SławekD-żonka 23.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Bry dzień W Poznaniu śliczne słoneczko i skrobanka na aucie Ze wstydem muszę przyznać,że się cieszę jak w nocy lekko przymrozi bo się nie zapadam w moim błocie przed domem i na całej ulicy. Mogłoby tak jednej nocy być 40 stopni to by wszystko odparowało i wyschło, słuchał ktoś prognozy pogody i czy jest taka szansa? No blotko rzecxzywiscie masz ladne na podworku I tu przydaje się średnio wypielęgnowane zielsko - my się nie zapadamy po kostki a tylko podeszfa sie moczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.03.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Olunia ladne drzwi to mrugnięcie oznacza małą dygresję, a nie,że tak naprawdę to Ci się nie podobają? podobaja podobaja ufff to całe szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.03.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Bry dzień W Poznaniu śliczne słoneczko i skrobanka na aucie Ze wstydem muszę przyznać,że się cieszę jak w nocy lekko przymrozi bo się nie zapadam w moim błocie przed domem i na całej ulicy. Mogłoby tak jednej nocy być 40 stopni to by wszystko odparowało i wyschło, słuchał ktoś prognozy pogody i czy jest taka szansa? No blotko rzecxzywiscie masz ladne na podworku I tu przydaje się średnio wypielęgnowane zielsko - my się nie zapadamy po kostki a tylko podeszfa sie moczy U nas nie zdążyło jeszcze nic wyrosnąć. Równaliśmy teren, przerzucaliśmy ziemię itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Bry dzień W Poznaniu śliczne słoneczko i skrobanka na aucie Ze wstydem muszę przyznać,że się cieszę jak w nocy lekko przymrozi bo się nie zapadam w moim błocie przed domem i na całej ulicy. Mogłoby tak jednej nocy być 40 stopni to by wszystko odparowało i wyschło, słuchał ktoś prognozy pogody i czy jest taka szansa? Ja pogody już nie słucham - obraziłam się za to swieci piekne sloneczko....a na mimusie 2.......na wiosne przyjdzie sie naprawde obrazic.... chociaz u mnie tulipanki wylazły juz z ziemi i szafirki i inne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Bry dzień W Poznaniu śliczne słoneczko i skrobanka na aucie Ze wstydem muszę przyznać,że się cieszę jak w nocy lekko przymrozi bo się nie zapadam w moim błocie przed domem i na całej ulicy. Mogłoby tak jednej nocy być 40 stopni to by wszystko odparowało i wyschło, słuchał ktoś prognozy pogody i czy jest taka szansa? No blotko rzecxzywiscie masz ladne na podworku I tu przydaje się średnio wypielęgnowane zielsko - my się nie zapadamy po kostki a tylko podeszfa sie moczy U nas nie zdążyło jeszcze nic wyrosnąć. Równaliśmy teren, przerzucaliśmy ziemię itp. U nas to długoletnia hodowla ale jak zaczniemy kopać pod gaz i POSia to wtedy dopiero będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 MAM! mam pozwolenie na budowe oraz opieczętowany dziennik budowy!!!! jedyne co mi zostało do zrobienia to złożenie zgłoszenia o ropzoczęciu robót na 7 dni przed ich rozpoczęciem... to wszystko... to zgłosze jak już bede zaczynać ale ten niemały papierek zwany pozwoleniem i to tomisko zwane dziennikiem budowy cieszą jak nic... a data na pozwoleneiu jednoznacznie wskazuje że mogłam je odebrać już w piatek ( wniosek składałam w pon ) Gratulacje Miałam Ci wczoraj napisać, że u Ciebie cała papierologia przebiega wyjątkowo szybko - tylko zazdrościć cześć a dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Bry dzień W Poznaniu śliczne słoneczko i skrobanka na aucie Ze wstydem muszę przyznać,że się cieszę jak w nocy lekko przymrozi bo się nie zapadam w moim błocie przed domem i na całej ulicy. Mogłoby tak jednej nocy być 40 stopni to by wszystko odparowało i wyschło, słuchał ktoś prognozy pogody i czy jest taka szansa? Ja pogody już nie słucham - obraziłam się za to swieci piekne sloneczko....a na mimusie 2.......na wiosne przyjdzie sie naprawde obrazic.... chociaz u mnie tulipanki wylazły juz z ziemi i szafirki i inne.... My a raczej mama nie uruchomiła jeszcze wyjścia na ogródek więc nie wiemy co w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Bry dzień W Poznaniu śliczne słoneczko i skrobanka na aucie Ze wstydem muszę przyznać,że się cieszę jak w nocy lekko przymrozi bo się nie zapadam w moim błocie przed domem i na całej ulicy. Mogłoby tak jednej nocy być 40 stopni to by wszystko odparowało i wyschło, słuchał ktoś prognozy pogody i czy jest taka szansa? Ja pogody już nie słucham - obraziłam się za to swieci piekne sloneczko....a na mimusie 2.......na wiosne przyjdzie sie naprawde obrazic.... chociaz u mnie tulipanki wylazły juz z ziemi i szafirki i inne.... My a raczej mama nie uruchomiła jeszcze wyjścia na ogródek więc nie wiemy co w trawie piszczy piszczy piszczy....snieg stopnial i widac co juz wylazło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Za chwilę mnie wywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Za chwilę mnie wywali Chyba musissz bardziej sie zaprzyjaznic z firmowym informatykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Za chwilę mnie wywali Chyba musissz bardziej sie zaprzyjaznic z firmowym informatykiem Chyba mamy dobre układy, bo znamy się długie lata, jak się poznaliśmy to tu nie pracowałam, ba, wtedy jeszcze nigdzie nie pracowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ale za to na pocieszkę mam wreszcie płot A raczej zdjęcia płotu w którym się zakochałam, muszę je tylko gdzieś wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 No to pochwal sie tym plotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Trochę to potrwa, bo muszę zgrać zdjęcia z aparatu, a w tym celu muszę od szefa kabelek wydębić dalej muszę zrobić wstepną selekcję..... Ale ochwalę sie na pewno, bo jest na prawdę śliczny Chyba, że wtedy przeżyłam chwilowe zauroczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Trochę to potrwa, bo muszę zgrać zdjęcia z aparatu, a w tym celu muszę od szefa kabelek wydębić dalej muszę zrobić wstepną selekcję..... Ale ochwalę sie na pewno, bo jest na prawdę śliczny Chyba, że wtedy przeżyłam chwilowe zauroczenie Jak znam zycie to pewnie kuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Trochę to potrwa, bo muszę zgrać zdjęcia z aparatu, a w tym celu muszę od szefa kabelek wydębić dalej muszę zrobić wstepną selekcję..... Ale ochwalę sie na pewno, bo jest na prawdę śliczny Chyba, że wtedy przeżyłam chwilowe zauroczenie Jak znam zycie to pewnie kuty Dobrze znasz życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Trochę to potrwa, bo muszę zgrać zdjęcia z aparatu, a w tym celu muszę od szefa kabelek wydębić dalej muszę zrobić wstepną selekcję..... Ale ochwalę sie na pewno, bo jest na prawdę śliczny Chyba, że wtedy przeżyłam chwilowe zauroczenie Jak znam zycie to pewnie kuty Dobrze znasz życie sie przezyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Trochę to potrwa, bo muszę zgrać zdjęcia z aparatu, a w tym celu muszę od szefa kabelek wydębić dalej muszę zrobić wstepną selekcję..... Ale ochwalę sie na pewno, bo jest na prawdę śliczny Chyba, że wtedy przeżyłam chwilowe zauroczenie Jak znam zycie to pewnie kuty Dobrze znasz życie sie przezyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Jeszcze mnie nie wywaliło, to może dam radę pokazać zdjęcia przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Trochę to potrwa, bo muszę zgrać zdjęcia z aparatu, a w tym celu muszę od szefa kabelek wydębić dalej muszę zrobić wstepną selekcję..... Ale ochwalę sie na pewno, bo jest na prawdę śliczny Chyba, że wtedy przeżyłam chwilowe zauroczenie Jak znam zycie to pewnie kuty Dobrze znasz życie sie przezyło luzik zaraz w albumie zamieszcze swoj przyszly płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts