Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u mnie ogrodzenie z siatki zgrzewanej -zielonej ......a to dlatego ,ze droga nie uregulowana i tak do końca nie mamy pewności ,że za parę lat nie trzeba będzie sią przesunąć z ogrodzeniem ..... :(

a podobają mi sie najzwyklejsze sztachety drewniane przy których kwitną malwy :D

u mnie ogrodzenie z siatki zgrzewanej -zielonej ......a to dlatego ,ze droga nie uregulowana i tak do końca nie mamy pewności ,że za parę lat nie trzeba będzie sią przesunąć z ogrodzeniem ..... :(

a podobają mi sie najzwyklejsze sztachety drewniane przy których kwitną malwy :D

U nas szczęśliwie droga uregulowana 8)

ładne takie kute

ale my na takie nie mieliśmy kasy

więc mamy takie

Takie tez mi się podobają 8) ale Sławkowi średnio :roll:

I wcale mu sie nie dziwie bo to pewnie on bedzie musial dbac o plot :wink:

Mam nadzieję 8)

Ale prawda jest taka, że być może będziemy mieli możliwość ocynkować porządnie ten płot 8)

ładne takie kute

ale my na takie nie mieliśmy kasy

więc mamy takie

Takie tez mi się podobają 8) ale Sławkowi średnio :roll:

I wcale mu sie nie dziwie bo to pewnie on bedzie musial dbac o plot :wink:

z tego własnie powodu :oops: mamy kuty ..... :)

my tez kiedyś będziemy mieć :wink:

a tak serio, to te sztachetki tak są zamontowane, że nie ma problemu, żeby potem zastąpić je kutym

Widzę, że dziś temat płotów jest na tapecie... 8)

Ja ma wjazd w rogu działki i z ulica ma styczność na obszarze 7,5m (z pozostałych stron mam sąsiadów), więc za dużo tego płotu nie bede miał.. :lol:

nooo to faktycznie spora oszczedność, bo u nas np. tego płotu od frontu to jest 33 m. :roll: i troszkę kaski nawet na taki drewniany poszło

Widzę, że dziś temat płotów jest na tapecie... 8)

Ja ma wjazd w rogu działki i z ulica ma styczność na obszarze 7,5m (z pozostałych stron mam sąsiadów), więc za dużo tego płotu nie bede miał.. :lol:

Dobrze masz, u nas bedzie pod 20m :o :(

No to troszke Was to bedzie kosztować... Ale za to ja nie mam szansy wykazać się i zrobić sobie kawałka ładnego płotu.. Ale jest też inny plus: nie mam co w zimie odśnieżać... :lol: :wink: