Majka 22.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jestem po restarcie znowu Powiedz, żeby zgruzował Ci system i od nowa zainstalował. Nie wgrywał poprawek, łatek upgrade'ów tylko od nowa wgrał system. Będzie się bronił, ale bądź twarda i nie puść go dopóki nie wgrać Ci windowsów od nowa... Albo przed jego wizytą sformuatuj sobie komputer. Wtedy bedzie musiał Ci od nowa wgrać windows. Tylko wczesniej zgraj swoje dokumenty na dyskietkę lub cd... to dobra rada. Mozesz sformatować jeden dysk, a dokumenty przenieść na drugi. Jest to trochę roboty, Windę ma legalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Komu gatki? To zamiast gatek dla siebie i Was wszystkich: Dobre, dobre!!! I jakie fachowe kopnięcie... Kze, wiesz, że ja do tej pory miałam tu śliczne kwiatki i nie mogłam zrozumiec o co chodzi tym kopnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Komu gatki? To zamiast gatek dla siebie i Was wszystkich: Dobre, dobre!!! I jakie fachowe kopnięcie... Kze, wiesz, że ja do tej pory miałam tu śliczne kwiatki i nie mogłam zrozumiec o co chodzi tym kopnięciem Przecież sama wkleiłaś te zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.03.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ostatnio strasznie jestem zarobiony... A w dodatku zbliża się sezon budowlany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ostatnio strasznie jestem zarobiony... A w dodatku zbliża się sezon budowlany... na tą myśl chyba wszyscy się cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Komu gatki? To zamiast gatek dla siebie i Was wszystkich: Dobre, dobre!!! I jakie fachowe kopnięcie... Kze, wiesz, że ja do tej pory miałam tu śliczne kwiatki i nie mogłam zrozumiec o co chodzi tym kopnięciem ładne mi to kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jestem po restarcie znowu Powiedz, żeby zgruzował Ci system i od nowa zainstalował. Nie wgrywał poprawek, łatek upgrade'ów tylko od nowa wgrał system. Będzie się bronił, ale bądź twarda i nie puść go dopóki nie wgrać Ci windowsów od nowa... Albo przed jego wizytą sformuatuj sobie komputer. Wtedy bedzie musiał Ci od nowa wgrać windows. Tylko wczesniej zgraj swoje dokumenty na dyskietkę lub cd... to dobra rada. Mozesz sformatować jeden dysk, a dokumenty przenieść na drugi. Jest to trochę roboty, Windę ma legalną? Wszystko legalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Kasia znowu komputer restartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Komu gatki? To zamiast gatek dla siebie i Was wszystkich: Dobre, dobre!!! I jakie fachowe kopnięcie... Kze, wiesz, że ja do tej pory miałam tu śliczne kwiatki i nie mogłam zrozumiec o co chodzi tym kopnięciem Przecież sama wkleiłaś te zdjęcia... No pewno, że sama, tylko jak je wklejałam, to były to jeszcze kwiatki zobacz sobie na własciwości tego kopnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 mam nadzieję, że jutro rozpoczynamy biegi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Kasia znowu komputer restartujesz Już po - znowu, straciłam rachubę ile to już razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 mam nadzieję, że jutro rozpoczynamy biegi .... Jakie biegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 witam rekordzistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.03.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ostatnio strasznie jestem zarobiony... A w dodatku zbliża się sezon budowlany... na tą myśl chyba wszyscy się cieszymy Że jestem zarobiony??? No to ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 mam nadzieję, że jutro rozpoczynamy biegi .... Jakie biegi szybkie , szybkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 witam rekordzistów Cześć! Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 witam rekordzistów Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.03.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Komu gatki? Gratki, gratki!! Nawet nie zauwazyłem, że strona padła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 mam nadzieję, że jutro rozpoczynamy biegi .... Jakie biegi szybkie , szybkie http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/a055.gif http://www.cosgan.de/images/midi/sportlich/d055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Komu gatki? Gratki, gratki!! Nawet nie zauwazyłem, że strona padła... Krzysztof POBUDKA, jak nie zauważyłeś to to, to co Komu gatki? Gratki, gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts