SławekD-żonka 23.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Widzę, że dziś temat płotów jest na tapecie... Ja ma wjazd w rogu działki i z ulica ma styczność na obszarze 7,5m (z pozostałych stron mam sąsiadów), więc za dużo tego płotu nie bede miał.. Dobrze masz, u nas bedzie pod 20m No to troszke Was to bedzie kosztować... Ale za to ja nie mam szansy wykazać się i zrobić sobie kawałka ładnego płotu.. Ale jest też inny plus: nie mam co w zimie odśnieżać... Szczególnie jeśli będą takie zimy jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Widzę, że dziś temat płotów jest na tapecie... Ja ma wjazd w rogu działki i z ulica ma styczność na obszarze 7,5m (z pozostałych stron mam sąsiadów), więc za dużo tego płotu nie bede miał.. Dobrze masz, u nas bedzie pod 20m No to troszke Was to bedzie kosztować... Ale za to ja nie mam szansy wykazać się i zrobić sobie kawałka ładnego płotu.. Ale jest też inny plus: nie mam co w zimie odśnieżać... to juz bym przebolal to ze sie wykazac nie mozna, grunt ze nie ma co odsniezac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dzieńdoberek Zimno, zimno, ale słonecznie. Mówicie, że Wam coś wyłazi....w ogródkach U nas nadal 30 cm. śniegu na wszystkim zalega, więc nawet przebiśniegi nie są w stanie się przebić. ....co to będzie, krokusy zakwitną w czerwcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Witaj Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dzieńdoberek Zimno, zimno, ale słonecznie. Mówicie, że Wam coś wyłazi....w ogródkach U nas nadal 30 cm. śniegu na wszystkim zalega, więc nawet przebiśniegi nie są w stanie się przebić. ....co to będzie, krokusy zakwitną w czerwcu? Cześć Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Hej Jacuś A z płotem to też nie łatwo mam. Działka 32x26, rogowa, płotu dużo i chodnika do odsnieżania też. Zwłaszcza, że od jesieni ten chodnik już jest ułożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Cześć Kasiu ale Cię wzięlo z tym płotem, ładny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.03.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 witajcie. a u nas jeszcze sporo sniegu, więc nie wiem, czy krokusy przezyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Hej Jacuś A z płotem to też nie łatwo mam. Działka 32x26, rogowa, płotu dużo i chodnika do odsnieżania też. Zwłaszcza, że od jesieni ten chodnik już jest ułożony. To ze płotu dużo to mozna ladnie sie wykazac, ale ten chodnik ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.03.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dzieńdoberek Zimno, zimno, ale słonecznie. Mówicie, że Wam coś wyłazi....w ogródkach U nas nadal 30 cm. śniegu na wszystkim zalega, więc nawet przebiśniegi nie są w stanie się przebić. ....co to będzie, krokusy zakwitną w czerwcu? u nas już prawie wiosna, śnieg w zasadzie stopniał, słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 23.03.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 a u meni chodnika nie ma wcale jedynie tyle iel sama cofne ogrodzenie od drogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Cześć Kasiu ale Cię wzięlo z tym płotem, ładny jest. Wzięło wzięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 witajcie. a u nas jeszcze sporo sniegu, więc nie wiem, czy krokusy przezyły Cześć Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 a u meni chodnika nie ma wcale jedynie tyle iel sama cofne ogrodzenie od drogi.. U nas też nie ma chodnika - na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 a u meni chodnika nie ma wcale jedynie tyle iel sama cofne ogrodzenie od drogi.. U nas też nie ma chodnika - na razie u nas też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Mam do Was prośbę, spójrzcie na te zdjęcia i powiedzcie co myślicie o takiej łazience http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Mam do Was prośbę, spójrzcie na te zdjęcia i powiedzcie co myślicie o takiej łazience [img]http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/a.jpg[/img] Fajowa a moja taka doliniarsko zwykła jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Płytka ma kolor beżowy z odcieniem morelowym, ta ciemna jest w kolorze gorzkiej czekolady, małe kosteczki mają różne wybarwienia w kolorach brązu http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/az2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Płytka ma kolor beżowy z odcieniem morelowym, ta ciemna jest w kolorze gorzkiej czekolady, małe kosteczki mają różne wybarwienia w kolorach brązu Smakowite te odcienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu, co najważniejsze, ta płytka jest w dość dobrej cenie 48zł za m2 Ta ciemna jest droga, ale to tylko akcent w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts