Ew-ka 23.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładny cześć sylwia szukałaś mnie wczoraj w kk , a ja w ogrodach przebywałam wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Hejka rozmawiamy o ogrodzeniach? witam rekordzistów słońce świeci cudnie ....krokusy wylazły w trawie , a rano było -8st Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.03.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładne takie kuteale my na takie nie mieliśmy kasywięc mamy takie http://www.eg322owiak.photosite.com/~photos/tn/106_348.ts1126213496000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ooo...widzę ,że poważne tematy ogrodzeniowe ..... ważne decyzje do podjęcia przy kawusi http://images2.fotosik.pl/17/exs04rs79uuadpk2.jpg zapraszam o kawusia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładne takie kute ale my na takie nie mieliśmy kasy więc mamy takie http://www.eg322owiak.photosite.com/~photos/tn/106_348.ts1126213496000.jpg bardzo ładny tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 u mnie ogrodzenie z siatki zgrzewanej -zielonej ......a to dlatego ,ze droga nie uregulowana i tak do końca nie mamy pewności ,że za parę lat nie trzeba będzie sią przesunąć z ogrodzeniem ..... a podobają mi sie najzwyklejsze sztachety drewniane przy których kwitną malwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładne takie kute ale my na takie nie mieliśmy kasy więc mamy takie Takie tez mi się podobają ale Sławkowi średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 u mnie ogrodzenie z siatki zgrzewanej -zielonej ......a to dlatego ,ze droga nie uregulowana i tak do końca nie mamy pewności ,że za parę lat nie trzeba będzie sią przesunąć z ogrodzeniem ..... a podobają mi sie najzwyklejsze sztachety drewniane przy których kwitną malwy U nas szczęśliwie droga uregulowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładne takie kute ale my na takie nie mieliśmy kasy więc mamy takie Takie tez mi się podobają ale Sławkowi średnio I wcale mu sie nie dziwie bo to pewnie on bedzie musial dbac o plot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładne takie kute ale my na takie nie mieliśmy kasy więc mamy takie Takie tez mi się podobają ale Sławkowi średnio I wcale mu sie nie dziwie bo to pewnie on bedzie musial dbac o plot Mam nadzieję Ale prawda jest taka, że być może będziemy mieli możliwość ocynkować porządnie ten płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładne takie kute ale my na takie nie mieliśmy kasy więc mamy takie Takie tez mi się podobają ale Sławkowi średnio I wcale mu sie nie dziwie bo to pewnie on bedzie musial dbac o plot z tego własnie powodu mamy kuty ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witam maniaków klikania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładne takie kute ale my na takie nie mieliśmy kasy więc mamy takie Takie tez mi się podobają ale Sławkowi średnio I wcale mu sie nie dziwie bo to pewnie on bedzie musial dbac o plot z tego własnie powodu mamy kuty ..... bo to jest argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witam maniaków klikania.. cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witam maniaków klikania.. Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Widzę, że dziś temat płotów jest na tapecie... Ja ma wjazd w rogu działki i z ulica ma styczność na obszarze 7,5m (z pozostałych stron mam sąsiadów), więc za dużo tego płotu nie bede miał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.03.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ładne takie kute ale my na takie nie mieliśmy kasy więc mamy takie Takie tez mi się podobają ale Sławkowi średnio I wcale mu sie nie dziwie bo to pewnie on bedzie musial dbac o plot z tego własnie powodu mamy kuty ..... my tez kiedyś będziemy mieć a tak serio, to te sztachetki tak są zamontowane, że nie ma problemu, żeby potem zastąpić je kutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Widzę, że dziś temat płotów jest na tapecie... Ja ma wjazd w rogu działki i z ulica ma styczność na obszarze 7,5m (z pozostałych stron mam sąsiadów), więc za dużo tego płotu nie bede miał.. Dobrze masz, u nas bedzie pod 20m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.03.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Widzę, że dziś temat płotów jest na tapecie... Ja ma wjazd w rogu działki i z ulica ma styczność na obszarze 7,5m (z pozostałych stron mam sąsiadów), więc za dużo tego płotu nie bede miał.. nooo to faktycznie spora oszczedność, bo u nas np. tego płotu od frontu to jest 33 m. i troszkę kaski nawet na taki drewniany poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Widzę, że dziś temat płotów jest na tapecie... Ja ma wjazd w rogu działki i z ulica ma styczność na obszarze 7,5m (z pozostałych stron mam sąsiadów), więc za dużo tego płotu nie bede miał.. Dobrze masz, u nas bedzie pod 20m No to troszke Was to bedzie kosztować... Ale za to ja nie mam szansy wykazać się i zrobić sobie kawałka ładnego płotu.. Ale jest też inny plus: nie mam co w zimie odśnieżać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts