inż. Mamoń 22.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 jezzzu zapomniałam zdjąć folię... ta folia bardzo mnie intryguje, może jakieś zdjęcie? Marcel - a widziałeś zdjęcie Żaby z ćmikiem? Mogę podesłać na priva Mamoń!!!!!! Żabciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Tola, chodź do nas. Tola została na wyspie, poznała przystojnego Chorwata. Ja tam wolę was Napewno wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Gatki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 RW bez dziewczyn jest do... nieciekawe. Zgadzam się, do .... du.py?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 kiedy zegarki trzeba przestawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 kiedy zegarki trzeba przestawiać? z soboty na niedzielę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jajceeek???? jakie dziś były numery w duzym?? nie wiem juz wiem bo nie przegapiłam dopiero co były ale nie wybierałam ich podczas weny - wieczorem... tylko od razu na miejscu w kolekturze... i tylko dwójka... no czyli lipa - wiecej nie gram :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 krócej śpimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 RW bez dziewczyn jest do... nieciekawe. Zgadzam się, do .... du.py?????? Chyba można już pisać normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 22.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jajceeek???? jakie dziś były numery w duzym?? nie wiem juz wiem bo nie przegapiłam dopiero co były ale nie wybierałam ich podczas weny - wieczorem... tylko od razu na miejscu w kolekturze... i tylko dwójka... no czyli lipa - wiecej nie gram :/ nie łam się, daj szczęściu szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Tola, chodź do nas. Tola została na wyspie, poznała przystojnego Chorwata. Ja tam wolę was ...przystojny to był, ale w dziwnym języku do mnie rozmawiał więc też wróciłam Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jajceeek???? jakie dziś były numery w duzym?? nie wiem juz wiem bo nie przegapiłam dopiero co były ale nie wybierałam ich podczas weny - wieczorem... tylko od razu na miejscu w kolekturze... i tylko dwójka... no czyli lipa - wiecej nie gram :/ podaj mi numerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jajceeek???? jakie dziś były numery w duzym?? nie wiem juz wiem bo nie przegapiłam dopiero co były ale nie wybierałam ich podczas weny - wieczorem... tylko od razu na miejscu w kolekturze... i tylko dwójka... no czyli lipa - wiecej nie gram :/ nie łam się, daj szczęściu szansę spoko Marcel ale wiesz... ostatnio chyba za duzo szczęścia wykorzystałam... Zapytaj Mamonia i Jajcka, oni moje szczęście na bierząco śledzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Tola, chodź do nas. Tola została na wyspie, poznała przystojnego Chorwata. Ja tam wolę was ...przystojny to był, ale w dziwnym języku do mnie rozmawiał więc też wróciłam Dobry wieczór O już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Tola, chodź do nas. caaaały Andre....wystarczyło, że na chwilkę odeszłam..... Znikacie gdzieś, a ja biedny sam z chłopami muszę siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 22.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jajceeek???? jakie dziś były numery w duzym?? nie wiem juz wiem bo nie przegapiłam dopiero co były ale nie wybierałam ich podczas weny - wieczorem... tylko od razu na miejscu w kolekturze... i tylko dwójka... no czyli lipa - wiecej nie gram :/ podaj mi numerki 9 34 7 22 1 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Tola, chodź do nas. Tola została na wyspie, poznała przystojnego Chorwata. Ja tam wolę was ...przystojny to był, ale w dziwnym języku do mnie rozmawiał więc też wróciłam Dobry wieczór Cześć Tola Fajnie, ze jesteś. Ja chociaż po ludzku gadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 22.03.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Jajceeek???? jakie dziś były numery w duzym?? nie wiem juz wiem bo nie przegapiłam dopiero co były ale nie wybierałam ich podczas weny - wieczorem... tylko od razu na miejscu w kolekturze... i tylko dwójka... no czyli lipa - wiecej nie gram :/ podaj mi numerki 9 34 7 22 1 32 do chrzanu z taki cyframi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 streszczenie Zaczął Jajcek, który bez RW wytrzymał aż 36 godzin. W końcu był na takim głodzie, że stronkę musiał ustrzelić. Żaba przystawiała Andre do piersi. Olka próbowała jakieś sztuczki z podwójnymi postami. Jajcek jest podglądaczem. Andre woli obie piersi na zmianę. Verunia maluje, a Ew-ka ogląda. Trini przegapiła numery, a Marcel zakończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.03.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 wracam do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts