Gość 23.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ups Markus wspolczuje!!!!!!!!!! To istna paranoja!!!!!!!!! U nas tez oczekiwanie na koniec kwietnia nerwowe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Markus Mnie też by szlag trafił. Nie mozna nic zrobić.? W. Brytania nie podchodzi pod umowy o podwójnym opodatkowaniu? Właśnie wchodzi, tyle że w tą niekorzystną, czyli bez proporcjonalnego odliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% o kurcze, jaka utalentowana jesteś ja żadnych takich nie robię, nie umiem a na razie na profffesional nie ma kaski To jest z Kitchen Draw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% OO! Teraz widzę tą kuchnę.. Fajna. jeszcze jakbyś miała legendę, czyli co oznaczaja poszczególne nr składników wyposażenia... Ale masz wymagania, popracuję nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 I z zawartością lodówki tą legendę do kuchni poproszę Pozdrówka dla wszystkich Cześć Markus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% Siem zgubilam....... mam nadzieje, ze to przez bol glowy, a nie przez brak wyobrazni Na pewno przez głowę - taki ból wiele tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Sie ma Markus!!! Co słychac? Nie najlepiej. Właśnie padliśmy ofiarami zmiany interpretacji "Umowy o unikaniu podwójnego opodatkowania". Ponieważ byliśmy z żoną na tyle głupi że zdecydowaliśmy się na trzy lata życia na dwie ojczyzny, żeby uczciwą pracą zbudować dom, to w nagrodę musimy oddać do końca kwietnia 36.000 zł. Odechciewa mi się mojej "Ojczyzny" Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Sie ma Markus!!! Co słychac? Nie najlepiej. Właśnie padliśmy ofiarami zmiany interpretacji "Umowy o unikaniu podwójnego opodatkowania". Ponieważ byliśmy z żoną na tyle głupi że zdecydowaliśmy się na trzy lata życia na dwie ojczyzny, żeby uczciwą pracą zbudować dom, to w nagrodę musimy oddać do końca kwietnia 36.000 zł. Odechciewa mi się mojej "Ojczyzny" Ale przegiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Mam do Was prośbę, spójrzcie na te zdjęcia i powiedzcie co myślicie o takiej łazience [img]http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/a.jpg[/img] widzę nawet miejsce na .......sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 I z zawartością lodówki tą legendę do kuchni poproszę Pozdrówka dla wszystkich Cześć Markus Cześć Kasia. Mam nadzieję że do następnych śniegów już się wprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% OO! Teraz widzę tą kuchnę.. Fajna. jeszcze jakbyś miała legendę, czyli co oznaczaja poszczególne nr składników wyposażenia... Ale masz wymagania, popracuję nad tym No wiesz... Po zanajomości mogłabyś dla mnie ta poprawke zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 I z zawartością lodówki tą legendę do kuchni poproszę Pozdrówka dla wszystkich Cześć Markus Cześć Kasia. Mam nadzieję że do następnych śniegów już się wprowadzisz Ja też mam taką nadzieję Qrcze Markus, współczuję, masakra, ja chyba bym się pocięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% OO! Teraz widzę tą kuchnę.. Fajna. jeszcze jakbyś miała legendę, czyli co oznaczaja poszczególne nr składników wyposażenia... Ale masz wymagania, popracuję nad tym No wiesz... Po zanajomości mogłabyś dla mnie ta poprawke zrobic... To po znajomości - specjalnie dla Ciebie popracuję nad legendą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% Siem zgubilam....... mam nadzieje, ze to przez bol glowy, a nie przez brak wyobrazni Na pewno przez głowę - taki ból wiele tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 23.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 I z zawartością lodówki tą legendę do kuchni poproszę Pozdrówka dla wszystkich Cześć Markus Cześć Kasia. Mam nadzieję że do następnych śniegów już się wprowadzisz Ja też mam taką nadzieję Qrcze Markus, współczuję, masakra, ja chyba bym się pocięła Tu się nie ma co ciąć tylko trzeba jeszcze więcej zap..... Właśnie podpisałem wczoraj kolejne dwie umowy-zlecenia. Trzeba sobie jakoś te straty odbić Jak rozliczę podatek to i tak mam zamiar to wszystko zaskarżyć, bo jakoś jestem przekonany że prymat ma "Ordynacja podatkowa" ze swoimi 186 dniami zamieszkania, a nie umowa dwustronna między państwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% OO! Teraz widzę tą kuchnę.. Fajna. jeszcze jakbyś miała legendę, czyli co oznaczaja poszczególne nr składników wyposażenia... Ale masz wymagania, popracuję nad tym No wiesz... Po zanajomości mogłabyś dla mnie ta poprawke zrobic... To po znajomości - specjalnie dla Ciebie popracuję nad legendą I ta legenda bedzie sie zaczynac: za gorami za lasami ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Ło matko moja roślinka wróciła do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 I z zawartością lodówki tą legendę do kuchni poproszę Pozdrówka dla wszystkich Cześć Markus Cześć Kasia. Mam nadzieję że do następnych śniegów już się wprowadzisz Ja też mam taką nadzieję Qrcze Markus, współczuję, masakra, ja chyba bym się pocięła Tu się nie ma co ciąć tylko trzeba jeszcze więcej zap..... Właśnie podpisałem wczoraj kolejne dwie umowy-zlecenia. Trzeba sobie jakoś te straty odbić Jak rozliczę podatek to i tak mam zamiar to wszystko zaskarżyć, bo jakoś jestem przekonany że prymat ma "Ordynacja podatkowa" ze swoimi 186 dniami zamieszkania, a nie umowa dwustronna między państwami. Walcz jak lew, nie mozna im tego puścić płazem Pozostaje życzyć siły i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% OO! Teraz widzę tą kuchnę.. Fajna. jeszcze jakbyś miała legendę, czyli co oznaczaja poszczególne nr składników wyposażenia... Ale masz wymagania, popracuję nad tym No wiesz... Po zanajomości mogłabyś dla mnie ta poprawke zrobic... To po znajomości - specjalnie dla Ciebie popracuję nad legendą I ta legenda bedzie sie zaczynac: za gorami za lasami ........ Za siedmioma morzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% OO! Teraz widzę tą kuchnę.. Fajna. jeszcze jakbyś miała legendę, czyli co oznaczaja poszczególne nr składników wyposażenia... Ale masz wymagania, popracuję nad tym No wiesz... Po zanajomości mogłabyś dla mnie ta poprawke zrobic... To po znajomości - specjalnie dla Ciebie popracuję nad legendą I ta legenda bedzie sie zaczynac: za gorami za lasami ........ Za siedmioma morzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts