie mam siły zupełnie w domu mam kasę chorych Łukasz chory, Paulina chora (3 zapalenia - obustronne uszu, nosogardzieli i oskrzeli) Pięknie co? Mnie też coś rozkłada... no piękny jest ten świat!!! uciekam, pa... Trini współczuje i zdrówka zycze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trini - ja zimy do wczoraj miałem potąd co ty. Ale dzisiaj mam już potamtąd (sporo wyżej niż potąd) a ja jeszcze muszę się przez lody przedzierać do pracy zbieram się kchani, czas na mnie, a nie mam siły zupełnie w domu mam kasę chorych Łukasz chory, Paulina chora (3 zapalenia - obustronne uszu, nosogardzieli i oskrzeli) Pięknie co? Mnie też coś rozkłada... no piękny jest ten świat!!! uciekam, pa... TRini ....dużo sił Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trochę mnie nie było i co?... No tak, to było do przewidzenia Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 154 2. SławekD-żonka - 148 3. Jajcek - 130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ja również Trini zdrówka życzę trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trini - ja zimy do wczoraj miałem potąd co ty. Ale dzisiaj mam już potamtąd (sporo wyżej niż potąd) a ja jeszcze muszę się przez lody przedzierać do pracy zbieram się kchani, czas na mnie, a nie mam siły zupełnie w domu mam kasę chorych Łukasz chory, Paulina chora (3 zapalenia - obustronne uszu, nosogardzieli i oskrzeli) Pięknie co? Mnie też coś rozkłada... no piękny jest ten świat!!! uciekam, pa... Bidula 3majta się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trini - ja zimy do wczoraj miałem potąd co ty. Ale dzisiaj mam już potamtąd (sporo wyżej niż potąd) a nie możnaby tak bardziej obrazowo tego pokazać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trochę mnie nie było i co?... No tak, to było do przewidzenia Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 154 2. SławekD-żonka - 148 3. Jajcek - 130 O prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trochę mnie nie było i co?... No tak, to było do przewidzenia Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 154 2. SławekD-żonka - 148 3. Jajcek - 130 O prezes Na chwilę tylko wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trochę mnie nie było i co?... No tak, to było do przewidzenia Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 154 2. SławekD-żonka - 148 3. Jajcek - 130 O prezes Na chwilę tylko wpadłem Aaaaaa Juz myślałam, że Cię wsysło jak się za wiosną wypuściłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Trochę mnie nie było i co?... No tak, to było do przewidzenia Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 154 2. SławekD-żonka - 148 3. Jajcek - 130 O prezes Na chwilę tylko wpadłem Aaaaaa Juz myślałam, że Cię wsysło jak się za wiosną wypuściłeś Wsysnąć mnie chciało wczoraj jak na podwórku chciałem śnieg odgraniać. TTakie mokre błoto jest pod spodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts